Şimdi Ara

Abkara Yıldırım Beyazıt TIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aybüyü beğenmiyorum (ben okuyorum). Twitter hesabına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 28 Temmuz 2021; 22:22:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: apostrophe

Aybüyü beğenmiyorum (ben okuyorum). Twitter hesabına bakın.

yo hocam tus başarısında baya iyi dereceleri var

ama morfoloji binası ankara şehrin yanında ve kliniği de ankara şehir hastanesini kullanmaları biraz sosyalleşmek için sorun oluşturabilir ama tus için yazılması gereken yerlerden biri kesinlikle

hatta bu sene de 7. olan öğrencisi var

sadece tus için söyledim bu ara içini bilemem

AYBÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilciliğiyoutube
    "TUS SOHBETLERİ" serimizin ikinci röportajını Şubat 2020 ve Ekim 2020 TUS derecelerimizden Dr. İrem Özdemir ile gerçekleştirdik. Kendisi hem intörn hekimken hem de fakülteden mezun olduktan sonra TUS'ta derece yapmayı başarmıştır. Videomuzda TUS başarı hikayesini dinleyeceksiniz. RÖPORTAJ SORULARI: (0:00) 1.Tıp fakültesindeki eğitim hayatınızdan bahsedebilir misiniz? (3:40) 2.TUS çalışmaya ne zaman ve nasıl başladınız? Nasıl devam ettiniz? (6:40) 3.Motivasyonunuzu yüksek tutmak için ne yapardınız, önerileriniz var mı? (7:40) 4.TUS sürecinde sosyal hayatınız nasıldı, hobilerinizle ya da sporla ilgilenebildiniz mi? (8:41) 5.Çıkmış TUS sorularını ne zaman çözmeye başladınız? (9:44) 6.Örnek soru çözmenin faydası var mı, konuları tekrar etmek daha mı faydalı olur? (11:11) 7.Deneme çözmeye ne zaman başlanmalı? (12:16) 8.TUS kronometresi veya çalışma süresi uygulamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? (14:22) 9.Son olarak, eksik kalma hissi hakkında ne söylemek istersiniz? #TUS #TUSderecesi #aybütıp
    https://www.youtube.com/watch?v=wI6bvA6q9OE
    AYBÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilciliğiyoutube
    "TUS SOHBETLERİ" serimizin ilk röportajını Ekim 2020 TUS derecelerimizden Dr. Halime Akpınar ile gerçekleştirdik. Videomuzda ayrıntılı bir TUS başarı hikayesi dinleyeceksiniz. RÖPORTAJ SORULARI: (0:00) 1.Tıp fakültesindeki eğitim hayatınızdan bahsedebilir misiniz? (7:48) 2.TUS çalışmaya ne zaman ve nasıl başladınız? Nasıl devam ettiniz? (34:20) 3.Motivasyonunuzu yüksek tutmak için ne yapardınız, önerileriniz var mı? (37:10) 4.TUS sürecinde sosyal hayatınız nasıldı, hobilerinizle ya da sporla ilgilenebildiniz mi? (39:00) 5.Çıkmış TUS sorularını ne zaman çözmeye başladınız? (40:00) 6.Örnek soru çözmenin faydası var mı, konuları tekrar etmek daha mı faydalı olur? (41:30) 7.Deneme çözmeye ne zaman başlanmalı? (43:50) 8.TUS kronometresi veya çalışma süresi uygulamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? (45:00) 9.Son olarak, eksik kalma hissi hakkında ne söylemek istersiniz?
    https://www.youtube.com/watch?v=R4ceqO0kOLs

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Ben okuldan bahsettim hocam tek gayesi at gibi tus çalışıp uzun adam kaplamalı dört duvar arasında çay içmek isteyenlrr yazabilir. Her şey sınav değil. Etlikteki bölümleri ve tıpı biliyorum dağın başındaki kampüsteki böllümler hakkında fikrim yok.

• Hocam ben yazarkrn bir sürü araştırdım herkes yancı değil dedi öğrencileri de yancı değil dedi okula bi geldik uzun adam portreli konf salonu. Akademisyenler desen 300 tane melih bulu. Öğrencileri desen diğer okullarda %3 yancı varsa burda %30 var. Girerken herkes yalan söylemiş anlayacağınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam valla bir sey anlamadım dediklerinizden Ben almanyada çalışmak istiyorum nereyi önerirsiniz

Hocam diyo ki son 3 yılını Ankara Şehir Hastanesi'nde alacaksın bu iyi bir şeymiş. Tus artısı var, herkes TUS çalışıyor bu sana USMLE için falan güzel etken olabilir yani. İngilizce'yi de öğrenirsin bir şekilde zaten, hazırlıkla vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 28 Temmuz 2021; 23:33:5 >

So fucking close...
  • MustafaTosun kullanıcısına yanıt

ankarada bir fakülteye git oradan da almanca öğrenmeye çalış

eskişehirde o imkanlar zordur ankaraya kıyasla 

-----

ben faültenin tanımı hakkında konuşmuştum

Hocam ankaranın şehir hayatı nasıldır? Eskişehir gibi var mıdır?

• Aybüde okuyan arkadaşlarım var. Diğer tıplara göre oldukça basit ve rahat bir yer ama köklü bir üniversite deği hastane, uygulama vs. Konularda sıkıntıları var sanırım. Yani zaten tıp tıptır ne kadar fark edecek dersen gider ankarada rahat bir 6 sene geçirirsin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.