Abit NF7-S Anakartımımda windows 98 ve me kullanmak istediğimde takılmalar ve kilitlenmeler yaşıyorum.NT Tabanlı işletim sistemlerinde hiçbir sorun yok.En büyük sorunum ise müzik dinlerken cd-rom umu kullanmak istediğimde müziğin ve bilgisayarın 30 saniye kilitlenmesi.Bu sorun dediğim gibi windows xp de yok.Acaba windows 98 ve windows me da bu sorunu nasıl ortadan kaldırabiliriz?
ABIT NF7-S--AMD ATHLON XP 2000+,256 MB 333 MHZ DDR-RAM,80 GB 7200 RPM GEFORCE FX 5200
Şimdiden teşekkürler...
sorun abit'te değil nforce2 çipsetinde. ancak her nforce2 çipseti farklı sorunlar gösteriyor bazılarında ise sorunsuz çalışıyor. eğer winxp kullanırsan bütün sorunlarun ortadan kalkacaktır. maalesef nvidia firması win98 (veya winme) için driver üretmeyi durdurdu. o sebepten çözüm bulunması biraz zor gibi gözüküyor.
Valla nedense anlamıyorum.Windows 98 şuan en çok kullanılan işletim sistemi nforce artık sürücü çıkarmayı durduruyor.
bende winme kullaniyorum ama kilitlenme falan binde bir oluyo oda benim sistemin hepsi overclocklu ondandir diye düsünüyorum