Herkese merhaba, Kuzenime yeni bir bilgisayar topladık. Bileşenleri mesajın sonunda yazıcam. Ancak asıl problem bilgisayarın montajını yaptıktan sonra power tuşuna basınca başladı. Anakartın üstündeki ledlerde "99" "F1" "C1" gibi kodlar yazdıktan sonra "0.4." kodu çıkıyor ve daha boot olamadan burada telefonun meşgul sesine benzer bir ses çıkararak takılıyor. Acaba problem nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kolay gelsin. Saygılar....
arkadaşım tüm donanımı montaj etmene kurulum esnasında gerek yok.Öncelikle görüntüyü tam alman için ekran+ram+cpu ve anakart montajı yap ve elektirk ver. Bu diziliş sana görüntü veriyor ve sorun düzelmişse diğer donanımları monte et. Eğer donanım yine aynı sorunu veriyorsa ram' lerden birini çıkar .
Her türlü her şeyi denedim bütün donanımları tek tek çıkartıp taktık ramleri vs vs. hepsini... ama "0.4." kodunu bir türlü geçmiyor... Aynı hatayı sürekli veriyor.
Arkadaşlar porblem hallolmuştur. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Selamlar; Arkadaşlar bu çok eski bir konu ancak ben yeni bu sorunu yaşadığım için benim için yeni.Aynı sorunu ben yaşıyorum. Nasıl halletiniz? Biri bana da yardımcı olabilir mi? Teşekkürler