Şimdi Ara

ABIT AN7 KULLANANLAR Bİ BAKIN ÇOK ACİL PC AÇILMIYOR !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu meşhur pil problemi başıma geldi pc açmadı pili değiştirdim bios ayarları sıfırlandı tabii eski o/c ayarlarımı yaptım pcyi tekrar başlattım ama ODA NEEEE bilgisayarım açılmadı !!! simsiyah bir ekran herşey normal gibi fanlar dönüyor anakartta elektrik var ama pc başlamıyor kartın hata mesajı ekranında 9.0 yazıyor post code ekranında ne yaptıysam hep aynı değişmedi mesaj CMOS sıfırlama yaptım 1-2 den jumperi 2-3 yaptım tekrar açtım ama olmadı yaw yardım edin arkadaşlar acaba anakart yanmış olabilirmi diycem ama ozaman hiç açılmaz; düzeltmenin bir yolu yokmu tam olarak anlatın bana ne yapmam gerek ustalarım.. nolurrr bi çare kurtaramazmıyım bunu yardım edeceklerden şimdiden allah razı olsun ne diyim çaresiz kalakaldım bu pc yi açamanın yolu yokmu hiç.... ???? herkese saygılar.....

• Hazin son. Teknik servis yolları göründü. BIOS çipinde problem olduğu kanaatindeyim.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Hazin son. Teknik servis yolları göründü. BIOS çipinde problem olduğu kanaatindeyim.

Saygılar

yapma be dostum kartın garantisi bitik başka yolu yokmu bunu çalıştırmanın ?? kim yapar bunu kime götüreyim ??
  • mecidiyeköy'de bios yazan yerler var, anadolu yakasında ise kadıköyde,
    bulamazsan mesaj at bir iki telefon vereyim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cango34

mecidiyeköy'de bios yazan yerler var, anadolu yakasında ise kadıköyde,
    bulamazsan mesaj at bir iki telefon vereyim ...

Sevgili dostum yeni bir bios mu lazım bu karta yani başka türlü çalışmazmı ? yabancı forumlarda da araştırıyorum ama düzgün bi kaynak bulamadım henüz ne kadara patlar bize bu diyelim dediğin gibi yaptık ??? valla bildiğin yer varsa daha iyi olur kadıköyde falan aramakla zaman kaybetmem en azından ...
  • malesef bios uçmuş
    şöyle tedavi edilebiliyor
    2. bir an7 biosu sökülür bozulan anakarta takılıp pc açılır açıkken eski bios sökülür bozuk olan takılıp bios güncellenir
    teknik servisler bunu yapıyor
    saygılar
  • bendede oldu senin anakart uçmuş benimkini servis değiştirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

bendede oldu senin anakart uçmuş benimkini servis değiştirdi

nerde değiştirdin kardeş ?? anakartmı değişti yoksa bios mu ? benimkinin garantisi bitik yapan bi yerde yaptıracam sen nerde yaptırdın ???? maalesef ama çok para isterlerse gidip başka board alırım daha iyi ...
  • bencede bios gitmiş...el fatiha
  • ARKADAŞLAR ABIT AN 7 ANAKART ALACAKTIM. YAZILANLARI OKUYUNCA VAZCAYDIM.
    DOĞRU MU YAPTIM ACABA?
  • Aynı problem BIOS update yapraken bende de oldu..Mavibilgisayar da garantiden yapıldı geldi..

@namrecoba: bence tercihin doğru kartmış ama sen bilirsin..Bunu almazsan Epox al o zaman...
  • donanım sayfa 2'de "grupvef"in "bayos halt etti" baslıklı mesajları okurmusun...bu konuda epey araştırma yaptım...0.9 kod -bios rom checksum error...bioschip veya anakartta fiziksel arıza olarak geçiyor...
    ayrıca (bios post codes) ve (checksum error) olarak yerli yabancı birçok kaynağa ulaşırsınız...belki pil değişiminde bioschip zorlandı yedi..anakarttada sorun olabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.