Şimdi Ara

abi bu ne

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben 10 tane posizyona giriyorum anca 2-1 herif tek posziyona golü atıyo dakka 89 2-1 yeniyorum penaltı oldu çıkardım (üst üste 6. penaltı kurtarışım dehşet tahmin yeteneğim var) atağa çıktım pas attım rakip yarısaharda sgeçmedi herfi aldı bi uzun top bi orta at gol bu sadece ufacık bi örnemk çok sinir bozucu bu sene pes aslında gelişti ama yeterli gelişmeyi gösteremdi yoksa pes 13 den daha iyi ama bu sıkıntı olduğu sürece ben fifa almam

• aynen dostum ya bana da çok oldu bi örnek vereyim . geçen ben juventusum rakip arsenal neredeyse tüm maç onun kalesi önünde geçti o yalnızca 2 kere geldi birini gol attı bitti maç . istatistikler :
    Topla oynama %70 - %30
    Şutlar 26 - 2
    Kaleyi Bulan 16-1
    oyun çok güzel asla oyunu kötülemem çok severim oyunu yenilsem de yensem de fakat bazen bu olay çok olduğunda kapatıyorum sinirim geçene kadar sonra devam ..
  • Bende cok sevıyorum ama bu gunde adamın baglantısı berbat neyse 2.1 yenıyorum dakka 87 2.2 oldu 90 3.2 yaptı yendı butun mac ben atak yaptım halbukı ama gercekten oyun guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi juventus falan diyorsunuz banada söyleyin Allah aşkına nasıl oynuyorsunuz hangi menüden maç yapabilirim online yani ultimate takımım ile değil normal maç yapmak isitiyorum online normal takımlar ile örnek barcelona real yada milan inter chelsea man.utd gibi maçlar için ne yapmam gerekiyor lütfen hangi menüden giriyorsunuz söyleyin 3 gün oldu orjinal dvd yi alanı ama hala oynuyamıyorum inş sizinki ps3 ps4 değildir bende pc de oynuorum
  • Bence sıkıntı birazda şut çekememekte. Ben mesela hep rakibe karşı üstün oynarım rakip 5 pozisyon buluyorsa 25 pozisyon bulurum ama şutlarım inanılmaz kötü. Adam tek pozisyonda gol atıyor. Uzaktan şutlar çıkarıyor. Ben kaleciyle karşı karşıya atamıyorum. Şut çekmeyi bilmiyorum nedense.
  • fifa tamam da

görüntü ve oynanış ile pesin yanına yaklaşamaz.

fifa 13 te ilk yarıda 2 gol atıyordum, ancak 2. yarıda rakip oyuncular canavarlaşıp bana 4 gol birden atıyorlar maç da öyle bitiyordu

hep böyle yyapıyordu sonra sildim pes 13 e geri dndüm.
  • Ya plase asırtma bunları yapabılmen lazım season var normal mac ordan ps3 benım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.