Şimdi Ara

ABİ BEN NE OKUCAM KAFAYI YİCEM YA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu yoruma bak abi.Adam ybs mezunu hangi üni öğrenemedim dahi bulamadım diyor.Ne okucam abi ben tmde 43kya elle tutulur hiçbir şey yok resmen mezuna falan da kalamam.Valla sıyırcam kafayı ya [ABİ BEN NE OKUCAM KAFAYI YİCEM YA şaka gibi abi hangi bölümün altında yorumlara baksam her mezun isyanlarda 1 haftaya tercih bitecek ben hala bulamadım yolumu bir akıl gösterin bir ley diyin gözünüzü seveyim ya

• Bilmiyorum hocam cevap vermedi daha.Geçen biri daha isyan ediyordu düzce mezunuymuş
  • Ya bir tane dangalağın lafına mı inanıyorsunuz cidden. Hiçbir dil öğrenmeyip, sertifika programlarına katılmazsan yani kendini geliştirmezsen ve üniversite hayatı boyunca boş işlerle uğraşırsan karı kız peşinde koşarsan tabi ki işsiz kalırsın. Ne okursan oku bunun kuralı bu. Benim abimde iyi bir şirkette yazılım mühendisi ve ybs mezunu yazılım departmanında çok eleman olduğunu söylüyor. O zaman bıraksın herkes boşuna okuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adolf Dassler -- 8 Ağustos 2020; 22:37:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam biz böyle yorumlara bakarken genelde öğrenci haklıdır gözüyle bakıyoruz ama böyle bakmamak lazım. Bu adam belki sadece dersleri geçecek kadar çalışmıştır,staj kovalamamıştır okulun verdiğiyle yetinmiştir gerçekler yüzüne çarpınca da suçu bölüme,okula atmaya başlamıştır bilemeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yav ben geldim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.