Şimdi Ara

Abi ama dış politika...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi tamam kararları tartışılır ama dış politikası çoh iyi abeeeee one minute de bir daha REİSSSSSSS tr yüzyılı cCc

Abi ama dış politika...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir ülkenin kendi yerli takımlarının oynadığı bir ligin kupa maçı neden yurt dışında oynanır ki

• tff başındaki adamın sürgün edilmesi lazım zaten ne olduğu belli.

• Bu koşullar altında maç oynanacaksa bu takımları desteklemeye devam edecek galatasaray ve fenerbahçe taraftarının şerefini öpeyim ben şahsen Galatasaray taraftarlığını bırakırım

• Vay amanakoduklarim vay

• tesadüftür ki bu karar cumhuriyetin 100. yılında veriliyor :D

• thatisreal kullanıcısına yanıt

hocam ben de gs li sayılırım da yöneticilerin çoğu malum tayfayı yalayan tipler olduğundan pek de bir şey diyeceklerini sanmıyorum. yaparsa fb bir şeyler yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atatürk t-shirti giymek için ülkesinde 100'den fazla kılıçla idam yapan, TR'de asitle gazeteci eriten adamdan izin bekliyoruz. Niye gidildi deyince de "tanıtım" deniyor.

Çok güzel tanıtım oldu teşekkürler Abi ama dış politika... 

• temel yorum kullanıcısına yanıt

Ben de anlamadım. Hayır Atatürk Atatürk diyorsunuz da adamları fena bellemiş zamanında Atatürk. Tabii ki de posterlerine izin vermeyecekler, daha kuyruk acısı var adamlardaAbi ama dış politika... 

En başında Arapların ülkesinde oynanmama kararı olacaktı.

• malum parti zaten atatürk ve cumhuriyet düşmanlığı üzerine kurulmuş, çevrenizdeki bir malum partiliye sorun sevinmişlerdir bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.