Şimdi Ara

ABERCROMBIE-HOLLISTER ALIŞVERİŞ FIRSATLARI (H:75$ - A:150$ üzeri kargo ücretsiz) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
23
Favori
63.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun hocam, V yaka tshirt'ün yakası kapalı yani dimi? (Tamam V yaka ama Türkiye'de ki tshirt gibi açık V değil diye tahmin ediyorum?)
  • Bugün indirimin son günü
  • %50 sepettemi düşüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

%50 sepettemi düşüyor

Clearence bölümündeki fiyatlar indirimli fiyatlar zaten.Sepette indirim yok
  • Clearence kapanıyor yani tamam hocam birde bu normal jeanslar straightlermi oluoyr acaba dar olmayan
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Hayırlı olsun hocam, V yaka tshirt'ün yakası kapalı yani dimi? (Tamam V yaka ama Türkiye'de ki tshirt gibi açık V değil diye tahmin ediyorum?)

yok hocam bildiğimiz V yakalı. s beden tam geliyor bana. 1.66 boy, 62 kg. hafif göbek var ama tam istediğim gibi tshirt

diğer ikisi bitmiş
    https://www.hollisterco.com/shop/wd/p/dana-point-t-shirt-1941079_09
    https://www.hollisterco.com/shop/wd/p/scripps-pier-polo-1685569_02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambetiko -- 5 Şubat 2014; 0:57:41 >

• quote:

Clearence kapanıyor yani tamam hocam birde bu normal jeanslar straightlermi oluoyr acaba dar olmayan

Straight kesimleri daha uygun..Skinnylerden uzak durun ..
  • https://www.abercrombie.com/shop/wd/p/hough-peak-hoodie-1837575_02

S beden aldım 60 kg 1.70 boyum var olurmu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

quote:

Clearence kapanıyor yani tamam hocam birde bu normal jeanslar straightlermi oluoyr acaba dar olmayan

Boot ne oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: INDIGO

Beyler 26 Ocak 2014 tarihinde 57$(ürün) + 20$(kargo) bir adet gömlek siparişi geçtim yalnız bu herifler hala ürünü kargolamadı. BACKORDER NOTICE maili gönderdiler. 30 Aralık 2014 tahmini kargolama diye hala bekliyorum. İptal mi ediyim, bekliyeyim mi karar veremedim. Bu ayın 7 sine kadar elimde olması gerekli..

ABERCROMBIE-HOLLISTER ALIŞVERİŞ FIRSATLARI (H:75$ - A:150$ üzeri kargo ücretsiz)

Neden kargoya 20 dolar verdiniz ki? 75 dolara tamamlasanız zaten ücretsiz kargo olurdu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Luisenbarn kullanıcısına yanıt
    AF de limit 100 dolar, hollister da 75 dolar. AF de gümrüğe takılacağı için anlamsız.
  • quote:

quote:

quote:

Boot ne oluyor hocam

Denemedim ama bot paçadır muhtemelen..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Boot ne oluyor hocam

Nırmal olan straight ise alıyorum hocam birde beden farkı varmıdır ? Son olarakda mavi ile kıyaslandığında çok kalite farkı varmı yani hemen hemen aynı ise hiç yurtdışına bulaşmaya gerek yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Boot ne oluyor hocam

Nırmal olan straight ise alıyorum hocam birde beden farkı varmıdır ? Son olarakda mavi ile kıyaslandığında çok kalite farkı varmı yani hemen hemen aynı ise hiç yurtdışına bulaşmaya gerek yok

Kalite farkına birşey diyemem.. ben 21 dolara mal ettim hollisteri.. aber de 3-5 dolar fazla ediyor.. trde mavi daha pahalıya geliyor..

Straight klasik kesim gibi.. sıkıntı yaşamazsın muhtemelen..

• Hollister'den yelek alan oldu mu? Bu yelekler kaz tüyü mü bilgisi olan var mı? Online Chat ile sordum, biri kaz tüyü diyor, biri değil diyor, kimin ne dediği belli değil :)
  • A&F den abd vpn bağlantısı kullanarak Türkiye'ye sipariş verdim. Ürünler bugün elime geçti. Kargo dahil toplamda 140 dolar civarı tuttu. Gümrüğe takılmadı. Faturada shipping&handling olarak geçiyor ancak gümrükte göz ardı ediliyor bu ücret. İleride sipariş verecek arkadaşların bilgisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feverfire

A&F den abd vpn bağlantısı kullanarak Türkiye'ye sipariş verdim. Ürünler bugün elime geçti. Kargo dahil toplamda 140 dolar civarı tuttu. Gümrüğe takılmadı. Faturada shipping&handling olarak geçiyor ancak gümrükte göz ardı ediliyor bu ücret. İleride sipariş verecek arkadaşların bilgisine.

işte uzun süreden beridir sorduğum net cevabını fedex by mngden alamadıgım forumdan net cevap gelmediği için vazgeçtiğim çünkü ürün+kargo gözüktüğü için çoğu kişi o şekilde takılır demişti siz bu konuda referans oldunuz. teşekkürler.

• Arkadaşlar bu markaların kalıbı Jack&Jones ile benzer midir veya hangisinin benzerdir?

Veya Türkiye'de satılan bir markanın kalıbı ile kıyaslayabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trsinapsis -- 14 Şubat 2014; 16:43:02 >
  • Kiyas yapmak bu markalarda dogru degil. Bir markanin belli bir urun gami icerisinde bile fark edebiliyor bedenler.

Ornek olarak aberden 3 adet tshirt aldim, normalde HER urunu Medium (tshirt, mont, don, gomlek vs) alabilirim ancak tshirtleri small giymeyi tercih ediyorum. Aldigim 3 tshirt bile birbirinden farkli, biri iyice fit, digeri normal vs..

Aber ve holli benzeri American eagle'dan aldigim 32 bedenli (32x30) slim straight kot hafif bol gelirken aberden aldigim 32x30 kotlari vermek zorunda kaldim, hic olmadi, 33 veya 34 beden almaliymisim..
  • 1 hafta arayla paket getirtip gümrükte sıkıntı yaşayan oldumu ? 3 parça sipariş vermiştim 2 si yola çıktı birisi backordere düştü ?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.