Şimdi Ara

abdullah kığılı ntvspor da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• konuşma bitti... aykut kocaman a teşekkür ederiz vs... yeni teknik direktör bir hafta on gün içinde belli olacak yerli mi yabancımı belli değil.. ayrıca listemizdeki transfer çalışmaları sürüyor...
  • Neler diyor ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Once bir hoca bulun da ondan sonra transfer yapin.

• Çok yalan söylüyor bu...

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Once bir hoca bulun da ondan sonra transfer yapin.

öle olması lazım.. bu senede çöp olacak anlaşılan...
  • Yeni teknik direktör yerlide olsa yabancıda olsa Başkan transferlere karışıtıktan ve soyunma odasına girdikten sonra bişey farketmez dedi adam .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SERGEN ŞEKERSPOR'DA
    19 yıl önce açıldı
    Aziz Yıldırım Ntvspor'da
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Liste yönetimin listesiymiş anlaşılan, vereceğiniz sözleri...
  • iç yüzünü bilemeyiz ama yönetim aykutu çok yalnız bıraktı özellikle saha dışı olaylarda.. en basit örneği perşembe olması gereken kupa maçı o gün kurtlar vadisi var reyting alamayız diye maç çarşambaya alındı fenerden çıt yok... aykut hoca bişiler söylemeye çalıştı sadece... mahmut uslu-murat özaydınlı gibi ikili lazım fenere... altan tanrıkulu da aziz yıldırım haklı nedenini cumartesi yazacam dedi..
  • 10 gün içinde belli olacak’
    Aykut Kocaman'ın istifasının kabul edildiğini açıklayan Kiğılı, F.Bahçe'nin yeni teknik adamının 10 gün içinde belli olacağını açıkladı.

F.Bahçe’de deprem etkisi yaratan iki istifanın ardından F.Bahçe Kulübü İkinci Başkanı Abdullah Kiğılı açıklamalarda bulundu.

F.Bahçe Başkanvekili Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada “Aykut Kocaman’ın istifa mektubu geldi, yönetim kurulu tarafından kabul edildi. Aykut Kocaman’a çok teşekkür ediyoruz yönetim kurulu adına.. Yeni hocamız 1 hafta, 10 gün içerisinde belli olacak. Yerli mi yabancı mı olacağına henüz karar vermedik” dedi.

http://amkspor.com/2013/05/29/10-gun-icinde-belli-olacak.html

• Bu adam 10 gün dediyse, sezon başlangıcına kadar yolu var demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bu adam 10 gün dediyse, sezon başlangıcına kadar yolu var demektir.

bunu yazmak için girmiştim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.