Şimdi Ara

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu, Ak parti'nin davetine yine katılmadı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ulan hepiniz ordaydınız beee.. Kime masal anlatıyorsunuz. Bunlar da aynı günaha batmış, menfaatler çatışınca şutlanmış şahıslar. Yok hiç birbirinden farkları..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otodr -- 20 Mart 2017; 22:15:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları birinin toplayıp anti ak parti olarak piyasaya çıkarması lazım eskiden her şey ne güzeldi sonra birileri güç zehirlenmesi geçirince bir çok insan ak partiden soğudu. Mesela eskiden Ali Babacan falan vardı adam gayet işinde gücündeydi şimdi hiç bilgisi olmayan yalakalara mevki dağıtıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haaahaa, gece gece ne güldüm. sözde değil özde Atatürkçü deyip abdullah gülün örtülü eşiyle çankayaya çıkamayacağından bahseden kafalar Gül-Davutoğlu güzellemeleri yapmaya başlamışlar. Bugün Gül ve davutoğlu diye bir isimden bahsediliyorsa bu erdoğan sayesindedir. Kenidini geriye çekip Gülü Cumhurbaşkanı olarak darbe ve parti kapanma riskine karşı cesurca destekleyen, Davuroğluna başbakanlık veren bu insanın fetö kumpasları karşısında bırak yanında durmayı arkasından bile kaçtılar. Erdoğana karşı çok mahçuplar, ezikler ve yaptıkları hatanın da gayet farkındalar...
  • Abdülatif şener,Abdullah gül,Bülent arınç,Ahmet davutoğlu bunların hiçbirisi tek adam rejimine destek vermez.Vermesi için de bir sebep yok.Artık parti davası olmaktan çıktı iş.Olay bir kişinin ve onu destekleyenlerin hırsına tek adam rejimine döndü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 20 Mart 2017; 23:10:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.