Şimdi Ara

Abdullah gül üniversitesinin sıralamaları neden hep yükseliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28k daki ceng geçen sene 40k dan kapatmış,aynısı diğer mühendisliklerdede öyle.

• gecen sene para yok diye düşüyo dediler bu sene kontenjan diyolar.. hep bi bahane var..

sıralamalar ne diye düşüyor biliyor musun; gelmeden önce okılu öyle bi anlatıyolar ki herkes inanıp geliyor. sonra sözler tutulmuyor, üstüne bi de sacma sapan sorunlar yüzünden öğrenciler mağdur oluyor... herkes yatay geçiş yapınca da tabii öğrenciler arasında konuşuluyor. kimse akrabasına esine dostuna AGU yazdırmıyor...

Daha dur bakalım sen, bu ne ki? ihsan hoca gidince gör sen agu’yu...
  • Kontenjanların çok artması, isim faktörü, Kayseri'de olması.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmadıgitti O kullanıcısına yanıt
    eğitim kalitesinde bir değişiklik oldu mu? akademik kadrosunda mesela.
  • Bildiğim kadarıyla hayır. Gene de burada bilgisayar mühendisliği okumak mantıklı değil. Kayseri'de doğru düzgün teknoloji firması yok. Network yapmaniz zor olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri'de olması diğer şehirlerde hatta ülkelerde staj yapmaya, çalışmaya engel olan bir şey değil ki. Kontenjan la düşen sıralamalar önyargı oluşturdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARKADAŞLAR HER AGÜ BAŞLIĞINA YAZDIM YAZACAĞIM KENDİNİZE YAZIK EDERSENİZ YAPMAYIN CİDDEN SÖYLÜYORUM HAYATTAN SOĞURSUNUZ.
  • gecen sene para yok diye düşüyo dediler bu sene kontenjan diyolar.. hep bi bahane var..

sıralamalar ne diye düşüyor biliyor musun; gelmeden önce okılu öyle bi anlatıyolar ki herkes inanıp geliyor. sonra sözler tutulmuyor, üstüne bi de sacma sapan sorunlar yüzünden öğrenciler mağdur oluyor... herkes yatay geçiş yapınca da tabii öğrenciler arasında konuşuluyor. kimse akrabasına esine dostuna AGU yazdırmıyor...

Daha dur bakalım sen, bu ne ki? ihsan hoca gidince gör sen agu’yu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AGU şöyle bi şey paylaşmış ekşi sözlükte yazılanlarla dalga gecmek için ama altına kendi öğrenciler bile yorum yapmışlar... oarada yazılan cogu sey doğru, herkes biliyor...
    Abdullah gül üniversitesinin sıralamaları neden hep yükseliyor?

• aliorkan A kullanıcısına yanıt
    neden hocam sebebini de yazın ki insanlar ikna olsun
  • Muhalefetin ortak adayı Abdullah gül olabilirmiş ondan
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    abdullah gül 71 yaşinda :dd bu saatten sonra maksimum torun sever bi de haca gider shjslahsh

• Agu'yu kötüleyenlerin hazırlığı gecemedigini kanitlayamam ama yemin edebilirim :) Agu'de çok iyi siralamalarla gelmiş öğrenciler var onlar neden aguye geldi, bi nedeni var herhalde... Ve ben de agudeyim aynı okuldan mı bahsediyoruz emin olamıyorum, çünkü agu vaadettigini fazlasıyla yapiyor.. Bu arada eşim dostum kim varsa aguyu öneriyorum :)

• inci.neer İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 35k ile geldim hayattan filan sogmadim bilmiyorum 😂

• hazırlığı erken bitirip 5 ay tatil yapmam gerçeği dışında bir sorun yokkk ahahhaa bir de hazırlıgımız kaliteli falan diyorlar ya..eskiden öyleymiş gerçekten hakkını yemeyelim ama son 2 yılda eridi o hazırlık eridi..
  • Evet eskiden yabancı hocalar daha fazlaymış ama ben bu sene hazırlık daki hocalarimin %90 mini sevdim . İngilizcemin de geliştiğini dusunuyorum. Kişisel görüşler bence bunlar o yüzden direk hazırlık berbat agu yazmayın gibi söylemler yanıltıcı hocam . Siz görüşlerinizi her yerde yazdınız zaten artık tercih edip etmemek öğrencilerin kararı.

• Dil okulunda yabancı eğitmen olması çok güzel bir şey ama Türk hocalar sanki ingilizce bilmiyormuscasina yorum yapılıyor. Okulumuzda hâlâ yabancı eğitmen var eskisi kadar çok olmasa da. Yabancı hocalar da Türk hocalar da gerçekten ingilizce eğitim verme konusunda çok gelişmiş insanlar. Okulun sayfasını ziyaret ettiğinizde görürsünüz zaten, mezun oldukları yerleri ve neler yaptıklarını..

• inci.neer İ kullanıcısına yanıt
    bi tane odtu bir tane boğaziçi mezunu var diğerleri erciyes üniversitesi genelde. ben yanlış biliyorum o zaman.. son 2 yılda gelen hocalardan hiçbiri iyi değil. git hazırlık okuyanlara sor bakalım malum hocalar kim diye zaten söylerler.. ama sıkıntı su ki agu dil okulu zaten yasal prosedur (adını unuttum) kan kaybediyor, hocaları daryl seçmiyor başka bir zümre seçiyor. daryl york biliyor sıkıntiları ama bir sey yapamıyor sadece uyarıyor hocaları. agu'nun hazırlıgı iyiydi bir tek onun hakkında kötü laf etmezdi hiçkimse ama onu da bozdular hocam..
  • Yalnızca ilk cumlenizdeki yanlısı düzeltmek adına: 1 Boğaziçi, 3 ODTÜ, 4 Hacettepe, 5 Erciyes, yanlış hatırlamıyorsam 2 Marmara, 2 Selçuk 1 gazi üniversitesi ve diğer üniversiteler... Fakat bir eğitmeni yalnızca mezun olduğu okula göre değerlendirmek ne kadar doğru olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inci.neer -- 7 Aralık 2020; 16:39:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.