Şimdi Ara

Abdullah Gül : partime dönmem doğal bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Cumhurbaşkanlığım bittiğinde şüphesiz ki partime döneceğim. Partime dönmem benim için doğal olan şeydir. İnanıyorum ki Türkiye çok güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir" dedi.(çankaya gazeteciler resepsiyonu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-hun -- 11 Ağustos 2014; 15:34:07 >

• Ee anormal mi yani ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şahsen davutoğlunun başbakan olacağını düşünüyordum ama abdullah gülün başbakan olacağı kesinleşmiş gibi duruyor bu açıklama ile...
  • Yakışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: klasikuser

şahsen davutoğlunun başbakan olacağını düşünüyordum ama abdullah gülün başbakan olacağı kesinleşmiş gibi duruyor bu açıklama ile...

bence hemen olmicak.bi kaç ay sonra büyük bi kongreyle genel başkan olur ve seçimlere başbakan adayı olarak girrer.
  • Bulent Arinc veya Abdullah Gul un basbakan olmasini isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

şahsen davutoğlunun başbakan olacağını düşünüyordum ama abdullah gülün başbakan olacağı kesinleşmiş gibi duruyor bu açıklama ile...

bence hemen olmicak.bi kaç ay sonra büyük bi kongreyle genel başkan olur ve seçimlere başbakan adayı olarak girrer.

kesinlikle hak veriyorum sana ...anlatmak istediğimi eksik anlattım zaten...dediğin gibi olacak bence de....abdullah gül de davutoğlu da çok değerli isimler ve yeni türkiyenin gelişimininde büyük katkısı olacak insanlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

kesinlikle hak veriyorum sana ...anlatmak istediğimi eksik anlattım zaten...dediğin gibi olacak bence de....abdullah gül de davutoğlu da çok değerli isimler ve yeni türkiyenin gelişimininde büyük katkısı olacak insanlar..

mehmet ali şahin bülent arınç yada davutoğlu bu geçiş döneminde başbakan gibi geliyor.

• siyaseten doruk noktasına çıkan birisinin emekli olması lazım.cuumhurbaşkanlığı da zirvedir.baykal ın parti başkanlığından sonra pasif görev de bulunacağına emekli olsa saygı duyulan bir kişi olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.