Şimdi Ara

ABD den notebook gelecek ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ABD ye giden bir arkadaşımla ordan laptop getirtmeyi düşünüyorum da bi kaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim:

Mesela ben burda 2 laptop ta karar kıldım ama ABD alışveriş sitelerine baktığımda bu modelleri orda bulamıyorum acaba ABD de de arkadaşım bulamaz mı bu modelleri?(TOSHIBA A100-599 ve ASUS F3JP)..

Fiyat farkı açısından ne kadar fark var?

Ordan getirtilebilecek şöyle güzel bi laptop(özellikleri aşağı yukarı yukarda yazdığım 2 laptop kadar olursa sevinirim) bana önerebilir misniz?

Son olarak da bana ABD deki laptopların fiyatları hakkında güvenilir bilgilere(fiyat-model-özellik) ulaşabileceğim iyi bir site söyleyebilir misiniz?

Arkadaşlar şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim..

EDIT:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Alert -- 1 Eylül 2007; 15:08:33 >

• mrb arkadaşım bende amerikadan hala oğluna getirtecem..devamlı temas alindeyim bana 3 tane site adı verdi...bana önerdiği dizüstü Sony Vaio Fz-140e fiyatı 1.200$ civarı

sitelerde;www.amazon.com
    www.bestbuy.com
    www.pricegrabber.com bu site amerikadaki en ucuz fiyatları buluyor..

• @bbjk

modeller bölge bazlı uretilmekte.yani amerikadaki modeller tam olarak aynı sekilde ve aynı ismide burda olmayabilir.mesela bildiğim kadarıyla türkiyedeki toshiba a200 modeline karsılık amerikadaki model a205.a205 de türk piyasassında yok.amawww.pricegrabber.com dan özelliklere bakarak secebilirsin.vede bence garanti konusunu iyi düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motto -- 1 Eylül 2007; 18:00:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: motto

@bbjk

modeller bölge bazlı uretilmekte.yani amerikadaki modeller tam olarak aynı sekilde ve aynı ismide burda olmayabilir.mesela bildiğim kadarıyla türkiyedeki toshiba a200 modeline karsılık amerikadaki model a205.a205 de türk piyasassında yok.amawww.pricegrabber.com dan özelliklere bakarak secebilirsin.vede bence garanti konusunu iyi düşün

Ordan gelirse garantisi olmaz mı?
  • malesef olmuyormuşşşş ancak oraya götürmen gerekir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: yed919

malesef olmuyormuşşşş ancak oraya götürmen gerekir....

Hadi yaa..Tamam sağol
  • Bbjk1985 ASUS'un garantisi turkiyede gecerli sanırım ama SONY gecmiyor

F3SV modelini oneririm senin dedigin modeller yerine

f3sv-a1 , f3sv-b1 , f3svx1 , f3sv-x2 gibi modelleri var kendine uygun olan birini alırsın memnun kalırsın

link http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=f3sv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ten_don -- 1 Eylül 2007; 19:02:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

Bbjk1985 ASUS'un garantisi turkiyede gecerli sanırım ama SONY gecmiyor

F3SV modelini oneririm senin dedigin modeller yerine

f3sv-a1 , f3sv-b1 , f3svx1 , f3sv-x2 gibi modelleri var kendine uygun olan birini alırsın memnun kalırsın

link http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=f3sv

Teşekkür ederim inceliycem bu modelleri(güzele benziyorlar) ASUS'un garantisi Türkiye'de geçerliyse getirtebilirim teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.