Şimdi Ara

!! Abbyy FineReader mi Adobe Profesyonel mi daha iyi çeviriyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki programı da kullanan arkadaşlardan şu sorunuma cevap gelirse sevinirim..

şimdi word u pdf ye çevirirken sorun yok türkçe karakterlerde.. ama pdf den word e çevirirken satır, sütun kayık çıkıyor..

peki konu başlığında ki hangi programı kullanırsam bu sorunu çözmüş olurum.. (sadece pdf den word e çevirmeyi göz önünde bulundurun)

veya tam olarak çevirmek mümkün mü..

teşekkürler...

• Adobe Acrobat Pro ile Türkçe karakterlerde sorun çıkıyor.

Abbyy Fine Reader'da Türkçe dil desteği varsa, genelde sorun çıkmaz ama bu tam olarak birebir aynısını worde aktarabilirsin anlamına gelmiyor...Zaman zaman sorunlar çıkabiliyor.
  • teşekkürler...

şimdi test ettim..

adobe pro zaten vardı.. 8.1 sürümü..

abbyy fine reader ı şimdi indirdim. hemen test ettim..

herhangi bir .pdf dosyasını sırasıyla abbyy ve adobe ile word e çevirdim..

sonuçta pdf nin yaratıcısı daha iyi çevirdi..

Adobe..

test sonucu burada.. içinde çevrilen pdf metni ve abbyy ve adobe çevrilen word metinleri mevcut. dikkatli bakarak word dokümanlara karşılaştırabilirsiniz eksiklikleri.. word metinlerinin sonunda ki uzantılara dikkat edin.. ne ile çevrildiği yazıyor.. metni başka bir arkadaş da çevirip fikirlerini paylaşırsa sevinirim..

http://r.a.pidsha.re.com/files/87130786/pdf_to_word_test.rar

noktaları kaldırın..

• Evet Türkçe bir metin olduğu halde, Adobe Acrobat Pro 8, sorunsuz şekilde çevirdi bende de...

Zaten, pdf dosyasında grafik olmadığı sürece sorunsuz çeviriyor. Geçenlerde okulda Tübitak başvurusu için tablo içeren bir belgeyi pro 7 ile çevirmiştik ve sorun çıkmıştı....

Az önce Pro 8 ile bol tablo ve grafikli bir pdf'yi denedim; sorunsuzca worde dönüştürdü

Yalnız, tam tersini yaparsan, yani bol grafik ve tablolu bir word dökümanını, Office programlarına iliştirilmiş olan Adobe Acrobat Pro eklentisi ile pdf'ye dönüştürmeye kaltığında bazı yerlerinde sorun oluyor (şimdi onu da denedim); bazı bölümlerde yazılar küçük çıkabildiği gibi, tablolar da bozulabiliyor (istersen rapide yükleyebilirim)...Onun için, wordden pdf'ye çevirmede primo tarzı yazılımlar daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 28 Ocak 2008; 0:04:28 >

• şimdi grafikli bir metin çevirdim yine abbyy den iyi çevirdi..

zaten abbyy nin + sı tarayıcıdan alıp çevirmek metni..

ama salt word to pdf veya pdf to vord için en iyisi Adobe Pro..

katkıların için teşekkürler...

bol grafikli bir word dokümanı yollarmısın test edeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 28 Ocak 2008; 0:05:56 >
  • Buyur

http://rapidshare.com/files/87147008/Adobe_Acro_deneme.rar

dikkatlice incelersen, daha pdfyi worde dönüştürürken ufak hataların başladığını görürüsün
  • al kardeşim türk sitesihttp://www.pdfyiwordecevirme.com/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.