Şimdi Ara

Abbas Güçlü: TYT'ye 40'ar soru Fen ve Sosyal eklenecek. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
4.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilmeyenler için söyleyeyim yetkili biri değil kendisi. Umursamayın demiyorum ama çok da ciddiye almayın.
  • isme bak abbas basacaksın buna
  • Bu ortalığı karıştırıp duruyor ya gelecek gibi bu gidişle
  • kim bu adam birader ? 3-5 paragöz sosyal dönsün dedi diye dönmez. o zaman ygs den farkı kalmaz. tm cilerin çözeceği sosyal sayısı artar en fazla.
  • Eger bu saatten sonra sistemi tekrar değiştirirlerse allah hakkaten belalarini versin. Ulan maymun ettiniz bizi be, neye çalışıp neye calismayacagimiz her hafta değişiyor. Hadi tarih' i tekrar getirdiniz yapacak bir şey yok dedik, ulan her hafta sistem mi değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem facebook messengera döndü her gün güncelleme alıyo.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyom.
  • İnşallah olmaz böyle saçma bir şey. Bir günde 320 soruyu nasıl çözelim? Ve böyle olursa TYT daha etkili olur. Ayrıca 1 fen = 1 sosyal olacak. Allah'ım saçmalık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. oturumdaki soru sayıları artsın diyeceklerine Tyt'de sosyal olsun diyorlar. Yok tarihini bilmeyen gençlik mi olurmuş, yok coğrafya değersizleşiyormuş felsefe olmadan olmazmış. Bunları diyen öğretmenlerin tek dertleri kendi işleri. Öğrenciler de temel matematik yapmaktan bile aciz oldukları için Tyt'de çuvallamak istemiyor. Buna itiraz eden sayısallara bencil deniyor ama asıl bencil olan kendileri. Yök herkesin kendi alanını çözeceği ekstra ders çalışmayacağımız bir sistem düşünmüş ilk aşamayı da gayet basit tutmuşlar ama kendini hocadan sayanlar işi daha da karmaşıklaştırmak istiyor.
  • Son durum ne ? Ne olacak ? Boş yere ortalığı germeyin abi ya.
  • insanı küfür ettirecekler. sinir hastası ettiniz ulan. başlatmayın yok coğrafyaymış tarihmiş öğretmenmiş adam akıllı karar verin lan.
  • Abbas Güçlü: TYT'ye 40'ar soru Fen ve Sosyal eklenecek.
    Hocam bu saatten sonra değişiklik olacağını sanmıyorum bugün Yekta Saraç Türkiye Yükseköğretim Sektör Meclisi üyelerine sistem hakkında bilgi vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkblood125

Abbas Güçlü: TYT'ye 40'ar soru Fen ve Sosyal eklenecek.
    Hocam bu saatten sonra değişiklik olacağını sanmıyorum bugün Yekta Saraç Türkiye Yükseköğretim Sektör Meclisi üyelerine sistem hakkında bilgi vermiş

En mantıklı yorum hocam eyw

• İkinci sınava da fizik kimya biyoloji eklensin bide tam olsun. Eski sistemden ne farkı kaldı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • abinmezun kullanıcısına yanıt
  • Ee o zaman bu ygs oldu

• Arkadaş 2. oturumda her kitapçıkda 60 ar soru olsa hiç bi sıkıntı olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenBABA50 -- 24 Ekim 2017; 20:31:52 >
  • 100dk da 160 soru mu çıkacak şimdi daha doğrusu hani türkçe = mat olacaktı bu gelirse sistemde matematik ve Türkçe ağırlıklı lafları boşa gidecek

• EKLENSİN BU NEYİN KAFASI HER TÜRLÜ FEN ÇALIŞACAKSINIZ BİZDE SOSYAL hatta tyt de fen + sosyal ekleyip 130 dakika verirlerse efsane olur mf ler sosyal yapmaz tm ler fen yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XHellsing -- 24 Ekim 2017; 23:38:24 >
  • Değişme ihtimali var bence de
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Hayır diğerlerinin ağırlığı yüzde 5 olursa tek puan türü yine mqt tirkce ağırlıklı olur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.