Şimdi Ara

ABAZALIK BİR İŞMİDİR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: nexus1

quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

quote:

çerkezlerin bi kolu.argodaki abaza sozcugunun çıktığı yer.rivayete göre abaza erkekleri 30-35 yaşına kadar evlenmezmiş , kızlrda 18 ne gelmeden evlendirilirmiş bunu için abazamı kaldın yani kadınsızmı kaldın anlamında bi soru yoneltilirmiş eskiden ama şimdi iyice sapmış durumda.abazalara subyancıda derlermiş.
    Açıklar Umarım

şimdi daha çok kız arkadaşı yok diye alay konusu olan beceriksiz diye nitelendirilen biri oluyosun...
    Anlamadım?Açıklarmısın?Ben burada abaza kelimesinin tarihi geçmişini yazdım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 1 Temmuz 2005, 13:14:27 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nexus1

quote:

quote:

çerkezlerin bi kolu.argodaki abaza sozcugunun çıktığı yer.rivayete göre abaza erkekleri 30-35 yaşına kadar evlenmezmiş , kızlrda 18 ne gelmeden evlendirilirmiş bunu için abazamı kaldın yani kadınsızmı kaldın anlamında bi soru yoneltilirmiş eskiden ama şimdi iyice sapmış durumda.abazalara subyancıda derlermiş.
    Açıklar Umarım

şimdi daha çok kız arkadaşı yok diye alay konusu olan beceriksiz diye nitelendirilen biri oluyosun...
    Anlamadım?Açıklarmısın?Ben burada abaza kelimesinin tarihi geçmişini yazdım......

sizin yaptığınız tanımdan çok farklı şu anda geçerli olan tanım diyorum...yani abazanlar hakkında insanların düşünceleri...

• Öncelikle o kelime ABAZAN dır.
    Abazan olmak doğal bir süreçtir. Bunu problem olarak algılayanlar asıl problemlilerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Öncelikle o kelime ABAZAN dır.
    Abazan olmak doğal bir süreçtir. Bunu problem olarak algılayanlar asıl problemlilerdir.

nasıl doğal bir süreçtir yav bu ??? artı bunu problem olarak algılayanlar onu abazan olarak gösterenler ...abazanın kendisi değil...o zaman senin dediğine göre toplumun çoğu problemli...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.