Şimdi Ara

AB Tronic X2 Egsersiz Aleti (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
578
Cevap
2
Favori
115.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dorckan

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: theturx

bu hafta almaya karar verdim. bi' şey merak ettim, bu ürünü takıp yatsak, uyusak n'olur?

10 dk ıcınde kendını kapatıyor

40 dakikaya kadar zaman ayarı var.

ben eskı versıyonunu kullanıyorum :)
  • Sa Beyler .. Benim Bir Kaç Sorum Olucak Hem Size Hem McOrco Arkadaşımıza Lütfen Yardımcı oLursanız sevinirim.

Öncelikle benm çok kafam karıştı Sayfadaki Bütün Yorumları okudum fakat bi karara varamadım (:

Bn 77 Kiloyum ve 1.77 cm Boyum var 4 aydır spor yapıyorum ( Evde Dumbell Yardımlarıyla ) Biceps, Triceps Ve Trapez Kaslarına yogunluk vererek calıstığımdan oralarda baya bi gelişme var Fakat benm göbek, yan bölgelerde ve göğüs yağlanma var bu nedenle günlük düzenli mekek çekerek geliştirdiğim abdominaller belli olmuyor. ben aleti almayı düşünüyorum baya bi araştırma yaptım fakat bi sonuca varamadım ;

1) Ürün Bana Etki edermi yani azda olsa bi gelişme gösterebilirmi Biceps Ve Karın kaslarında ( Günlük Düzenli Koşu Ve diyet yapıyorum ) Yani Verdiğimiz Ücrete Değermi
    2) Bu Ürün Kalp Ritmini Bozup Tehlikeli Bi Hale getirrmi Vucudu
    3) Kramp, Kanlanma, Veya başka bi zararlı etkisi olurmu
    4) Son olarak o kadar spor salonunda calışan insanlar bu aleti kullanmayı akıl edemedilermi biz oturduğumuz yerde azda olsa çalıştırmayı hedefliyoruz bu alet ile ( spor ve diyet var tabikide )

Ben Ürünü Alttaki Linkdeki Siteden Aldım Daha Önce Paypal İle Alışveriş Yaptım güvenilir gibi ( ama Kesin Güvenilir Demiyorum herhangi bi sorunda Sorumlu Sizsinizdir Ona göre sipariş verin ) çinden geliyor ürünler Piyasa değeri Yaklaşık 35lira (22.87$) İsterseniz ORdan Sipariş verebilirsiniz ben sipariş verdim çinden geldiğinden dolayı minimum 15 gün Teslimat zamanı daha erkende gelebilir belli olmuyor Lütfen Yanlış anlamayın beni amacım reklam yapmak değil mesaj sayım az olduğundan dolayı. Forumda Daha önceden kayıtlıydım fakat uzun zaman grmeyince silinmiş hesabım.
    Link :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39375

Sorularımı Cevaplandırırsanız Sevinirim Şimdiden Teşşekürler Hayırlı Ramazanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moquzhan -- 23 Ağustos 2010; 2:22:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moquzhan

Sa Beyler .. Benim Bir Kaç Sorum Olucak Hem Size Hem McOrco Arkadaşımıza Lütfen Yardımcı oLursanız sevinirim.

Öncelikle benm çok kafam karıştı Sayfadaki Bütün Yorumları okudum fakat bi karara varamadım (:

Bn 77 Kiloyum ve 1.77 cm Boyum var 4 aydır spor yapıyorum ( Evde Dumbell Yardımlarıyla ) Biceps, Triceps Ve Trapez Kaslarına yogunluk vererek calıstığımdan oralarda baya bi gelişme var Fakat benm göbek, yan bölgelerde ve göğüs yağlanma var bu nedenle günlük düzenli mekek çekerek geliştirdiğim abdominaller belli olmuyor. ben aleti almayı düşünüyorum baya bi araştırma yaptım fakat bi sonuca varamadım ;

1) Ürün Bana Etki edermi yani azda olsa bi gelişme gösterebilirmi Biceps Ve Karın kaslarında ( Günlük Düzenli Koşu Ve diyet yapıyorum ) Yani Verdiğimiz Ücrete Değermi
    2) Bu Ürün Kalp Ritmini Bozup Tehlikeli Bi Hale getirrmi Vucudu
    3) Kramp, Kanlanma, Veya başka bi zararlı etkisi olurmu
    4) Son olarak o kadar spor salonunda calışan insanlar bu aleti kullanmayı akıl edemedilermi biz oturduğumuz yerde azda olsa çalıştırmayı hedefliyoruz bu alet ile ( spor ve diyet var tabikide )

Ben Ürünü Alttaki Linkdeki Siteden Aldım Daha Önce Paypal İle Alışveriş Yaptım güvenilir gibi ( ama Kesin Güvenilir Demiyorum herhangi bi sorunda Sorumlu Sizsinizdir Ona göre sipariş verin ) çinden geliyor ürünler Piyasa değeri Yaklaşık 35lira (22.87$) İsterseniz ORdan Sipariş verebilirsiniz ben sipariş verdim çinden geldiğinden dolayı minimum 15 gün Teslimat zamanı daha erkende gelebilir belli olmuyor Lütfen Yanlış anlamayın beni amacım reklam yapmak değil mesaj sayım az olduğundan dolayı. Forumda Daha önceden kayıtlıydım fakat uzun zaman grmeyince silinmiş hesabım.
    Link :http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39375

Sorularımı Cevaplandırırsanız Sevinirim Şimdiden Teşşekürler Hayırlı Ramazanlar..

As. Spora başladıysan muhakkak birşeyler olacaktır.
    Sorduğun soruların neredeyse hepsinin cevabı konu içerisinde mevcut ama @McOrco gibi arkadaşlar daha doğru bilgi vereceği için ne yazıkki size bilgi veremiyorum. (Yanlış olabilme ihtimali yüksek olduğundan)

Bende meraktan vede bel bölgemi çalıştırmak için ucuz çin işi bir alet aldım.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180488233946&ssPageName=STRK:MEWNX:IT İnş. işe yarar.

2002-2007 yılları arasında her akşam çekebildiğim kadar şınav çekiyordum. 20 ile başlayıp en son 55 e gelmiştim ama şınavı yalnış çektiğimden olsa gerek şınav yüzünden nefes alıp-verme bozukluğu oluştu bende. Bu sebeple bıraktım şınavı. Yine başlamayı düşünüyorum ama önce nefes alıp vermemi düzeltmem gerek.

Ben de tavsiyelerinizi bekliyorum. Hepinize düzenli spor yapmalar ve kilo vermeler.

• Yorumların İçin Teşşekkürler. ( Şınav Hakkında Ufak Bi Detay Şınav çekerken triceps denilen arka pazu kasları genellikle orası çok calışır sırayla sırt,bilek kasları v.s şınav çekerken sopa yutmuş gibi dümdüz durmamız gerekiyor (: )
  • gunluk kardıyonuza ve duzenlı beslenmenıze ek olarak kullanacagınızı belırtmıssınız bu maksımum verımı alacagınızın garantısı

yanlarda bende kullanıyorum malum neredeyse en zor calıstırabıldıgımız yerlerden bırı

kalp ritm bozuklugu vs saglıklı ınsanlarda sebep olmuyor
    yanlız kalp pılı vs harıcı bır sorunu olan ınsanlara (ne yapacagı belı olmadıgından) tavsıye edılmıyor
    ems sıstemlı hıcbırsey

diz kapagı altı baldırda kullanımı bende kan toplamasına neden oldu daha once yazmıstım onunla ılıglı bır yanı
    onun dısında kıtapcıktakı her bolgede kullanımda hıcbır sorunla karsılasmadım

dx den bende duzenlı urun alıyorum
    foto mak aksesuarları
    konsol aksesuarları
    pıller
    yıllardır musterılerıyım ama
    daha bırkez bıle orjınal bır urun gelmedı :)
    aldıgınız urun kesınlıkle sahte ama o fıyata gayet ıyı
    55 lıraya trde garantısı olan urunlerı almak daha kaıl karı gıbı kolayesyam yada vimjodakileri
    enazından arıza yaptıgında (kı ems sısıtemlı cıhazlar sıksık arıza yaparlar)
    tamırı mumkun olmadıgından garantı suresınce yenısıyle degısım ımkanınız olurdu

cın ısı ucuz cıhaz aldım dıyen arkadasım en guzelını yapmıs
    abgymnıc ve abtronıc ılk nesıl cıhazlar cok basarılı
    onlardan ıkı adet alıp aynı anda hem sag hem sol
    bıceps calısmak hem en ucuzu hem en ıyısı
    bozulsada uzulmez ınsan
    tek dez avantajı cr2032 pılle calısıyor olması

buyuzden onerım
    15 10 lıra aralıgında bulunabılen radyolu abgymnıc urunudur
    bu urun normal abgymnıcden farklı olarak
    pılı AAA ınce kalem pıl

ıkı adet radyolu abgymnıc
    20 30 lıra arasına mal edılıp

her ems cıhazından daha faydalı olur

abtronıc x2 ıle hem on hem arka calısılabılıyor
    mını kemere takılıp bıceps calısılabılıyor ama

aynı anda hem sag hem sol kol calısılmıyor
    aynı anda hem ust hem alt karın kasları calısılmıyor
    hem gogus hem mide calıstırılamıyor...

• Teşşekürler Hocam dealin çin işi olduğu ve orj ürün olmadığını biliyorum (: Ürünü İptal Etmeye karar verdim Zaten stokta yok die oyalıyorlar 1 ay önce para yatırdım paypal ile bugun de son kararımı verdim iptal ediyorz (: Teşşkürler hepinize İyi günler hayırlı ramazanlar
  • Nedemek sizde :)

Dx bu aralar iyice suyunu cıkardı
    son sıparısımdekı urunlerın yarısı postalandı dıger yarısı 27 gun gecmesıne ragmen bekletılıyor

ve o kısmı takıpsız gonderı olarak gonderılecek
    (kaybolsada hakkımı arayamayacagım kı kaybolacak yada gonderılmeyecek)
  • Evet dx arada iyi ürünleri ucuza veriyor ama fatura felan olmadığından biraz karışık işler (:

McOrco Son bişi sormak istiyorum ucuzdan bi kemer almak istiyorum en azından deneme amaçlı aşağıda 2 link var hngisini almamı tavsiye edersin ?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180488233946&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

http://www.cumapazarlama.com.tr/?urun-detay_211_AB_GYMNIC_ZAYIFLAMA_KEMERi.html

• cuma pazarlamadakı urunu sabah gazetesı zamanında hedıye olarak verdıgınde aldım kullandım
    kemerının ıletkenlerı kalkıyor
    4 cıhazda bırbırınden bagımsız
    dolayısı ıle cok dengesız sacmasapan bir calısma oluyor
    ayrıca kol vs calısmak ıcın kucuk pad yok
    yanı ozetle almayın ben yandım eller yanmasın :)

ılk resımdekı 3 dolarlık cıhazdan bır cıft almanız daha ıyı ısınızı gorecek
  • ebay daki ürün 3 dolar değil :D ürün 1 dolar kargosu 3dolar :D en iyisi biraz daha beklemek ( kışa doğru ) biraz daha araştırma felan lazım Teşşkrler
  • evet eger dx den toptan cr2032 pıl alırsanız
    pılı ucuza getırısenız gayet ıyı
    amam trde sadece o pılın tanesını 5 6 lıradan satan yerler var...
  • bu verdiğim iki link de abtronicde olduğu gibi kasılma hareketleri var değilmi diğer aletler gibi titretmiyor? yani abtronic videolarında kası çekip çekip bırakıyormuş gibi gözüküyor bu şekilde ( Kasılma hareketleri )
  • evet
    ıkısıde elektrıkle kas uyaran aletler

genel adları ems
    electronic muscular stimulator
    ve
    electronic muscle stimulator

tıtretenler
    ısıtanlar
    terletenler

ise yaramayanlar

elektrıkle uyaranlar ıse yarayanlar

o toplam 4 dolarlık olan gayet guzel ebaydakı
    bır donem tahtakalede 10 lıra fıyatla saat satılan alt gecıtte vardı
    padıde ıyı jelıde ıyı
    sadece ucuz cr2032 pıl devamlı temın edebılırsenız ıse yarar

benım onerım bu
    http://urun.gittigidiyor.com/Radyolu-Kas-Gelistirme-ve-Zayiflama-Kemeri-jel_W0QQidZZ29703549

• uygun gorunuyor fatura ve garantı belgelı ımıs.
  • Hocam bn GG den ürün almak istemiyorum açıkcası hizmetleri iyi değil ( yada bana öyle davranıyorlar ) bir seferinde parfüm sipariş vermiştim içindeki farklı kutusu farklı Ondan Sonrada Bir daha sipariş vermemiştim. ( Bu arada ebaydaki ürün ile aynı gözüküyor verdiğin linkdeki ürün ebaydan almak daha mantıklı bnce ? )
  • öncelikle forumda herkesin imdadına koşan sorularına cevap veren arkadaşları tebrik ederek mesajıma başlim birazcık uzun yazacam o yüzden başlıklar halinde yazım

ha bide mesaj yazma olayına gelince bende bir kullanıcıyım daha doğrusu almayı düşünüyorum arkadaşalar reklam falan yapıyor demeyin sakın darılırım haa neyse yazımı okuyun bana hak vereceksiniz.

Abtronic olayını bundan yıllar önce tv de falan reklamı yoktu belkide kişisel kullanıma geçmemişti o zamanlar (tıp hariç) duymamıştım internet vs. bir elektronik devre geliştirme esnasında yanlışlıkla kablolar koluma değmişti ve elenktrik çarptı daha önce çok kez çarpıldım fakat bunda bir değişiklik hissettim kolumun istemsizce hareket etmesi olay değişik geldi baya bir canımı yakmasına rağmen bilerek birkaç kez kendimi çarptım ve gördüğüm olay çok ilgincime gitti kolum resmen benden bağımsızca kasıldı o zaman tabi bu kas geliştirici falanda bilmiyorum olayı dahası günlerde devreyi değiştirp uyguladım peki nasıl ? şu arabaların sinyal röleleri varya çıt çıt diye ses çıkaran arabanın rölesi vardı yedek onu kullandım röle seçmemein sebebi ilk üzerinde çalıştığım devrenin yüksek voltaj üreten flaşör tarzı bir devre olması idi peki olay nasıl oluyo hani fotoğraf makinalarındaki flaşlar varya işte onlar 300 v gibi bir gerilimle çalışıyor içini açıp ellerseniz sizi çarpar tabi bunlar hayati teklikesi olmaya çarpmalar ama olsun yada arabanın bujilerine giden 12 voltu 15.000-25.000 volta yükselten bobin vardir içinde ondada aynı mantık yani neyse röleyi aldım adaptörü gerkli uçlarını bağladım 2 tanede kablo uzatıp karnıma bantladım tabi kabloyu direk bağladım bu kemerlerde ise jel kullanılıyoya ben o zaman bilmiyorum tabi neyse adaptörün voltajını 1.5 volttan yukarı doğru kademe kademe yükselttim sonuç nemi röle çıt çıt diye çalışamaya başladı yani düşünün araba sinyal veriyor bende voltaj yükselttikçe kasılmalar şiddetleniyor ve çok acıtmaya başlıyor vay be dedim kendi kendime yattığım yerden karnım haraket ediyor o gün çok uğraşmıştım bunun üzerinde ama canımı çok yaktığı için bir kenera bırakmıştım işte abtronic olayının temeli bu benim denediğimle bunun arasındaki farklar ise
    ben direkt kablo kullandım - onda pedler var
    araya hiçbir iletken sıvı kullanmadım (canımı fazlaca yakmasının sebebi gali bu)
    bende klasik bir sinyal rülesi var zaman ayarı ve yoğunluk seviyesi yok - abtronic de ise mikroişlemci ile hem uygulanan gerili değerini (yoğunluk) hemde kasılmaların süresini ayarlayabiliyoruz ayrıca teknoloji geliştiği için lcd ekran var üzerinde
    peki neden sen bu alet geliştirmedinde burda yazıyosun? o zmanlar okul yılları lise ünivers. zaman yok şimdide iş güç fırsatım olmuyo bide heves vardı eskiden oda birazcık kaçtı o yüzden bu ürün aklıma geldi bir araştırma yapim dedim burada güzel yorumlar var bende buraya birkaç bişeyler yazim dedim biraz teknik olaylardan bahsettikten sonra gelelim bazı arkadaşlar için tavsiyelere

tekrar söylüyorum ürünü daha almadım almayı düşünüyorum bu yorumlarım tamamen "mantıken olabilir" şeklindedir hatırlatım

ürünün jeli bitince ne olur yenisini nasıl temin edicem? yukarıda bahsettiğim gibi ilk kendi devremi denerken canım çok yanmıştı bunun nedenlerinden biri de karnıma bağladığım kabloları direkt bantla tuturarak denemek arada iletkenliği kolaylaştıracak birşey kullanmamam oldu bazı arkadaşlarımız su vs. kullanarak da çalıştığını yazmış gayet de mantıklı burdadi jelin amacı iletken iki ped arasında iletkenliği en yüksek seviyeye çıkarmak suda iletken olduğu için bunu kolaylaştırıyor ve kuru kullanmaya göre daha fazla iletkenlik sağladığı için üründen daha yüksek verim almamızı sağlıyor.
    kendim ufak bir araştırma sonunda su bazlı olan gliserin yağının hem vücüdu yumaşatıp ağrılara iyi geldiği yazılmış gliserin kaygan ve su bazlı bir bileşenmiş ve hemen her eczaneden çok uygun fiyatlara temin edilebiliyormuş kendim sormadım ama ilk fırsatta sorup bir tane alacam bunu daha iyi bilen ecza işiyle uğraşanlar varsa cevap yazarsa ii olur yanlış bilgi olmasın sonra su yerine bunuda tabi eczaneye danışıp aldıktan sonra kullanılabilir diye düşünüyorum kendi orjinal jelini görmediğim için pek bişey diyemiyorum

diğer bir sorun ise bazı modellerin pil sıkıntısı bunu ise aynı volt ve akım değerlerinde 1.5 - 3 - 4.5 - 6 volt değerlerinde ise bu değerleri bildiğimiz şarjlı kalem piller ile çözebilirler tabi amper değeri aynı olmak şartıyle yok bu değerlerde değil diyorsanız örneğin 3.7 volt 600 ma gibi bunu da tüleşik halde satılan şarjlı piller var illaki szin aradığınız değerde olanı vardır heleki istanbul vs. büyük kentlerde yaşıyorsanız bulmamanız imkansız aldığınız pili kalem pil ise buyuna göre bir kutu alarak yani koyacak yuva eski radyo veya çalışmayan elektronik eşyalarınızın pil yuvalarını sökerek veya satın alark bu yuvaları pillerinizi içine oturtun sonra sizin kutudan gelen artı kabloyu orjinal ürünün pilinin artısına eksiyide eksiye operasyon tamam diğer tümleşik pillerden aldıysanız birbirine sarılı gibi olanlardan falan onların ucundan zaten direkt kablosu çıkar genelde kırmızı ve siyahtır lırmızı + siyah ise - temsil eder aynı takdikle artı artıya eksi eksiye bağlayarak pil sorununuz ortadan kalkar her seferinde 4-5 lira para vermektense böyle yapmak daha mantıklı pilleri orjinal pilin yerine sığıyosa ne ala dışarıda bişey kalmaz sığmıyosada bişeyle gövdeye tutturun yok ben pili bağlamadan anlayamam derseniz herhangi bir elektronik eşya tamir eder bir yer bunu sizin için yapabilir. kendimce tavsiyelerim bunlar birde tereddütte kaldığım benimde merak ettiğim şeyler var tabi

öncelikle diğer sayfalarda verilen ürün linklerine göz attım burada denildiği gibi fiyat uçurumları var paket içeriği mesela kimisi paket işçerinde kol bantının olmamasına rağmen gönderildiğini yazmış kimiside tam tersi kendim araştırıken şu sitedenhttp://www.tvshop.com.tr/pinfo.asp?pid=3265 bu forumdan daha önceden siteye mail göndermiştim 5 dk içinde telefon ettiler mailde paket içieriği şikayetler vs. tatmin edici bilgilendirirmisiniz dediştim ki siteden çıkana kadar aradılar. Paket içeriğinde 4 adet iletken pad var diğer siterdekinde 2 yazıyor müsteri temsilcisine baya bir soru sordum garanti olayını sordum ürürünü alırken paket içine bakıp öle teslim alın diyor aldıktan sonra bozulursa 14 gün içinde bize gönderin diyor peki dedim 14 den sonra bozulursa ne olur size gönderilen fatura ile ister bize ister firmaya yollayabilirsiniz dediler açıkcası tüm sorularımın cebını aldım o andaki sorularımın tabi cevaplar tatmin edici tabiki müş.hiz. amacı bu o ayrı dava şimdi bu forumu okuduktan sonra bazı sorularım var.

1- verdiğim linkteki siteden alan arkadaşlar varmı aldıysa ürün arkasında ne yazıyor başka marka falan durumu varmı yani paket içeriği tammı (sitede yazanlar)
    2- diğer sitelerde 2 pad var burda 4 diyor çelişkiye düştüm
    3- jel gibi pedlerinde kullanım ömrü illaki vardır ama ne kadar
    4- 14 gün sonunda ürünü bozulupta garantiye veren arkadaşların sonucu ne oldu
    5- ürünün arkasındaki yazıyada pek güvenmiyorum acıkcası neden derseniz bu ürünleri üereten firma belkide tekdir diye düşünüyorum adamlar alır kendi damgasını vurur al sana farklı ürün calışma sistyemi mantık aynı bilemiyorum bence önemli olan verdikleri garanti ve garantininde arkasında durmaları diye düşünüyorum
    6- verdiğim siteden almayı düşünüyorum ürünü tavsiyeleriniz
    7- diğer sitelerde sanki eksikler var gibi 2 pad ve kol kemerinin olmaması gibi yorumlarınız neler

Kendi fikrim : garanti olayındada pek tamir olayının olacağını sanmıyorum çünkü günümüz teknolojisinde olay artık mikrodenetleyicide bitiyor yıllar önce kendi yaptığımın aynısı buda farkı miskrodenetleyici var üstelik zaman ayarı yoğunluk ayarı yaptırıyor vede lcd ekranı var yani demem oki tümleşik tek parça birkaç ufak tefek yardımcı malzemeler vardır illaki ama onlarında bozulma şansı çok düşük sonuç olarak bozuldumu büyük ihtimal devrenin kalbi beyni olan mikredenetleyicide sorun oluşur onunda tamiri imkansızdır ancak yenisiyle değişmesi gerekir bunu yapmak demekte kemer ve takılan mikrodenetleyicinin dış kabı hariç içinin değişmesi anlamına gelir buda hemen hemen yenisiyle aynı şey demektir. Yani tamir olayı nasıl oldu gönderen arkadaşlarda yenisiylemi değiştirdiler onu merak ediyorum

sonuç olarak bu teknoloji arkadaşlarında bahsettiği üzere fizik tedavide de kullanılıyor en basit annemden biliyorum 2 hafta fizik tedavi görmüştü dizdeki ağrıları yüzünden oan nasıl bir tedavi uyguladıklarını sorduğumda tedavi yapılacak yere bir sıvı sürdüklerini sonra üzerine bişey koyduklarını ve elektrikli bir alet ile masaj yaptıklarını söyledi. Hemen bu olay aklıma geldi ve masaj sırasında nasıl hissettiğini sordum ufak bir karıncalanma bir titreme hissettiğini söyledi gördünüz gibi bu alet hiç yağ yakmasın hiç kas yapmasa bile en azından rahatlatıcı bir etkisinin olacağını düşünüyorum yoksa adamlar benzer tatkdiği neden hastanelerde uygulasın demi ama

ben bu aleti en kısa zamanda alacam ister faydası olsun ister olmasın (olacağı inancındayım çünkü akşama kadar bilg. başında oturuken kaslar ölece mayışıp kalıyo bu ise en azından bir hareketlilik kazandırıyo olaya bu sayede kasları güçlendireceği düşüncesindeyim ayriyeten de düzenli olarak kullanılırsa tembelleşmiş olan kaslarda ağrılara vs. iyi geleceğini düşünüyorum.) en çokta eskiden yarım kalan deneyimin tamamlanmış bir sonucu olarak inceleme fırsatım olacağı için alacam bu ürünü

arkadaşlar site linki verdim reklam filan demeyin sakın size burda faydalı şeyler aktarmaya çalıştım bildiğim kadarıyla hatamız olduysa affola ayriyetten sorularımın cevabınıda siz değerli forumculardan, almış kullanmış tecrübeli arkadaşkardan bekliyorum benden bu kadar bol kaslı paaklava dilimli gobekler dileğiyle :

• Arkadaşlar Bu aleti topshoptan sipariş verdim elime geldi kullanmaya başlayacağım ve gelişmeleri sizinle paylaşacağım.
  • bende dün ürünü sipariş ettim arkadaşımla aynı gün birbirimizden habersiz olarak aynı ürünü almışız o ürünün resmi sitesi gibi görünen siteden almış sahte çıktı ürün bugün iade etmeye çalışıcak benim aldığım yerden orjinal geldi allahtan güvenilir alışveriş sitelerinden alın derim ben vimjodan aldım
  • ben vimjodan aldım aynı gün ürünün sahtesinide gördüm kesinlikle orjinal ürün satılıyo sitede alıcaklara tavsite ederim top shop da güvenilir ama arada 100 tl fark var
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.