Şimdi Ara

Aatrox hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar dunkı hextech acısımda meka aatrox kostumu elde ettım 1 tur gırıp solotop oynıyım dedım ama camp üstüne camp yiyince soguttular oyundan :)) ayrıca early de cok cabuk dusuyor bu yuzdenmı metada degıl bılenler varsa şimdiden teşekkürler.

• Ağır çöp dustlasaydın keșke

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralarda bi laf vardır aatrox ad kasarsan tek yer tank kasarsan iki yer

diyenler gelmeden
  • Aa metada iş görmüyor özellikle pek mobil olmadığı için ve düzgün harasslıyamadığı için

• Suan metada yeri yok sustaini çok yüksek kaçış mekaniğide var ama onun yerine seçilebilecek çok daha iyi sampiyonlar var çok iyi oynayanlar az buçuk bir şeyler yapıyor ama çok ekstra oynamak lazım

• 1- Fighter metasında sayılmayız
    2- Base statları off-tank oynamak için düşük
    3 -Mobility'si tek yönlü
  • Anladım teşekkürler yorumlar için ranked'da hiç görmedim bu zamana kadar deneyeyim dedim :) ama huzur vermediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Taric ezreal muhabeti nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçen sezon mu neydi voyboy dünya kupasında aatrox oynuyordu.. o akdar üst seviyede bile alındıysa o kadarda çöp bir hero değildir aatrox
  • 1v1 atacaksanız alın. . Üst düzey oynamak lazım. Nerzhul gibi biri vardı TRde hakkını vererek oynayan.
  • tank kassada tek yiyo kasmasada
  • Botrk eskiden daha güçlüyken baya oynardım hala alınabilir ormanda falan yeni itemle güzel olur diye düşünüyorum. Solotopta da alınabilir lanede çok güçlü

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    itemi nedir ?
  • Galiba en çok aatrox oynayanlardan birisiyim. Oyun başı düştü mü toparlaması gerçekten zor. Oyun başı güçlü ama sonrasında düşmeye başlıyor. Genelde jungle oynarım ben. Can veren jungle eşyası, aklın sonu, kanasusamis ya da karabalta, ruh gömleği, büyü direnci veren ayakkabı,randuin diye alırım. Ama hep böyle olmuyor. Genelde eşyalarını can ve saldırı hızı veren eşyalardan seçmelisin. Solo top oynuyorsun pasifi hemen doldurup adama gitmelisin. Ancak öyle iş yaparsan solo top oynuyorken. İlk kanı oynamaya bak her zaman önde çıkarsın. Çünkü can çalman var. Solo top oynarken ilk iki eşya mahvolmuş ve kanasusamis olmalı. Gerisi oyunun durumuna bağlı. Tf ler de ise tek yeme oranın bi hayli yüksek. Bu yüzden takımında tank varsa Tf başladığında adcnin yakınların da dur sonrasında giriş tf ye. Tank yoksa takımında direk gitmelisin adc apc. Bu arada jungle de hiç pot harcamadan dönebilen ender şampiyonlardan belki de tek şampiyon. Early gankleri muhteşem.
    Karsi da xin, lee, gibi karakterler varsa alma. :D

Olmazsa olmaz eşyaları :Ruh gömleği, mahvolmuş, karşı da ap 2den fazlaysa kesinlikle aklın sonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeqaS xLR -- 27 Mayıs 2016; 15:16:04 >

• MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen bu adamı dinleme ölümün dansı ve hayalet ile çok iyi oluyor hatta ilk hayalet dansçı bile alabilirsin tabi bi vampiri asa çekip sonra alman daha iyi w açıklen can çalmanı sağlar ve hasarın iyi olur canını birazda olsa toparlayabilirsin sonrasında tankta gidebilirsin çünkü canı baya az aatroxun adc gibi düşün çok iyi 1v1 atıyor evet ama canı baya az pasifin olmadımı tflerde kek oluyorsun direk silerler o yüzden ölümün dansı ve hayalet dansçı alıpta maw veya sterak sana kalmış sonra randıin falan filan yaparsan oyunun erken ve orta aşamalarında çok iyi olursun latede hasarın aynı kalır ama ölmezsin hiç yoktan bi ara hashinshin oynuyordu twitchten takip edersin denk gelirse 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: MacUallis

Kardeş sen bu adamı dinleme ölümün dansı ve hayalet ile çok iyi oluyor hatta ilk hayalet dansçı bile alabilirsin tabi bi vampiri asa çekip sonra alman daha iyi w açıklen can çalmanı sağlar ve hasarın iyi olur canını birazda olsa toparlayabilirsin sonrasında tankta gidebilirsin çünkü canı baya az aatroxun adc gibi düşün çok iyi 1v1 atıyor evet ama canı baya az pasifin olmadımı tflerde kek oluyorsun direk silerler o yüzden ölümün dansı ve hayalet dansçı alıpta maw veya sterak sana kalmış sonra randıin falan filan yaparsan oyunun erken ve orta aşamalarında çok iyi olursun latede hasarın aynı kalır ama ölmezsin hiç yoktan bi ara hashinshin oynuyordu twitchten takip edersin denk gelirse 😊

Sen sadece bireysel konuşuyorsun.Lol bir takım oyunu.Benim verdiğim eşyalar da tanklamak için ve hasar.Benim dediklerimle kazanma oranın daha yüksek.
    Bu arada 2 yıldır aatrox oyuncuyusum.İLk defa hayalet dansçı build kasan birisi görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guaddro

itemi nedir ?

Ne itemi

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    yeni itemi diye yazmışsınız ya hocam onu sordum :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guaddro

yeni itemi diye yazmışsınız ya hocam onu sordum :))

bloozrazor efsununu dedim yeni orman itemi zıpının yerine gelen
  • Tank kasarsan 3 saniye ad kasarsan 2 saniye yasama ömrü

• tank kasarsan iki, saldırı kasarsan tek yer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.