Bildirim
Aamir Khan mı Shahruk Khan mı ? (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Shahrukh Khan 😍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kangal alır. -
jamiryo -
İkisinin de birer filmini izledim. 3 aptal ve Benim adım Khan. Shahruk khan oyunculuk olarak çok daha üstündü.Tabii diğer filmlerini izlemedim bu ikilinin -
İkiside çöp -
Ra-One... -
Hint filmi deyince arkama bakmadan kaçıyorum salak salak oynayıp yapmacık rol yapmalarına dayanamıyorum bizim eski türk filmleri bile daha gerçekçi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aamir Khan in filmleri daha iyi.. -
Aamir Khan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aamir Khan'ın bütün flimlerini severim,hepsi çok başarılı.1990 ve 2015'e kadar olan bütün flimlerini zekle izleyebilirsiniz.
Ama Shahrukh Khan son zamanlarda yeni yeni güzel yapıtlar çıkarmaya başladı.Zaten "my name is khan" ile büyük çapta tanındı.
Shahrukh Khan'ın önerdiğim flimleri:Chalte Chalte,Asoka,Jab Tak Hai Jaan,my name is khan,mohabbatein favorilerimdir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İmdb balonları karşı karşıya. bazı filmleri güzel ama abartılmış ikisi de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X