Şimdi Ara

AACELE EDİN -- NVIDIA TITAN X PASCAL -- AMERİKADAN GELİRKEN GETİRİYORUM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AACELE EDİN -- NVIDIA TITAN X PASCAL -- AMERİKADAN GELİRKEN GETİRİYORUM !!!
    Merhaba,
    Amerikadan 10 gün içinde İstanbul'a dönüyorum.

nVidia Titan X PASCAL, orijinal kutusunda, sıfır olarak satın alınacak ve size doğrudan paketi açılmadan satılacaktır.

Fiyatı 6750 Liradır.
    İsteyene komisyonunu ekleyerek GET açabilirim ama bence fazla para vermenize gerek yok.

SİPARİŞ İÇİN ACELE EDİP 1-2 GÜN İÇİNDE ANLAŞMAMIZ LAZIM. AMERİKA İÇİN KARGO SÜRESİ DE 4-5 GÜNÜ BULABİLİYOR. RİSKE ATMAMAK GEREK.
    Malum ürün çok kıymetli.
    %10 ön ödeme alarak, kalanını elden alışverişte veya kalanını İstanbula geldiğimde kargo yapmadan eft ödeme ile satış yapacağım.

Saygılar.

İlan sadece ikinci el kurallarında yoruma açıktır.
    Gereksiz yorum veya web sitesi link'i yazmayın.

Daha ucuza Türkiye'de bulan oradan alabilir.
    Amazon.de'de kargo ve %18 vergi dahil 8800 lirayı geçmektedir.

AACELE EDİN  --  NVIDIA TITAN X PASCAL --  AMERİKADAN GELİRKEN GETİRİYORUM !!!

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 6750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 4 Mart 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.