Şimdi Ara

aa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yazdıklarının hepsinin farkındayım ama aşığım ve aldığım kararları yürülüğe koyamıyorum çünki aşık olunca hiç bir şey isteğin doğrultusunda gitmiyor, belli etmeye çalıştım onunla dalga geçiyorum eğleniyorum falan zannetti. derslerimi etkilediğini hocalarım ve arkadaşlarımda sıkça hatırlatıyor bende farkındayım ama gönül ferman dinlemiyor, kahretsinki köpekler gibi aşığım. ve ben mahmut tuncerin o adriana lima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 12 Ocak 2015; 22:24:41 >

Orijinalden alıntı: Nouvelle

Insan noktalama yapar yav. Okucaktim hevesim kacti

Elimden geldiğince düzelttim buyrun

Orijinalden alıntı: ceoolacakbeyin

yazdıklarının hepsinin farkındayım ama aşığım ve aldığım kararları yürülüğe koyamıyorum çünki aşık olunca hiç bir şey isteğin doğrultusunda gitmiyor, belli etmeye çalıştım onunla dalga geçiyorum eğleniyorum falan zannetti. derslerimi etkilediğini hocalarım ve arkadaşlarımda sıkça hatırlatıyor bende farkındayım ama gönül ferman dinlemiyor, kahretsinki köpekler gibi aşığım.

Telefonunda özel yaşantında odanda onla alakalı ne varsa herşeyi kaldır sil ilk başta çıkmaz hayatından bekle zamanla sabret vazgeçiceksin sonradan vay be sadece takıntıymış diceksin. Hala olmuyorsa o kız verdiğin değeri sana vermiyorsa daha bir sürü ego makinası var onlarla dene şansını

Orijinalden alıntı: TurkwarS

quote:

yazdıklarının hepsinin farkındayım ama aşığım ve aldığım kararları yürülüğe koyamıyorum çünki aşık olunca hiç bir şey isteğin doğrultusunda gitmiyor, belli etmeye çalıştım onunla dalga geçiyorum eğleniyorum falan zannetti. derslerimi etkilediğini hocalarım ve arkadaşlarımda sıkça hatırlatıyor bende farkındayım ama gönül ferman dinlemiyor, kahretsinki köpekler gibi aşığım.

Telefonunda özel yaşantında odanda onla alakalı ne varsa herşeyi kaldır sil ilk başta çıkmaz hayatından bekle zamanla sabret vazgeçiceksin sonradan vay be sadece takıntıymış diceksin. Hala olmuyorsa o kız verdiğin değeri sana vermiyorsa daha bir sürü ego makinası var onlarla dene şansını

aynı sınıftayız, 5 aydır deliler gibi aşığım, 8 aydırda dikkatimi çekiyordu, yani benimki kısa bir heves gibi değil, bu başka manita ayarlama fikri tek yol diyor herkes ama bilmiyorum, kafam çok karışık nasıl bir yol izleyeceğimi bile bilmiyorum. hani onunla mezun olunca ayrılma fikri bile gözlerimi dolduruyor moralim bozuluyor o kadar söylim, değişik yani

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TurkwarS

quote:

aynı sınıftayız, 5 aydır deliler gibi aşığım, 8 aydırda dikkatimi çekiyordu, yani benimki kısa bir heves gibi değil, bu başka manita ayarlama fikri tek yol diyor herkes ama bilmiyorum, kafam çok karışık nasıl bir yol izleyeceğimi bile bilmiyorum. hani onunla mezun olunca ayrılma fikri bile gözlerimi dolduruyor moralim bozuluyor o kadar söylim, değişik yani

vazgeç kardeşim çok vakit geçmeden yol uzadıkca dönüş yoluda uzuyor daha fazla acı çekeceksin

• Ben bıraktıysam herkes bırakır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.