Şimdi Ara

A8 5600K + ASUS A55BM-A + Corsair 2x4 ValueRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 A8 5600K + ASUS A55BM-A + Corsair 2x4 ValueRAM
    Kullandığım AMD sistem CST Microwave studio programı ile uyumlu olarak çalışmadığından intel sisteme geçtim. AMD sistem boşa çıkmıştır.

İşlemci ASUS A55BM-A anakart ile kullanılmıştır. Overclock vs yapılmamıştır. Gündelik işlemler haricinde hiç yorulmamıştır. Sıfır fiyatı 350 TL civarındadır. Fiyatını gayet uygun tutuyorum. Kutusu, kutusunun içinden çıkan stock soğutucusu vs herşeyi bulunmaktadır. İşlemci pinlerinde sorun yoktur. Vatan bilgisayardan alınmıştır. Garantisi bulunmamaktadır. Tercihim ankara içi yüzyüze satıştır. Şehir dışına önce ödeme sonra kargo şeklinde sıkıntısız bir şekilde yollayabilirim. FİYAT 220 TL

ASUS A55BM-A anakart vatanbilgisayardan alınmıştır. Garantisi bitmiştir. Ram tırnaklarının üst kısımlarındaki kilit sıvı soğutma takmak için çıkarılmıştır. Kullanıma etki eden hiçbir problem bulunmamaktadır. Fiyatını gayet uygun tutuyorum. 150 TL

Corsair CMV4GX3M1A1600C11 kodlu CORSAIR 4GB Value DDR3 1600MHz CL11 Tek Modül Ram (2 ADET) bulunmaktadır. Vatanbilgisayardan alınmıştır. Garantileri vardır. Tane fiyatı 80 TL çift fiyatı 150 TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 220 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.