Şimdi Ara

a7+lea4+Meike grip + hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Günlerdir düşünmelerimin sonucunda a7 ve aksesuarlarını satmaya karar verdim. satıış acil değil keyfe keder..

Artık pek fotoğraf çekmiyorum ve içimde nednse bir yerlede heves kırıldı gibi (nedenini bilmiyorum) aslında hem prof. olarak bu işi yapmadığımdan hemde özel sektörde çalıştığımdan haftanın bir günü bile nadr zamanım olduğundan onda da fotoya ayıramadığımdan satma gereği duyuyorum. niyetim 1500 tl altında ilan denk gelirse a77 almak o olmazsa a55 a58 gibi bir body almak. .

Fiyatlandırmaya gelecek olursam..Keyfe keder satış olduğundan ben fiyatlarda güncelleme yapmadığım sürece hiç bir ürün için pazarlık yapmayınız pazarlık içeren mesaj atmayınız. Bu sefer hiç ziyan etmeden bu işi kapatmak istiyorum..
    Hepsinin bir satılması taraftarıyım. Body satılmadan grip hariç adaptör de satılmayacaktır..

A7 Body : 8K da. kapakları tam. kutusu yok. ingilizce menülü.. Herhangi bir sorunu yok temiz.. 2 adet batarya ve sarj aletini yanında vereceğim..Ki malum 0 alınan a7 lerde sarj aleti yanında verilmiyor..Fiyat: 2600 TL Not: Makinenin üstünde ki lens ayrı satıştadır. keskinlikle set ile birlikte gönderilmeyecektir.

LEA4 : kutulu sıkıntısız.. Fiyat: 700 TL
    Grip: Meike marka kutulu alalı daha 15 gün olmadı hiç kullanılmadı (1 kere denenmek için) yanında kumanda da var. Fiyat :250 TL
    Kumanda : bir iki defa kullanıldı.. Fiyat : 25 TL

FD to NEX Adaptör: sorunu yok . 50 1,4 de sorunsuz kullanıyordum.. Fiyat: 25 TL

a7 flaş takmak için Hotshoe adaptör : minolta 3600hs D yi çalıştırmak için Deniz hocadan 60 TL ye mi ne aldım. 1 kere kullandım. sorunsuz tertemiz. Fiyat : 50 TL

SEti komple alana 70-210 fd ve kumanda hediye edilecektir.. Komple Set Fiyatı : 3550 TL dir..

TLF: 0538 450 03 97 isteyen whatsap yolu ile de iletişime geçebilir. aramamanızı rica ediyorum ya da aramadan yarım saat önce mesajla bildirirseniz telefonu konuşacak bi arkadas veririm o size herşeyi anlatır.. Çünkü boğazımda olan ses telleri ile ilgili sorun nedeni ile konuşma da güçlük çekiyorum aylardır. hatta konuşamıyorum da denebilir bu ara..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haritaci41 -- 15 Temmuz 2015; 19:06:26 >

• a7 : 2500
    LEA4 : 650
    a7+lea4 : 3100 TL ye indirilmiştir.. Günceldir..
  • Satıldı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.