Şimdi Ara

A6300 benim için uygun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir sorum olacak Arkadaşlar sadece mikrofon özelliği olmaması ve 120 fps sebebiyle a6300 alacağım onun yerine şunu alabilirsin dediğiniz makine var mı, amaç ders anlatım videoları çekeceğim ve kısa film röpotaj gibi videolar ,yani yoğun video kullanımı birde bu 6300 de ibis var mı, ve farka değmez a6000 al der misiniz. Ya da şu cihaz çok iyidir 3000bandında f/p dediğiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • a6300 videoda ısınma sorunu olan bir gövdeydi. Bu konuda araştırma yaptınız mı ? IBIS yok a6300'de, hatırladığım kadarı ile çok kısa bir aralık ile a6500 çıkmıştı IBIS gövdede olan modeli... ve a6300 alanlar baya bir Sony'e kızmışlardı o ara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Ağustos 2017; 0:22:2 >
  • Yaklaşık 1 yıldır a6300 kullanıyorum. Kullanıcıların çoğu a6300 alıyor a6500 yerine. Çünkü aradaki özellik farkına değmeyecek bir fiyat farkı var. Yeni bir yazılım güncellemesi ile kısa sürede ısınan cihaz artık 1 saate yakın ısınmadan çekim yapabiliyor. Ancak asıl amacınız uzun eğitim videoları çekmekse bence başka bir makine düşünün. Hava ve çekim yapacağınız oda sıcaklığına bağlı olarak daha çabuk ısınabilirler. Ama onun haricinde neredeyse eksisi yok gibi. Diğer tüm ihtiyaçlarınız için en iyi kameralardan biri diyebilirim.

    Birde tavsiye; özellikle eğitim videosu yapacaksanız harici ses kayıtçı her zaman daha iyidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coachya

    Yaklaşık 1 yıldır a6300 kullanıyorum. Kullanıcıların çoğu a6300 alıyor a6500 yerine. Çünkü aradaki özellik farkına değmeyecek bir fiyat farkı var. Yeni bir yazılım güncellemesi ile kısa sürede ısınan cihaz artık 1 saate yakın ısınmadan çekim yapabiliyor. Ancak asıl amacınız uzun eğitim videoları çekmekse bence başka bir makine düşünün. Hava ve çekim yapacağınız oda sıcaklığına bağlı olarak daha çabuk ısınabilirler. Ama onun haricinde neredeyse eksisi yok gibi. Diğer tüm ihtiyaçlarınız için en iyi kameralardan biri diyebilirim.

    Birde tavsiye; özellikle eğitim videosu yapacaksanız harici ses kayıtçı her zaman daha iyidir.

    Öncelikle başından beri ax53 ile yola çıktım yalnız sonra farkettim ki zoom dışında görüntü çamur gibi, onun için slr ye döndüm şimdilerde ise slr lerde geziniyorum, ama video da zoom olmadan çoğu makine telefonların gerisinde kalıyor, yani u11 gibi 120fps fhd cihaz 5bin den başlıyor, bilmiyorum çok kararsız kaldım eve gelip bu nedir demek istemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.