Şimdi Ara

A4tech X7 G800V tuş kombinasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A4TECH X7 G800V klavye kullananlar yaşadığım sorunu hemen anlayacaktır ki ilk aldıklarında eminim aynı sorunu yaşamışlardır. Driver'in CD sini kaybetmiştim fakat aynı driveri internetten indirip kurdum. G11 den Bilgisayarıma gidiyordu bu driveri yüklemeden önce fakat artık o G1,G2,G3 gibi tuşlar çalışmıyor ve bazı oyunlarda zorluklar yaşıyorum. X7 Oscar Keyboard Editor adlı program üzerinden tuş düzenlemelerini yapıyorum fakat o tuşa bastığımda sağ alt yani saatin üstünde ''No Settings'' yazıyor. Bütün herşeyi denedim ; tuşları ayarlayıp ok dedim , yukardan kaydete tıkladım fakat tekrar eski haline geri döndü yani o tuşlarda bişi olmayan haline. Bunu nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
     A4tech X7 G800V tuş kombinasyonu

• klavye üzerinde hangi profilde olduğuna dikkat ettin mi?
  • ben klavyeyi aldığımdan beri profille hiç oynamadım onu hangisine getiricez ?
  • çöpe atacak bi 50 tl niz varsa bu klavyeyi alın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölü ozan

çöpe atacak bi 50 tl niz varsa bu klavyeyi alın...

haklısınız vallahi ne diyelim. Para biriktirip bir tane yumuşak klavye alıcam gece helikopter gibi takatakataka ses çıkartıyo tuşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybea11

quote:

haklısınız vallahi ne diyelim. Para biriktirip bir tane yumuşak klavye alıcam gece helikopter gibi takatakataka ses çıkartıyo tuşlar

http://www.teknoseyir.com/51377/logitech-g510-ve-g105-oyuncu-klavyeleri-testte/

• quote:

quote:

quote:

http://www.teknoseyir.com/51377/logitech-g510-ve-g105-oyuncu-klavyeleri-testte/

bunların fiyatları cok ucuktu en son baktıgımda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Hocam adamlar yapmış hakkını yemeyelim bende bu klavyeyi kullanıyorum 3 senedir fiyatına göre çok iyi oyuncu klavyesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.