Şimdi Ara

A4Tech X7 Alıcam Modelde Kararsızım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk defa X7 Mouse alıcam bir süredir araştırıyorum fakat birçok modeli var hangisini alacağıma karar veremedim

Oynadığım oyunlar
    Call of Duty 4
    Diablo 2
    WarCraft III

Yani FPS ve RPG türünde oyunları oynuyorum.

Seçeneklerim:

XL-750BH http://www.exa.com.tr/a4tech/mouselar/a4_tech-339-11181.html
    XL-760Hhttp://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_25770_A4_TECH_XL-760-H_Anti-Vibrate_Laser__3600_Dpi__USB__Mouse.html
    XL-747Hhttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89099&ad=A4-TECH-XL747H-ANTi--ORUMCEK-ADAM-DESENLi-7B-Mouselar

Kullanıcıların tavsiyeleri benim için çok önemli.

X7'nin başarısı gayet göz dolduruyor bunların dışında tavsiyede bulunabileceğiniz Game Mouse'lar varsa Bütçem 50TL ile sınırlı.

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 25 Ağustos 2010; 19:24:18 >

• XL-760H al derim geç diğerlerini bir arkadaşımda vardı çok iş görüyor.
  • Peki Windows ortamında 2x click görevi gören butonu CoD4 oynarken 3x Shot yapmaya imkan tanıyor mu? Detaylarında bu bilgi yazmıyor ama diğerlerinde bu bilgi var. Eagle kullanırken 3x Shot çok önemli olacaktır benim için özellikle ProMod'da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 23 Ağustos 2010; 2:30:59 >

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Peki Windows ortamında 2x click görevi gören butonu CoD4 oynarken 3x Shot yapmaya imkan tanıyor mu? Detaylarında bu bilgi yazmıyor ama diğerlerinde bu bilgi var. Eagle kullanırken 3x Shot çok önemli olacaktır benim için özellikle ProMod'da.

x7 serisi 755k mouse da makro editörüyle 50x bile yapmıştım yani alacağın mouseda makro özelliği varsa istediğini yaptırırsın

Orijinalden alıntı: BrainGeR

XL-760H al derim geç diğerlerini bir arkadaşımda vardı çok iş görüyor.

Orijinalden alıntı: teeKin

A4tech XL-760H yerine razer salmosa alsak nasıl olur

Kötü olur 2 sebebi var
    1.si elim hiç de ufak sayılmaz :)
    2.si macro atama imkanı yok.

quote:

Orijinalden alıntı: teeKin

A4tech XL-760H yerine razer salmosa alsak nasıl olur

Kötü olur 2 sebebi var
    1.si elim hiç de ufak sayılmaz :)
    2.si macro atama imkanı yok.
  • Bence imkanınız varsa Razer Deathadder veya daha iyisi Razer İmperator'a yönelin,bende şuan x7 kullanıyorum,sağlam,kaplamada soyulma olmadı bir senedir,sol tuş bazen takılı kalıyor ve scrool tuşu sinir etmeye başladı...
  • 50 TL bütçe ayırdım Mouse için Razerin en basit ürünü 40 TL 2 Tuş + 1 Scrool. İmperator ise 150 TL civarı, Deathadder ise 110 TL civarı bir fiyata sahip. Bütçem dahilinde yada +10 TL civarı bir seçenek benim için uygun olacaktır.

Eğer eliniz normalden biraz büyükse mutlaka 747BH'ı alın.

Yok eğer insanı boyutlardan daha ufaksa 750BH ve 760H modellerinden birini tercih edin.

Ben zamanında 755K almıştım. Yandaki tuştan ziyade küçük gelince 740K'ya geçtim, cuk oturdu. Elim normalin biraz üstünde çokta büyük değil hani
  • Benimki de öyle çok büyük değil normal bir insandan 1-2 cm kadar daha uzun olabilir :D 740k ve 750bk'yi çıkarıyorum o halde kafamdan. 747BH modeli sanırım 760H'nin dizaynın değiştirilmiş modeli temel özelliklerde pek bir fark yok gibi. 760H şu anki mouse'um olan Microsoftun standart mouse'u gibi öne eğimli sanırım elim ona daha yatkın olacak. Mağazaya gidip deneme talebinde bulunucam ergonomik açıdan. En iyisi bu olacak ele oturmayı görebilmem için.

Önceliği 760H'ye mi vereyim yoksa 750BH'ye mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoWLoadinG -- 25 Ağustos 2010; 0:33:28 >

Benimki de öyle çok büyük değil normal bir insandan 1-2 cm kadar daha uzun olabilir :D 740k ve 750bk'yi çıkarıyorum o halde kafamdan. 747BH modeli sanırım 760H'nin dizaynın değiştirilmiş modeli temel özelliklerde pek bir fark yok gibi. 760H şu anki mouse'um olan Microsoftun standart mouse'u gibi öne eğimli sanırım elim ona daha yatkın olacak. Mağazaya gidip deneme talebinde bulunucam ergonomik açıdan. En iyisi bu olacak ele oturmayı görebilmem için.

Önceliği 760H'ye mi vereyim yoksa 750BH'ye mi ?

2 modelin detaylarını araştırın. Ufak tefek ark vardır zaten fazla yoktur. 760 ismiyle üst model gibi duruyor ama değil bilginize.

Ayrıca 747BH modeli daha büyük boyuta sahip, biraz büyük eller için çok rahat ve EN ÖNEMLİSİ ağırlık ayarı var.

Mağazaya gittiğinizde fareleri çıkarmazlar denemeniz için ama farenin şeklini almış vakumlu plastik içindeler. Bu şekilde elinizi koyup deneyebilirsiniz, hangisi daha ergonomik gelirse onu alırsınız.

• A4 Tech XL-750BH Laser Game Mouse yeni sipariş ettim yarın elimde olur. Umarım güzeldir.
    http://www.exa.com.tr/images/product/3_MOSAA4X750BH0010.jpg

Logitech Media Play farem var, alalı 3 sene olmuş, kaç defa yere düştü, alıcısının üstüne basmışız, yamulmuş, tık yok.

A4 Tech'e verilen paraya acırım.
  • 4 Kere A4 Tech Mouse aldım ömrümde 3ü 1 yıl dayandı 3. olanı 4 yıl kullandım hala sağlam sıkıldığım için değiştirmiştim. A4Tech piyasada F/P açısından iyi görünen bir marka. Logitech'in kalitesi zaten tartışılmaz.

747BH-750BH-760H 3'lüsünden birini almaya karar verdim diğerlerini seçeneklerden çıkardım. En geç p.tesi gününe kadar gidip alıcam yorumlara devam edelim lütfen :)

Mouse yanında birde A4Tech G800 klavye alıcam buna dair kötü bir düşüncesi olan var mı?

Yazmayı bilmeyenler için internette videolu anlatımlarım mevcut zaten öğrenebilirler kafasındaki soruları da sorabilirler.

Ayrıyetten en kısa süre içerisinde ;

sırf daha küçük olduğu için

A4Tech X7 Alıcam Modelde Kararsızım...

A4 tech 750 alacağım.

Oyun mousu makro yazmak (google araması ve benim videolu anlatımım..[tıklayınız]

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.