Şimdi Ara

A4 tech x7 klavye hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Bende 10 seneye yakındır kullandığım bir KB 21 var. Klavye iğrenç kullanmama rağmen hala çalışıyor ama artık çok eskidi, bazı tuşları kırıldı temizlenemeyecek şekilde kirlendi. A4 tech firmasını tercih etmek istiyorum yine. Öyle mekanik olsun ışıklı olsun derdim de yok. X7 modelini gördüm ama o da yaklaşık 10 senelik bir modelmiş galiba. Hala iş görür mü? Alsam yine bir 10 sene daha kullanır mıyım? Çekincem yeni işletim sistemleriyle uyum konusunda problem yaşama olasılığı.
    Model şu :

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Banada lazım klavye. Benim eski klavyemdi bir daha alsammı diye düşünüyorum.. Biraz büyük sadece onun dışında güzeldi. Gerçi üstündeki çoğu tuşu kullanmıyordum

• murat8361 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlarda logitech g103 gördüm onun da tuşlar taş gibi oluyormuş uzun süreli kullanımda. Hala karar veremedim siz memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota97

Bu fiyatlarda logitech g103 gördüm onun da tuşlar taş gibi oluyormuş uzun süreli kullanımda. Hala karar veremedim siz memnun musunuz?
    Kullandığım dönemde memnundum. Pc yi satmıştım onuda birlikte verdim.. Bence fiuatının üstünde bir klavye..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.