Şimdi Ara

A4 Tech Bloody V7 Oyuncu Faresi video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu yazılım olayına tek bir sefer mi 20 dolar veriyoruz yoksa süreli mi ?

• Bu fare değil hamster yahu. Küçük değil mi? Eli büyük olan bunu alınca ne yapacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

böyle tanıtımdan aldımda ben şimdi alalı 1 2 sene oldu x7 modelinden şimdi mikrop ve pislik yuvasına döndü nerde toz nerde pislik var fare çekiyor malzeme kalitesi yok logitec tavsiye ederim

Ultra Core 3 sayesinde neredeyse ateş ederken hiç sapma olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 11 Ağustos 2013; 17:21:50 >
  • 2 aydır kullanıyorum memnunum.
    g300 den bırazdaha buyuk ve elime tam oturuyor.
    macro 100 atışlık deneme surumnu ara ara denedım. pek tat vermiyor.
    20 dolar deniyor o yazılım ıcın bence almanıza gerek yok yazılımı.

• beyler bu maus nerde satılmaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

beyler bu maus nerde satılmaktır

Birçok yerde mevcut. En basitinden:

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-tech-bloody-v7-bloody-v7-multi-core-gun3-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=63295&gclid=CJSEwa2PiboCFfDMtAodMlAAHg
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

beyler bu maus nerde satılmaktır

Birçok yerde mevcut. En basitinden:

http://www.vatanbilgisayar.com/Mouse/a4-tech-bloody-v7-bloody-v7-multi-core-gun3-gaming-mouse/productdetails.aspx?I_ID=63295&gclid=CJSEwa2PiboCFfDMtAodMlAAHg

Yazdığım mesajlara cevap vermedin musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Biliyorum çok pahalı. O kulaklığa verdiğin para kadar daha amfiye falan vermen gerek. Ama 600 ohm'luk ses kartları var, üzerinde amfili falan yazıyor. Onlar yeterli gelir mi? Mesela Creative SBX ZXR?

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

Peki HD 800'ü alınca "Ben aslında bunca zaman müzik dinlememişim" demeye başlar mıyız?

• Yav ucuz olsun bizim olsun :D refleksleri okuyacak kadar hızlı olsun algılaması yeterli 600 liralık mamba kullanıyorumda siz bunu alın bu daha iyi

• xamaximax şarkının adı Pretty Lights - Chicago Bulls Theme (Remix) güzel parçadır :)

• Merhaba arkadaşlar incelemede gördüğünüz mouse'u satıyorum. 2 ay kullanıldı çizik bile yoktur. İsteyene bloody offense mouse pad large ile birlikte verebilirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.