Şimdi Ara

A4 Cihazlar icin IOS 6.0'dan 5.1.1'e dönüş (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
12
Favori
13.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam hepsini yaptım itunes de güncel sürüm hala 1604 hatası alıyorum malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarbeLeeMatkap

hocam hepsini yaptım itunes de güncel sürüm hala 1604 hatası alıyorum malesef

Dostum cihaz bilgileri ve yaptığın işlemler hakkında bilgi verebilir misin?

Simkilit, iOS ve SHSH durumu nedir?
  • sim free iphone 4 şuan 5.0.1 yüklü shs 5.1.1 e kadar 4.3.3den itibaren hepsi var 5.0.1 i ifait ile işaretleyip restore dosyasına ekletmiştim fakat olmuyor
  • quote:

sim free iphone 4 şuan 5.0.1 yüklü shs 5.1.1 e kadar 4.3.3den itibaren hepsi var 5.0.1 i ifait ile işaretleyip restore dosyasına ekletmiştim fakat olmuyor

Tek yapman gereken kurmak istediğin iOS'a iFaith ile SHSH ekip PWNED DFU Mode'da bu oluşturduğun IPSW'i iTunes üzerinden cihaza kuracaksın (host dosyası editlenmiş olmalı).

Eğer başaramazsan musaitsne TeamViewer ile bağlanıp bakabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

sim free iphone 4 şuan 5.0.1 yüklü shs 5.1.1 e kadar 4.3.3den itibaren hepsi var 5.0.1 i ifait ile işaretleyip restore dosyasına ekletmiştim fakat olmuyor

Tek yapman gereken kurmak istediğin iOS'a iFaith ile SHSH ekip PWNED DFU Mode'da bu oluşturduğun IPSW'i iTunes üzerinden cihaza kuracaksın (host dosyası editlenmiş olmalı).

tabi hocam ben size pm atayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

hocam bi pm atsanız ben atamıyorum
  • arkadaşlar 3gs aldım..üzerindeki sürüm 4.3.3 güncelleme yapmak istiyorum ama ios 6 ya geçmeden ios 5 in herhangi bir versiyonunu yüklemek istiyorum. icloud sekmesini aktif olduğu bir sürüm yani...itunes direkt 6.1.3 gösteriyor..bunu bir yolu var mı ?
  • Hocam eline sağlık zamanında redsnow ile dönememiştim bir türlü.
    Şimdi snowbreeze ile 15 dakikada döndüm 5.1.1'e.
    iPod Touch 4 sadece DFU'ya alırken bikaç kere denemem gerekti.
    (Host dosyam editli değildi ama sorun olmadı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 2 Ağustos 2013; 7:57:11 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.