Şimdi Ara

A4 6300 İşlemcili Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu anakartla birlikte aldım sadece LOL oynamak için alıyorum çok mu düşük kalır sizce A4 alınacak işlemci değil deniyor yüksek ayarda oynıyabilirmiyim yanına 2400 hz 2x4 ram alıcam oyunu kaç fps de oynarım

Kasa+PSU öneriniz var mı ucuz 2. El mi alıyım

Harddisk olarak resimdekini aldım ama bi hata oldu galiba seagate ST32000646ns yolladılar

A4 6300 İşlemcili Sistem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunxkaya -- 27 Ekim 2017; 0:33:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran kartsız olarak bir sistem alıyorsunuz değil mi yani işlemcideki grafik birimiyle oynayacaksınız... yüksek ayarlarda 40-50fps alırsınız. Ekran kartlı bir sistem alabilirseniz ikinci el gtx560 ti'li falan öyle rahat oynarsınız 100fps+...
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    peki ekran kartı almasam işlemciye oc yapsam verim artar mı ya da ilerde A10 A8 almayı düşünüyorum hangisi daha ucuza patlar ultra ayarda 100 fps almayı istiyorum

• Fps artar ancak bu 40-50 den 55-60 a yükseltir belki Max.

• Ne kadar bütçeniz var? Önü kapalı 2 çekirdekli işlemciye para vermeyiniz. i5-2500 + H61 anakart + 8 GB DDR3 ram bir sistem (2. el) bakabilirsiniz.

O harddisk kullanılmış ürün olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı desteği mi yapıyım A10 tarzı bir işlemci alıp ekran kartsız mı devam ediyim

şimdi fiyatına baktım 560 ti 200 tl 2. El, sizce hangisi daha verimli olur kalite olarak maliyette çok küçük bir fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunxkaya -- 27 Ekim 2017; 1:35:14 >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    Hdd paketinde geldi açılmamış

Bütçem var ama sadece lol oynayacağım bir pc ye çok para bayılmak istemiyorum en dandik bir pc bile açabiliyor toplam 450 harcadım ram içinde min 300 gidecek gibi monitör+kasa+psu toplam 1000 olacak şekilde toplamak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunxkaya -- 27 Ekim 2017; 1:34:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşın tavsiye ettiği A6 9500lü sistem çok daha mantıklı. Onu almanı tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.