arkadaşlar bende A200-1Ah var,yüz tanıma programını kursam bende çalışır mı? toshibanın driver bölümünde yüz tanıma için program yok
toshiba centrino 2 ıslemcılı notebook larını duyurdu yakında (yakında derken en az 7 ay ) a300 ler eskımış olacak haberınız olsun (bende a300 15 d kullanıcısıyım ama hayat ıste acılarla dolu )
bu bilgisayarda ses sistemi kullanan yokmuuuuuuu?
Arkadaslar bunun icinden vista cdsi cikti mi?
Ve recovery icin ayirdigi bellegi silmek mi silmemek mi dogru?
merhaba a 300 15d yi yeni aldım. notebook ilk defa kullanıyorum. bir sorunum var. msnde konuşurken birden konuşma penceresi kapanıyor alt tarafa inmiyor oturumu kapatmadan bir daha o pencereyi açamıyorum. bu normalmi eski masa üstü bilgisayarımda sayfa simge olarak aşağıya iniyordu. cevap verirseniz sevinirim ona göre iade edeceğim
quote:
Orjinalden alıntı: cetin48
merhaba a 300 15d yi yeni aldım. notebook ilk defa kullanıyorum. bir sorunum var. msnde konuşurken birden konuşma penceresi kapanıyor alt tarafa inmiyor oturumu kapatmadan bir daha o pencereyi açamıyorum. bu normalmi eski masa üstü bilgisayarımda sayfa simge olarak aşağıya iniyordu. cevap verirseniz sevinirim ona göre iade edeceğim
Sorunun tamamen yazılımsal arkadaşım neden iade edesin ki.. Msn'i kaldır birdaha kur.. o da olmadı sistemi yeniden kur.. Eminim sorunun çözülür.. Msn için böyle bir laptop değiştirilirmi ii forumlar.. Bu arada nerden aldın? 15d'yi..
quote:
Orjinalden alıntı: SweetStar
Bir de ses ayar dugmesi saga ve sola bos donuyor bende sesi kisiyor veya arttiriyor ama bir sonu yok. Bu herkeste boyle mi?
quote:
quote:
Bir de ses ayar dugmesi saga ve sola bos donuyor bende sesi kisiyor veya arttiriyor ama bir sonu yok. Bu herkeste boyle mi?
arkadasım eskı toshıba notebookum aynı sekılde dondurmelı ses dugmesı vardı fakat zamanla manuel olan bu dondurmelı ses dugmesı sesı acarken ve kısarken cızırtı hatta ılerde sol haporlorumun calısmamasına neden oluyordu. toshıba bu sorunu anlamıs olacakkı su ankı ses acma kısma dugmesı her ne kadar manuel gozuksede dıjıtal olarak calısıyor yanı bosa donuyor gıbı gozukuyor cunku sesı dıjıtal olarak acıyor bılmem anlatabıldımmı?
yüz tanıma driverini toshibanın kendi sitesinden indirdim ve kurdum.. ama nereye girmem lazım şimdi? nerden ayarları yapıcam ? masaüstünde falan link çıkmadı veya programlar bölümünde bi seçenek yok ne yapmam laızm
quote:
Orjinalden alıntı: osmangfb
yüz tanıma driverini toshibanın kendi sitesinden indirdim ve kurdum.. ama nereye girmem lazım şimdi? nerden ayarları yapıcam ? masaüstünde falan link çıkmadı veya programlar bölümünde bi seçenek yok ne yapmam laızm
başlat menüsünde altta duran arama bölümüne toshiba face recognition diye yazarsan program çıkar.
a300 15d nin optik sürücüsünün labelflash, lightscribe ya da bunlara benzer bir özelliği var mı?
quote:
hayır, onun yerine içinde yüklü toshiba recovery disk creator programı var.
arkadaşlar konuya uzun süredir kimse bir şey yazmıyor. biraz güncel tutalım konuyu.
arkadaşlar ben de bu sabah 2660(12 taksit) ytl'ye toshiba shoptan sipariş ettim.şimdi 30 ytl düşmüş fiyat ama olsun toshiba shoptan alışveriş yapan arkadaşlar var mı?kaç günde ulaşır elime?bi de laptopta yüklü gelen makineyi yavaşlatan gereksiz diyebileceğiniz programlar var mı?yardımcı olursanız sevinirim
en sonunda a300-15d'me kavuştum.alet gerçekten süper düşünen arkadaşlara şiddetle öneririm tabi fiyat biraz tuzlu.canımı sıkan tek şey "made in china" yazısı.her şey çin malı ya ayıptır
Arkadaşlar bu bilgisayara 4+1 veya 5+1 ses sistemi baglayan oldumu 3 boyutlu ses elde edılebılıyormu.Benim gördüğüm kadarıyla sadece kulaklık cıkısından ses almak mumkun yanı mıkrofon cıkısından ses alınamıyor.Farkı bır bılgısı olan varmı?
arkadaşlar souma cevap verebilecek ise yok mu?
arkadaslar denıyorkı nvdıa atıden daha ii oyun performansında bunu bizat test ettım arkadaslar ben aynı anda bilgisayar aldık o acer 5920g 2,2intel işlemci 2gb ram 8600gs 256ekran kartlı makıne aldı ben toshiba p200d 11l aldım 2,0amd işlemci 2gb ram 256 ati hd 2600 256 vardı ikimizde need for speed pro streeti yukledık onun maıne orta seıyede bıle arada kasarken benım makıne en ust sevıyenın bı asagsında hıc kasmadan oyanattı bu artık tarısılmaz atı ekran kartında cok daha ii
face recognition nasıl çalışıyor bileniniz var mı ? driverini yükledim çalıştı.. ama bilg açıldığında nasıl aktif edicem ?