Şimdi Ara

A3 Sedan 1.6 TDI Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
2
Favori
7.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Liste fiyatı 88 bin olan en boş A3 sedanı en son ne kadara alabiliyoruz ?

75'e oluru var mı acaba.

Bir türlü bayiye uğrayamıyorum,fiyat alanınız varsa söylerse memnun olurum.

88k olan TSİ 122 hp olanı

Tfsi 122 bg bu araç için fazlasıyla yeterli,orada bir sorun yokta fiyat anlamında sıkıntımız var.

@baykara3

Teşekkürler.75'e 2014 A3 sedan veriyorlarsa istediği kadar boş olsun önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt
    Eğer 150 beygirlik aracın hakkını verecekseniz 9-10 litrelerde gezersiniz
    Performans takıntınız varsa 85 bibliraya dolu bi 170 bg lik giulietta alın ve zevkinize bakın aradaki fiyat farkını gaza basarak cıkarırsınız

• Araç aldıktan sonra konu açtığınız için öncelikle hayırlı olsun

bazı arkadaşların da bahsettiği gibi ben bu aracın birebir rakibini mercedes cla olarak görmüyorum

tasarım olarak sıradan bir hb den devşirme sedan gibi duruyor. cla nın coupe form tasarımı kesinlikle yok. jetta nın süslüsü bile diyemiyorum

kalitesi tabiki tartışılmaz ancak bağımsız arka süspansiyonu bile olmayan c sınıfı araca

110-120 bin TL vermek bana pek mantıklı gelmiyor.

bu parayı gözden çıkarana genelde bir üst sınıf volvo s60 tavsiye ediyorum

konfor ve güvenlik konusunda a3 sedana tartışmasız fark atar

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 20 Ağustos 2014; 0:34:42 >
  • hayırlı uğurlu olsun rengi çok hoş. Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykara3

Eğer 150 beygirlik aracın hakkını verecekseniz 9-10 litrelerde gezersiniz
    Performans takıntınız varsa 85 bibliraya dolu bi 170 bg lik giulietta alın ve zevkinize bakın aradaki fiyat farkını gaza basarak cıkarırsınız

Performans olarak elbette julyet daha iyi ama hem performans hem kalite hem estetik a3 sedan act diyor.

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Abi sen sırf üşengeçliğin ve zamanın olmadığı için Accent'e mahkum kaldın vallah.

Ben yerinde olsam uzun süre kullanan biri olduğum için BMW F30 3 serisi kovalarım 316i bütçene uygun fiyatlara bulabilirsiniz belki.

90 civarı temiz 30.000 km civarı 3.16 iler var donanımları da fena değil.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    Tasarım konusunda başka ne farkı varda direk rakip görmüyorsunuzki? Sonucta coğu test lerde görüyoeuzki a3sedan Cladan daha başarılı. Sadece tasarım anlamında geride kalıyor fakat bende metalik maviyle beyaz bi cla nın önüne geçtiğime inanıyorum. Rakibi olmasada önde olan a3 sedan dizel dolu 115 lerdeyken dizel dolu cla 142 lerde ( ikisindende çok iyi indirim son fiyatlar). Volvo konusunda katılıyorum size ama benim şehrimde volvo yetkili servis yok ve kasa çok ağır bana hitap etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

Araç aldıktan sonra konu açtığınız için öncelikle hayırlı olsun

bazı arkadaşların da bahsettiği gibi ben bu aracın birebir rakibini mercedes cla olarak görmüyorum

tasarım olarak sıradan bir hb den devşirme sedan gibi duruyor. cla nın coupe form tasarımı kesinlikle yok. jetta nın süslüsü bile diyemiyorum

kalitesi tabiki tartışılmaz ancak bağımsız arka süspansiyonu bile olmayan c sınıfı araca

bu parayı gözden çıkarana genelde bir üst dınıf volvo s60 tavsiye ediyorum

Akif zaten cla nın a serisine attığı fiyat farkını atmıyor a3

• İyi günlerde kullanın.

Burada söylenenleri de kafanıza takmayın.
  • quote:

quote:

Bu tasarımla ve bağımsız süspansiyon eksiği ile bana göre jetta ya da çok fark atmamalı

cla yı tabiki uygun fiyatlı bulmuyorum ancak tasarım farkı için alana da saygı duyuyorum

volvo s60 gibi bir araç yanında a3 sedan 1.6 tdi 120 bin bana göre kesinlikle etmez

marka algısı yok premium falan palavraları da kurtarmıyor macaristan üretimi a3 sedanı

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Aldığım araç 110 hplik .
    Zevkler renkler tartışılmaz sizin yaşınızı bilmem ama bende 25 yaşından büyük olsaydım kasasınıda çok beğenseydim volvoyu seçerdim.

• Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Aracınız rengi farkındalık yaratmış

• akifsari A kullanıcısına yanıt
    Tasarım için o fiyat farkıyla clayı alana saygı duyuyorsan bana bu lafları ediyorsan diycek bişeyim yok.
    Ayrıca bu güvenlik olayını euroncapptanda ibaret görmeyin eğer oraya bakarsak giulietta s60 dan güvenli.
    Gerwksiz tartışmaya girmeyede gerek yok

En baş sayfadaki aracın donanım listesine bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Abi sen sırf üşengeçliğin ve zamanın olmadığı için Accent'e mahkum kaldın vallah.

Ben yerinde olsam uzun süre kullanan biri olduğum için BMW F30 3 serisi kovalarım 316i bütçene uygun fiyatlara bulabilirsiniz belki.

90 civarı temiz 30.000 km civarı 3.16 iler var donanımları da fena değil.

Sorma abi ya,arabaya atlayıp haftasonu uğramam gerekiyor ama ya bir iş çıkıyor ya da şehir dışına gidiyorum kaynıyor böyle,hafta içi çalıştığım için zaten gidemiyorum.

Accent beni çok üzüyor masrafları 100-50-200 derken milyarlar gidiyor,geçen Mersin'e giderken 130'la frene basıyorum oyun direksiyonları gibi feedback veriyor.Göğsü çatlak olduğu için ses yapıyor,böcek efekti gibi bir ses veriyor,millet abi aracın motoruna böcek mi girmiş diye soruyorlar.

F30'un en boşu bile yeterlidir ama fiyatlar çok yüksek.2.ele 90 bin tak çıkartıp verecek durum yok,ha var ama veremem malesef.

Max.75 pazarlıkla 70'e alacağım 2011 üstü premium mümkünse D sınıfı araç lazım.F30 bu civarlarda olsa hiç düşünmezdim ama E90 veriyorlar araç Accent'le aynı yürüyor.

2011 premium ve elegance Civic satan tanıdıklar var,gönül premium markalardan yana ne yapacağım bilmiyorum.

Emekle alınmış hiçbir şeyden utanmam,çekinmem ama Accent;eşe dosta maskara ediyor bizi.

Para var ama alamıyoruz çok ilginç.

• quote:

quote:

quote:

Bu tasarımla ve bağımsız süspansiyon eksiği ile bana göre jetta ya da çok fark atmamalı

cla yı tabiki uygun fiyatlı bulmuyorum ancak tasarım farkı için alana da saygı duyuyorum

volvo s60 gibi bir araç yanında a3 sedan 1.6 tdi 120 bin bana göre kesinlikle etmez

marka algısı yok premium falan palavraları da kurtarmıyor macaristan üretimi a3 sedanı

Süspansiyon konusuna katılıyorum.a3 act ile bunu kapatıyor ama dizellerde sıkıntılı
    Ama cla yıda güzel gösteren led ler ve AMG .bunlar yoksa hele bide beyazsa cidden basit gösteriyor
    S60 büyük sınıf olduğu için bana biraz hantal geliyor.v40 cc olabilir ama

• Alınca detaylı fotoğraf çekebilirmisiniz ?

Nedemek liste önemli değil orada aracun tüm bilgileri yazıyor 105 bg olsa 105 yazar yani :)
    Ayrıca satış temsilcisininde 110 dediğini hatırlıyorum

• Sacramental kullanıcısına yanıt
    Abi her şey bence kısmet önce diyorum.

Belki sen bir fırsat geçse F30'a geçsen 2 gün sonra pert olacak belli olmaz.

Bence bu kadar beklediysen sonunda illa güzel bir şey çıkar karşına
  • quote:

Orijinalden alıntı: baykara3

Tasarım için o fiyat farkıyla clayı alana saygı duyuyorsan bana bu lafları ediyorsan diycek bişeyim yok.
    Ayrıca bu güvenlik olayını euroncapptanda ibaret görmeyin eğer oraya bakarsak giulietta s60 dan güvenli.
    Gerwksiz tartışmaya girmeyede gerek yok

tasarım farkından ötürü CLA alana saygı duyuyorum lafını size demedim. cla tercih eden vatandaş için kullandım

volvo s60 ın güvenlik olayı sadece euro ncap ile tescillenmedi

small overlap testini de inceleyin

zaten a3 sedan ile bir üst sınıf volvo s60 kıyaslaması normalde yapılmaz. volvo s60 ın rakibi audi a4 dür

sadece fiyat bazında kıyaslayıp a3 sedanın gereksiz yüksek fiyatını eleştiriyorum

anladığım kadarıyla siz de yaşınızdan ötürü a3 sedanı kendinize uygun görmüşsünüz .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.