bu makjaylıysa ben bunun yeni kasasının düşünemiyorum hayal gücüm durduuu alamak istiyorum
Bu da arkası ama her iki resimde sahte olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLWeeR -- 14 Şubat 2008; 5:04:53 >
şu anda tasarlanan düşünülen birşey varmı acaba çizimler resimler falan?
quote:
Orjinalden alıntı: c.4citamm
bu makjaylıysa ben bunun yeni kasasının düşünemiyorum hayal gücüm durduuu alamak istiyorum
nie düşünemion abi sadece öndede arkadada farlar farklı
Çok bişey değişmemiş ama daha da güzel olmuş gibi görünüyor tabi eğer bu da sahte değilse
Sportback
Makyajlı A3, Cabrio versiyonunun ön tarafına sahip olacak. Çok güzel bir araç ancak 1.4 TSI DSG versiyonu çıktığı takdirde :)
Arkadaşlar,
2008 Eylül gibi makyajlı A3'ler gelecek. 2010 modellerde ise şasi değişecek. 1.6 8V motorlar üretimden kalktı. Alabileceğiniz en düşük motor şuanda 1.4 TFSI 125 hp. Manuel ve Multitronic versiyonları mevcut olacak.
Aşağıdaki motorlarda da STronic şanzuman mevcuttur;
Su anda a3'un 1.4 tfsi motorlusunda otomatik vites opsiyonu var mi acaba? Yada hali hazirda mevcut degilse hangi ay icerisinde gelicek?
Cevaplar icin simdiden tesekkurler
isk_er selam!
Hata yaptım sanırım eklemek ve düzeltmek istiyorum;
Audi A3 1.4 TFSI şuanda otomatik vites olarak sipariş edilebiliyor,
ÜSTELİKTE KUSURA BAKMAYIN AMA BÜYÜK HARFLERLE YAZACAĞIM :) S-TRONIC ŞANZIMAN İLE...
A3 1.4 TFSI S-TRONIC vites ile şuanda üretimi sipariş verilmiş araçlarımız mevcuttur. Eğer satın almak niyetinde olanlarınız var ise Haziran'da en geç bu otomobiller gümrükten geçiş yapacaklar...
gelmiyecekse 1,4 tfsi 122 bg fiyatı şu an ne seviyelerde
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemsoner
isk_er selam!
Hata yaptım sanırım eklemek ve düzeltmek istiyorum;
Audi A3 1.4 TFSI şuanda otomatik vites olarak sipariş edilebiliyor,
ÜSTELİKTE KUSURA BAKMAYIN AMA BÜYÜK HARFLERLE YAZACAĞIM :) S-TRONIC ŞANZIMAN İLE...
A3 1.4 TFSI S-TRONIC vites ile şuanda üretimi sipariş verilmiş araçlarımız mevcuttur. Eğer satın almak niyetinde olanlarınız var ise Haziran'da en geç bu otomobiller gümrükten geçiş yapacaklar...