Bildirim
A200 kasa için DVD-ROM değştirme...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar yok mu bi bilgisi olan? -
arkadaşlar A-200 kasalardaki dvd-rom ların şekilleri bi garip bildiğiniz gibi. düz olsa hiç problem etmiycem. acaba aşağıdaki linkte olan ve cok beğendiğim rom'u alsam laptopuma takabilir miyim???
http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=AD-7630A -
arkadaşlar; toshibaların dvd-rom larında problem yaşayan birsürü insan var ve yakın zamanda bu insanlara yenileri de katılacak. çin malına 2500 tl veren kafamı taşlara... toshiba notebookların dvd-rom yuvalarının şekilleri standart (dikdörtgen) değil. bu durumda, piyasada satılan standart notebook dvd-writerlarıyla uyum sorunu yaşanıyor mu acaba?
bilen çıkar eninde sonunda. yada ben denerim, öğrenirim yazarım cevabını...
şunu da ekleyeyim, bu toshibalar toshiba değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Mos -- 20 Mayıs 2008; 20:33:19 > -
Merhaba arkadaşım.Ben de Toshiba A200-23U filan düşünüyordum.A200 serisi hakkında bilgilendirmen iyi oldu.Artık listemden çıkardım.Demek Dvd okuyucu bozulsa böyle piyasada zor bulunan bir ürün.Neyse.inşallah problemin çözülür.Kolay gelsin. -
a200 cihazdarın garanti süreleri bildiğim kadarıyla hala devam ediyor. yetkili servise göndermek yerine neden dvd sürcüyü arıyorsun. ??? -
çünkü yine bozulucak. ayrıca almak istediğim sürücü dışa doğru açılmıyor. sabit yani. cdyi içine sürüyosun. bence daha sağlıklı bir sistem. (öle olmasa mac'lerde kullanılmazdı.) Birde eskişehir'de servisi yok. istanbul'da yada bursa'da var. onu götürüp getiriceğime netten yeni kullanışlı bi dvd-rom almak daha mantıklı geliyor. bide custom olayını seviyorum... ok? -
Bu arada hala bi cevap veren olmadı. romlar dökülmeye başlayınca sıkıntı anlaşılıcak... -
Arkadaşım senin aradıgın şey acaba piyasada varmı? birde öyle düşün.. Kızaksız dvd-rom varsa bile a200 serisi için (şekil olarak) aynısından bulman çok zor.. Bir arkadaşında dediği gibi garantisi bitmemişse ver servise halletsinler, Veya ara toshiba servisini birde onlara sor.. Konuyla ilgili bilgim pek yok ancak hemşerim oldugun için ( bende eskisehirliyim ) aklıma gelenleri söylemek istedim..
ii forumlar.. -
arkadaşlar, konu üzerinde araştırma yapmaya devam ediyorum. bir dönüştürücü ile dvd-writerları (Nec DVD-RW AS-7630) A-200 kasa Toshiba'lara monte edebiliyormuşuz. bilgisi olan yoktur herhalde... herneyse. rom'u değiştirip sonucu yazıcam inşallah. bi faydamız olsun.. -
Uzun süre dvd-rom suz bir şekilde idare ettikten sonra dün kafam attı ve elime kulak temizleme çubuğunu ve kolonyayı alıp, hiç acımadan, dvd-rom un lensini temizledim. Sonuç; sorunsuz çalışıyor. dvd okuyor-yazıyor... daha önce kaliteli dvd temizleme cdlerinden kullanmıştım ama işe yaramamışlardı...
Lense çok nazik davrandığımı söyleyemem ama dikkatliydim yine de. Pırıl pırıl parlayana kadar, kolonyaya doymuş kulak çubuğuyla birkaç kez temizledim. Uzun vadede belki sorun çıkarabilir. Ama şu anda sorunsuz ve çok hızlı çalışıyor. Aklınızda olsun... Sorun yaşarsam tekrar buraya yazıcam.
Çalışmayan elektronik aletlere vurarak çalıştırmayı başaran Türk Milleti'nin teknoloji karşısındaki bu galibiyeti hepinize armağan olsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X