Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tolyo

@Pohuman demekki benim aklımda kalan yine doğruymuş ama aradaki _2_ yi unutmuşum.

Evet doğru çıktı sayılır.. Ama bana Orjinal Acoustic lazım. Orjinalin sadece hoparlör ve kulaklık sesini değiştircem. Diğer sesler pek hoşuma gitmedi..
    İlk mesaja eklemişsin tamamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 4 Kasım 2008; 16:56:52 >
  • ya ben telefonumu tanıtamıyorum bi türlü aman allahım
  • öff yaptım ya kablo temas etmemiş ee en iyi akustik hangisi neyi yükleyelim :D cam driver olarak storng yükledim pohuman sagolsun :)
  • menu.ml

tpa/preset/system/menu/menu.ml yi silip bunları eklemek

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

walkman menülü flash temalara k850,k660 giremiyordu.
    ama benim yaptığım menu.ml dosyasını eklediğinizde flash menülerde walkman a girilebiliyor

http://r,apidshare.com/files/160376374/menuem.rar.html

• quote:

rakı buzu

allahım galiba ağlıcam oıfgjadhf ne güzel bi topic bu ya ne güzel şeyler var
    tolyo allah ne muradın varsa versin tuttuğunu altın etsin

ağlama rakı buzu aman deyim ıslatma şimdi buraları. Allah(c.c) razı olsun kardeşim ne demek paylaşmak güzeldir.

quote:

se(dd)at

menu.ml

tpa/preset/system/menu/menu.ml yi silip bunları eklemek

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

walkman menülü flash temalara k850,k660 giremiyordu.
    ama benim yaptığım menu.ml dosyasını eklediğinizde flash menülerde walkman a girilebiliyor

http://r,apidshare.com/files/160376374/menuem.rar.html

sedat bu menu.ml ile diğer flash temalar çalışıyomu eminmisin? eğer öyleyse çok iyi bi haber eline sağlık ilk mesaja alıyorum hemen.

• arkadaşlar ilk mesaja acousticlerin başına kendi beğendiğim acousticlerden kulaklık ve hoparler dosyalarını ekledim isteyen deneyebilir.
  • Eklenen tüm acousticleri denedim ve orjinal acousticle oynayarak sadece hoparlör ve kulaklık sesini değiştirdim...

http://www.4shared.com/file/69770371/97283a81/Mix.html
  • ya şey biz bu resimleri falan nerelere yüklicez ben acayip amatörüm eheh yardım ediin
  • Sormak istediğim küçük bir konu var.
    1)Telefona şimdi yeni versiyon atıp öyle mi Akustik ve Cam Driver'ı değiştirmeliyim ?
    Versiyon sonradan yükseltirsem akustik ve Cam driver gider mi?

2)ilk sayfada W980 orj.akustik var : )
    Acaba bu akustiği attığımız zaman Birebir W980 in kulaklı kalitesine mi ulaşıyor alet :D Eğer öyleyse yerim Walkman Telefonları :D Sağlam foto çeken bir K serisi veya yeni C serisi alır Walkman kalitesinde Akustik koyarım:) Kalite kulaklık koydun mu alet uçar zaten :)

3)Ben hoperlör yüksekliğiyle oynamak değil sadece kulaklık seviyesi ve kalitesiyle oynamak istiyorum... Bu mümkün mü?
    Çünkü hoperlörde cızırdama mızırdama olsun istemiyorum : )

4)En kalite Cam Driver Strong mu :)

5)Bide ilk sayfadaki Programla telefon içindeki dosyaları değiştiriyoruz eyvallah ama Hangi klasörün hangi dosyasını :)
    Örnek;Akustik,Cam Driver ve Flash Menü :)

Tekrar tekrar teşekkür ederim.. Aletin ilk versiyonunun fotoğraf kalitesi gerçekten berbat...Omina ve N95 gerçekden bu cihazın ilk çıkan halinden daha iyi foto çekiyormuş bunu fark ettim.. Ama daha ham hali bu ne olacak bilmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: jimi1984

Sormak istediğim küçük bir konu var.
    1)Telefona şimdi yeni versiyon atıp öyle mi Akustik ve Cam Driver'ı değiştirmeliyim ?

Acaba bu akustiği attığımız zaman Birebir W980 in kulaklı kalitesine mi ulaşıyor alet :D Eğer öyleyse yerim Walkman Telefonları :D Sağlam foto çeken bir K serisi veya yeni C serisi alır Walkman kalitesinde Akustik koyarım:) Kalite kulaklık koydun mu alet uçar zaten :)

3)Ben hoperlör yüksekliğiyle oynamak değil sadece kulaklık seviyesi ve kalitesiyle oynamak istiyorum... Bu mümkün mü?

5)Bide ilk sayfadaki Programla telefon içindeki dosyaları değiştiriyoruz eyvallah ama Hangi klasörün hangi dosyasını :)

Tekrar tekrar teşekkür ederim.. Aletin ilk versiyonunun fotoğraf kalitesi gerçekten berbat...Omina ve N95 gerçekden bu cihazın ilk çıkan halinden daha iyi foto çekiyormuş bunu fark ettim.. Ama daha ham hali bu ne olacak bilmiyorum

1) Güncellediğinizde telefon sıfırlanıyor. Yani güncelledikten sonra camdriver ve acoustic atın...

2) Walkman telefonların bence seste hiç bir üstünlüğü yok(Stereo olanlar hariç)...

3) Zaten acoustic'te bütün ses dosyaları ayrı ayrı. İstediğinizi değiştirebilirsiniz...

4) Şuanda Strong v1.0...

5)
    Acoustic -- ifs/settings/acoustic/
    Camdriver -- ifs/settings/camera/
    Flash Menü -- tpa/preset/system/desktop/flash
    Font -- tpa/preset/system/fonts

• quote:

jimi1984

Sormak istediğim küçük bir konu var.

arkadaşım telefona bişeyler attıktan sonra güncellersen attığın şeyler gider onun için güncelledikten sonra yükleme yapma daha iyi olur
    W980i acousticini attığında W980i gibi ses alamayabilirsin çünkü 2 cihazın donanımları farklı aynı acoustic farklı telefonlarda farklı ses verebilir ama orda bir çok acoustic var nları deneyerek en iyisini bulabilirsin zaten bizde kendi karışımlarımızı koyduk ilk mesaja onlarıda deneyebilirsin. şuda var bencede walkman almanın bi mantığı yok acoustic atarak onlar kadar kaliteli ses alabiliyoruz zaten.
    sadece kulaklık sesiyle oynamak için daha önceki mesajlarda da yazmıştık PHF_2_play isimli dosyayı değiştirmen yeterli. hoparlör sesiylede oynayabilirsin çızırtı yapmadan sesi yükselten acousticler var.
    şu an için en iyi camdriver strong v1.0
    dosyaların telefonda nerelere yükleneceğini araştırarak ve zamanla öğrenirsin ben sana şimdilik laazım olanları yazayım kısaca.
    camdriver=) ifs/settings/camera
    acoustic=) ifs/settings/acoustic
    flash tema=)swf ler= tpa/preset/system/desktop/flash
    thm ler=diğer normal temaların yanına
    menü=) tpa/preset/system/menu
    kamera shutter=)tpa/preset/system/sound
    font=) tpa/preset/system/fonts

• Bende telefonu türkçe yapıcam onunda nerde olduğunu söylersen çok iyi olur kardeşim
  • quote:

Sahin-YK

Bende telefonu türkçe yapıcam onunda nerde olduğunu söylersen çok iyi olur kardeşim

arkadaşım sende LNG uzantılı dil dosyalarını tpa/preset/system/language adresine atacaksın sonra C_ASİA custom dosyalarını tpa/preset/custom adresine atacaksın.
    yaptıktan sonra sonucu bildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 4 Kasım 2008; 23:59:24 >
  • quote:

quote:

Sahin-YK

Bende telefonu türkçe yapıcam onunda nerde olduğunu söylersen çok iyi olur kardeşim

arkadaşım sende LNG uzantılı dil dosyalarını tpa/preset/system/language adresine atacaksın sonra C_ASİA custom dosyalarını tpa/preset/custom adresine atacaksın.
    yaptıktan sonra sonucu bildir.

Dil dosyalarını indirdim , C_Asia custom u nerdne indirebilirm kardeş çok soru sordum k.bakma

• quote:

Sahin-YK

Dil dosyalarını indirdim , C_Asia custom u nerdne indirebilirm kardeş çok soru sordum k.bakma

estağfirullah ne kusuru kardeşim customu imzamdaki A2 depo linkinden alabilirsin.
  • quote:

quote:

Sahin-YK

estağfirullah ne kusuru kardeşim customu imzamdaki A2 depo linkinden alabilirsin.

Yaptım ama beceremedim sanırsam sabah tekrar denicem

• Teşekkürler @Pohuman teşekürler Q Tolyo

Akşamda evde biraz Programı kurcalarım :) İş bilgisayarımda A2 sistem dosyalarına ulaşma Programını kullanamıyorum... Admin şifresi giriyor : (

Akşam K850 mutasyona uğratmayı planlıyorum :)
  • Türkçe olmadı ya Tolyo kardeş senin yukarıda verdiğin dil paketini indirdim amam içinde TR yazmıyor ondna olabilirmi :s
    Hatta telde sadece İngilizce var

İlk önce dil dosyalrını sildim yerine yenileri attım sonra customdaki C_Asia vardı onuda attım ama tek ingilizce gösteriyo
  • tolyo senin karışık akustic dosyan bozukmu ben onu kullanıyorum sesim gitmicekmi karşıya şimdi
  • Sizlere daha evvelde sormuştum 6500 slide ı k850i ile takas edeyimm mi dişye et demiştiniz.Ne iyi etmişim diyorum şimdi.Fikir belirten tüm arkadaşlara teşekkürler.

Tolyo ve Se-guru arkadaşlar her ikinize da sonsuz teşekkür ederim.Telefonumu daha keyifli ve işe yarar hissederek kullanıyorum.Elleriniz dert görmesin.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.