Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakansnet

Arkadaşlar kulaklık takmadan radyo dinlemek için bir yazılım varmı böyle bir şeyler duydum ama uydurma mı ? bilgisi olan var mı?

sadece patch la oluyor ama k850 ye uygun patch daha çıkmadı w890,w910,k660,G502,C702-902,W980 vs için patchlar var

olsa bile radyo menüsüne giriyor ama çekmiyor
    Toplu iğne değdirerek çekiyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: winsome

herhangi bir dosya yüklü bir java uygulamasının bir dosyasını almaya çalıştım ams den o hatayı verdi. sonra userden tema dosyasını deneyim dedim gene aynı hata.

ok anladım şimdi

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader

salt okunurluğu bu şekilde kaldırıp tekrar read a bas
    şimdi olur

Dostum o dediğinide yaptım ama bu seferde a2_fsChmod err:000A diye hata verdi onun altındakinide denedim oda aynı hatayı verdi.

• Valla bir hevesle aldım vihazı ama önceki SE de kullandığım patchleri bulupda yapamıyacam bu gidişle galiba
  • hakansnet senin sorunu pm de oku
  • Arkadaşlar elimde bir adet W910'i var, aynı cihazı arkadaşımda kullanıyor ve çok hoşuma gittiği için aldım ama ufak bir sorunum var. Arkadaşımın W910'unda konuşma sesi çok daha yüksek geliyor benim ki ise bariz biçimde daha az çok zor anlıyorum. Arkadaşım aldığında acoustic yüklediğini söyledi ama hangisini yüklediğini hatırlamıyor, ben 3-4 tane denedim ama farkı yok, acaba bana konuşma sırasında en iyi sesi verecek bir acoustic söyleyebilirmisiniz?
  • quote:

gimli06

Arkadaşlar elimde bir adet W910'i var, aynı cihazı arkadaşımda kullanıyor ve çok hoşuma gittiği için aldım ama ufak bir sorunum var. Arkadaşımın W910'unda konuşma sesi çok daha yüksek geliyor benim ki ise bariz biçimde daha az çok zor anlıyorum. Arkadaşım aldığında acoustic yüklediğini söyledi ama hangisini yüklediğini hatırlamıyor, ben 3-4 tane denedim ama farkı yok, acaba bana konuşma sırasında en iyi sesi verecek bir acoustic söyleyebilirmisiniz?

W910i kullanan arkadaşlar tavsiyede bulunsun kardeş. Yada o dediğin arkadaşına söyle kendi telefonunda kullandığı acoustic dosyalarını yedeklesin sana versin yükle.

• Ben yeni telefonum W980 için Acoustic arıyorum. Eski telefonum K850i acousticleri iyidi ama W980 de işe yaramıyor. Burdaki acoustic lerin hiç biri etki etmiyor aslında. (W595 T700 dahil) Telefonun sesi iyi fakat çok yüksek ses çıkmıyor. bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.
  • arkadaşlar arkadaş telin sağında ki kısayolu kaybetmiş.menüye kısayollardan giriyormuş.orta tuş media çalarmış dokunmatik olan.menüyü nasıl yeniden ortaya getirebiliriz.ne yapmak lazım.
  • w890 r1fa030 için türkçe dilini bulabilirmisinz acaba bir kaç yere baktm fakat bulamadım ?
  • @ax arkadaşın orjinal c-asia customu yüklesin menü normale döner.
  • quote:

*GeNC*

w890 r1fa030 için türkçe dilini bulabilirmisinz acaba bir kaç yere baktm fakat bulamadım ?

Kardeş sana FA035 in dosyalarının bulunduğu adresi veriyorum ordan indir ve A2 uploader RWF2 ile yükle.

http://www.topse.ru/forum/local_links.php?catid=622

Burda MAİN dosyasını ve C_ASİA yazan FS dosyasını indir.

Kul. adı: hendee

Şifre: hendee

Buyur bu da C-ASİA Custom dosyası bunları indir ve ilk sayfadaki anlatıma göre at telefonuna tmm dır.

http://www.4shared.com/file/70021654/e7d4f387/W890i_1204-9986_R4A_Customized_Turkey_TopSE1Ru.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 13 Ağustos 2009; 14:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

*GeNC*

w890 r1fa030 için türkçe dilini bulabilirmisinz acaba bir kaç yere baktm fakat bulamadım ?

Kardeş sana FA035 in dosyalarının bulunduğu adresi veriyorum ordan indir ve A2 uploader RWF2 ile yükle.

Buyur bu da C-ASİA Custom dosyası bunları indir ve ilk sayfadaki anlatıma göre at telefonuna tmm dır.

http://www.4shared.com/file/70021654/e7d4f387/W890i_1204-9986_R4A_Customized_Turkey_TopSE1Ru.html

R1FA030 orange yazılımı kullanıyorum. R1FA035 den indirdim zaten R1FA030'un Türkçesi lazım ya.. Bulamazmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: *GeNC*

quote:

quote:

*GeNC*

R1FA030 orange yazılımı kullanıyorum. R1FA035 den indirdim zaten R1FA030'un Türkçesi lazım ya.. Bulamazmıyım ?

bu aralar fazla ilgilenemiyrm özür herkese,

R1FA030 ORANGE-SIGN ile kullanırsan türkçe dil desteği yok ama orginal w890 tr.lng ve tr.r9 u bulup tman lazın tpa-preset-system-language e birde customize_upgrade.xml ye tr yazman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

Orijinalden alıntı: *GeNC*

quote:

quote:

*GeNC*

bu aralar fazla ilgilenemiyrm özür herkese,

R1FA030 ORANGE-SIGN ile kullanırsan türkçe dil desteği yok ama orginal w890 tr.lng ve tr.r9 u bulup tman lazın tpa-preset-system-language e birde customize_upgrade.xml ye tr yazman lazım

Biliyorum da zaten R1FA030 tr.lng ve tr.t9 istemiştim sanırım bulunmuyor siz bakabilirmisiniz tr.lng ve tr.t9'a veya r1fa030'da C-ASIA veya EUROPE_2 fs varmıdır türkçe dosyalarını ordan sökerim. Ayrıca da acaba r1fa035'in ki olabilirmi?

• quote:

*GeNC*

Biliyorum da zaten R1FA030 tr.lng ve tr.t9 istemiştim sanırım bulunmuyor siz bakabilirmisiniz tr.lng ve tr.t9'a veya r1fa030'da C-ASIA veya EUROPE_2 fs varmıdır türkçe dosyalarını ordan sökerim. Ayrıca da acaba r1fa035'in ki olabilirmi?

Kardeş elinde FA030 yazılımın varsa ilk FA035 i yükle içinden dil dosyalarını yedekle sonra FA030 yükleyip dil dosyalarını ve C-ASİA customu atarsın.
  • 035'in dil dosyasını attım gerekli herşeyi yaptım fakat Türkçe dili gözükmüyor. Sanırım 035'in olduğu için. 030'un ki de hiçbiyerde yok ya..
  • quote:

*GeNC*

035'in dil dosyasını attım gerekli herşeyi yaptım fakat Türkçe dili gözükmüyor. Sanırım 035'in olduğu için. 030'un ki de hiçbiyerde yok ya..

Kardeş sadece tr.LNG yi atmayacaksın FA035 teki bütün dil dosyalarını ve custom dosyalarını yedekle sonra FA030 u yükleyip yedekleri at.
  • malum telefonumu geçen türkçe yapmıştım, şimdi telefonum için yeni bir sürüm çıktı. acaba ben bu güncellemeyi yaparsam telefonum türkçe olarak kalır mı? türkçe kalmayacaksa hiç güncelleme falan yapmayı düşünmüyorum :)
  • quote:

ckul

malum telefonumu geçen türkçe yapmıştım, şimdi telefonum için yeni bir sürüm çıktı. acaba ben bu güncellemeyi yaparsam telefonum türkçe olarak kalır mı? türkçe kalmayacaksa hiç güncelleme falan yapmayı düşünmüyorum :)

Kardeş elefonun Türkçeyken güncellersen yine Türkçe olan sürüm yüklenir korkma.
  • çok teşekkür ederim bilgi için :)
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.