Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sskun

evet arkadaşlardeneyeniniz vardır en iyi ses ve cam driver hangisi k850i için ses driverlerini denedim ama hoşuma gittmedi

arkadaşım konuyu biraz takip etseydin öğrenirdin! şu an için camdriver olarak strong v1.1 en iyisi gibi.
    acoustic olayıda biraz kişiden kişiye değişir aslında ama benim tavsiyem ilk mesajda acousticlerin en başında olan kulaklık ve hoparlörde en iyisi isimli acoustic i kullanman yada pohuman mix var onun altında onuda deneyebilirsin. ilk söylediğim acoustic sadece 2 dosyadan oluşuyo ilk önce telefonuna orj. acoustici yükle sonra dediğim acoustic dosyalarını at sadece kulaklık ve hoparlör seslerini değiştiriyo yani.
  • @tolyo
    bu zamana kadar k750,w700,810 telefonlara sürekli acustic,camdriver attım ama ilk defa k660 da sorun yaşadım.

tamam acustic yalnız tek başına PHF_2_play atılınca yüksek ama tüm acustic dosyalarıyla atınca ses yarıya iniyor
    napalım artık

yazılımını değiştireceğim.Şu an R1FA030.
    R1FA035 yükleyeceğim.En yeni yazılımı kullanmak her zaman avantajlıdır çünkü.

yalnız hangi programla atılıyor ve nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 13 Kasım 2008; 18:48:04 >
  • quote:

se(dd)at

bu zamana kadar k750,w700,810 telefonlara sürekli acustic,camdriver attım ama ilk defa k660 da sorun yaşadım.

tamam acustic yalnız tek başına PHF_2_play atılınca yüksek ama tüm acustic dosyalarıyla atınca ses yarıya iniyor
    napalım artık

yazılımını değiştireceğim.Şu an R1FA030.
    R1FA035 yükleyeceğim.En yeni yazılımı kullanmak her zaman avantajlıdır çünkü.

yalnız hangi programla atılıyor ve nasıl??

A2 telefonlara yazılım atabileceğimiz bi program yok şimdilik. eğer K660i için çıkan en son sürümü yüklemek istiyorsan SE nin sitesinden güncelleme servisiyle güncellemen gerekiyo.

• üstadım burada paylaşımda olan dosyalar w760 ile uyumluluk sağlamıyo nitekim bu da a2 cihaz Elinizde w760 a uyumlu acustic ve cam driver varmı yada nerden temin edebilirim layout dosyaıda olur yan, ne varsa :D
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

kntrli

üstadım burada paylaşımda olan dosyalar w760 ile uyumluluk sağlamıyo nitekim bu da a2 cihaz Elinizde w760 a uyumlu acustic ve cam driver varmı yada nerden temin edebilirim layout dosyaıda olur yan, ne varsa :D
    şimdiden teşekkürler

arkadaşım nasıl W760i ye uyumlu değil anlamadım! tabiki bütün dosyalar uyumlu olmaz zaten ama flash temaların bazıları W760i ye uyumlu olması lazım. sonra acousticlerin hepside bütün A2 lere uyar!
    şimdilik cam driver yok bildiğim kadarıyla ki zaten W760i müzik telefonu! eğer W760i nin müzik çaları walkman3 se layoutlarında uyması lazım...
  • ya arkadaşlar dün biraz karıştırdım tlf yanlışlıkla bazı dosya felan sildim telefonun 1 teması haric diger temelarda menüdeki simgeler gitmiş bide afandada dosya yöneticisi vardı o da kayboldu.dedim pabrika ayarlarına döndüm ama olmadı ben ne yaparsam tlf en eski haline döndürebiirim yai sıfır ayarına kusura bakmayın biraz yeniyimde o yüzden yardım istiyorum.iyi çalışmalr...
  • telefonu tekrar güncelleme yap sony'nin sitesinden. bide bu dosya silme merakını bi çözemedim
  • valla güncelleştirme yapmıyor oyle kaldık valla
  • benim güncelleme yapmam lazım taktım SEUS a ama hala en yeni yazılım R1FA030 diyor.Tekrar yükledim

oysaki en yeni yazılım R1FA037 bundan öncekilerde R1FA031 R1FA033 R1FA035 R1FA036
    tam 5 yazlım çıkmış ama hala en yenisi 030 diyor
  • quote:

se(dd)at

benim güncelleme yapmam lazım taktım SEUS a ama hala en yeni yazılım R1FA030 diyor.Tekrar yükledim

oysaki en yeni yazılım R1FA037 bundan öncekilerde R1FA031 R1FA033 R1FA035 R1FA036
    tam 5 yazlım çıkmış ama hala en yenisi 030 diyor

sedat sen hangi telefondan bahsediyosun? K850i nin en son sürümü R1FA035 benim bildiğim kadarıyla! K660i mi kullanıyodun sen?

• ewet K660i kullanıyorum
    genede aynı isimle çıkıyor yazılımlar yani k850-w910-k660-w890-G502 aynı tip yazılımlar üretiliyor.

ama SEUS eski yazılımı hala yeni yazılımmış gibi görüyor ve beni çileden çıkarıyor.030 yazılımda hala bazı sorunlar giderilmemiş...
    http://www.wotanserver.com/en/

burda son yazlımlar var.

yazılım dosyaları bile hazır ama atacak program yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 14 Kasım 2008; 21:50:00 >
  • Benimde böyle en güncel sürümü R1FA030 diyor ama ondan başka sürümleride var.Uptade Etmeye kalkınca R1FA030 yüklüyor yine. R1FA037 elinizde varsa eğer buraya koyabilirmisiniz?
  • TELEFONUN DİLİNİ İNGİLİZCE SEÇ sonra tekrar güncellemeyi aç oluyor sanırım öyle :)
    quote:

Orjinalden alıntı: ekoksoy

Benimde böyle en güncel sürümü R1FA030 diyor ama ondan başka sürümleride var.Uptade Etmeye kalkınca R1FA030 yüklüyor yine. R1FA037 elinizde varsa eğer buraya koyabilirmisiniz?
  • pehhh ingilizcemi kullancaz:D
  • HLP ME PLZ!!!

Arkadaşlar ben k850 kullandığım zamanlar bunlar yoktu. şimdi C702 aldım.

Benim Sorunum şu;

Elimde .swf uzantılı menüler var bunları bir temaya nasıl eşleştiriyoruz.

Tanılmıyorsam .swf yi .../desktop/flash dizinine temayıda temalara atıyoruz.

ama bu ikisini nasıl eşleştiriyoruz???
  • arkadaşlar telefona flash atacam bu sorunu veriyor nedir sorun acaba.
    acil yardımlarınızı bekliyorum

Error: No response.Remove battery and put back.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oasys

arkadaşlar telefona flash atacam bu sorunu veriyor nedir sorun acaba.

Bataryayı çıkar geri tak diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: oasys

arkadaşlar telefona flash atacam bu sorunu veriyor nedir sorun acaba.

Arkadaşım pili çıkar ve geri tak diyor!!!
  • a2 uploader da

identify?
    write script?
    MISC files ?

ne işe yarıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 17 Kasım 2008; 19:30:41 >
  • Kardeş bildiğim kadarıyla, indentfy güvenlik kodunu öğrenmek içi;
    Write script patch yapmak için;
    Misc filede patch dosyasını yerleştireceğimiz yer, yani misc fileye patch yapılacak dosyayı seçiyom, sonra write script e basıp yama yı yüklüyon tele
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.