Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sskun

arkadaşlar bu t700 için en son yazzılım hangisi bide en iyi acustik hangisi yazarsanız sevinirim

en son yazılım tabiki, bence en iyi acustik Crystal_Sound_v3.0 diye aratırsan bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ithesmh

not: ARKADAŞLAR BENİM BURAYA KOYMADIĞIM ŞEYLER OLABİLİR SE_GURU ARKADAŞIMIZIN PAYLAŞIM ALANINDAN FAYDALANMAYI UNUTMAYIN! ZİRA BAZI DOSYALAR ONDAN ALINTIDIR!

A2 UPLOADER

A2uploader RWF-4(Vista destekli!)

http://www.4shared.com/file/134327359/de307c6c/a2Uploader_20092009_RWF4_rar.html

RAR Acılmıyo yada ben beceremedim

Direk olarak indirme linkini vermektense linkin silinmesi ihtimalini düşünerek programın sayfa linkini veriyorum. A2Uploader RWF-5'i, winrarı ve resimli ve videolu (ingilizce) anlatımı burada bulabilirsiniz:

http://www.se-house.net/tutorials/a2uploader.html

Uzun süredir bu programı kullanmıyorum ama bildiğim ve hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım

Bu arada A2Uploader'ı winrar ile çıkarttığınız zaman "GGSetup" klasöründeki USB sürücülerini otomatik yüklemeye yarayan programı yüklemeyi ihmal etmeyin arkadaşlar. Birçok bağlantı sorunu bundan kaynaklanıyor.

• Forumdan 2. el w890i aldım sesi çok az, kamerası çok düşük çözünürlükte, bataryası çok zayıf, cihaz sık sık kapanıyor. Sanırım yazılımı sorunlu ve akustik vb işlem gerekiyor. Telefoncular Sony cihazlarda isteksiz davranıyorlar. Kendim yapmam mümkün mü? Yüklemeyi görüntülü anlatan ayrıca kablo ve bağlantı noktaları vb konularında dosya-site yönlendirmesi yaparak yardımcı olacak arkadaş var mı?
  • aynen bana da yardım gerekli ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilardi

Forumdan 2. el w890i aldım sesi çok az, kamerası çok düşük çözünürlükte, bataryası çok zayıf, cihaz sık sık kapanıyor. Sanırım yazılımı sorunlu ve akustik vb işlem gerekiyor. Telefoncular Sony cihazlarda isteksiz davranıyorlar. Kendim yapmam mümkün mü? Yüklemeyi görüntülü anlatan ayrıca kablo ve bağlantı noktaları vb konularında dosya-site yönlendirmesi yaparak yardımcı olacak arkadaş var mı?

Evvela SE Update Service programıyla telefonunuzu güncelleyin. Akustik ve kamera sürücüsü atma işlemi de üst mesajda paylaştığım A2Uploader programıyla yapılıyor. A2Uploader ile önce bir flash menü yüklemeyi deneyin, eğer sorunsuz şekilde yükelenirse akustik ve kamera yazılımı da aynı şekilde yükleniyor zaten, sadece dosyaları attığınız dizin farklı

Yükleme konusunda anlatımı internette çeşitli kaynaklarda bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Forumdan 2. el w890i aldım sesi çok az, kamerası çok düşük çözünürlükte, bataryası çok zayıf, cihaz sık sık kapanıyor. Sanırım yazılımı sorunlu ve akustik vb işlem gerekiyor. Telefoncular Sony cihazlarda isteksiz davranıyorlar. Kendim yapmam mümkün mü? Yüklemeyi görüntülü anlatan ayrıca kablo ve bağlantı noktaları vb konularında dosya-site yönlendirmesi yaparak yardımcı olacak arkadaş var mı?

Evvela SE Update Service programıyla telefonunuzu güncelleyin. Akustik ve kamera sürücüsü atma işlemi de üst mesajda paylaştığım A2Uploader programıyla yapılıyor. A2Uploader ile önce bir flash menü yüklemeyi deneyin, eğer sorunsuz şekilde yükelenirse akustik ve kamera yazılımı da aynı şekilde yükleniyor zaten, sadece dosyaları attığınız dizin farklı

Zaten sorun yüklemesi yanlış yaparsak telefon yalan olur yani :) Telefoncular yapabilir mi acaba bunları ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekurt92

quote:

Orijinalden alıntı: NS_85

quote:

Zaten sorun yüklemesi yanlış yaparsak telefon yalan olur yani :) Telefoncular yapabilir mi acaba bunları ?

Telefoncuların pek bileceğini sanmıyorum. Her zaman bir riski var ama bu çok büyük bir müdahele olmadığı için riski çok düşük. Baktınız bir şeyler ters gitmiş, SE Update Service ile tekrar yazılım yüklersiniz

• eh artık yapıcaz bir şekilde :D
  • usb kablo aldım, bu kablo ile yavaş şarza bıraktım, cihaz bir daha açılmadı. Normal(seyahat,hızlı) şarz aletini taktığımda şarz ışığı yanıyor. Şu halde ne yapabilirim?
  • yardımcı olacak yok mu?
  • quote:

yardımcı olacak yok mu?

Çok çok uzun uzun bas açma tuşuna benim telefon baya geç açılıyor mesela
  • emrekurt92 denedim olmadı. tekrar deneyeyim. bu arada ses vb sorunları çözdünüz mü?
  • quote:

emrekurt92 denedim olmadı. tekrar deneyeyim. bu arada ses vb sorunları çözdünüz mü?

Benim telefonda ses az geliyor ama pek dert etmiyorum. Ben telefonu hiç kapatmıyorum açmak için baya zorluyorum çünkü :)
  • Ya burda çok güzel paylaşımlar var ancak bize uyumlu değil k790i ve uyumlu diğer cihazlar için hiç bir çalışma yok :( bizide arada sevindirin lütfen....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfs_21

Ya burda çok güzel paylaşımlar var ancak bize uyumlu değil k790i ve uyumlu diğer cihazlar için hiç bir çalışma yok :( bizide arada sevindirin lütfen....

Kardeş bu başlıktaki program ve yazılım dosyaları A2 cihazlar için. K790i A2 değil.
  • Evet farkındayım üstadım işte bende ondan yakınıyorum A1 oluyor sanırım bu modellere pek kimse yeni birşeyler çıkartmıyor menü falan yinede ellerinize sağlık mükemmel çalışmalar yapmışsınız k850i aldırcaksınız sonunda ama seviyrum k790i mi ya :)
  • tolyo öncelikle bu yararlı konu için çok teşekkürler baya emek harcamışsın.

Sorumu gelince w910i kullanıcısıyım daha önce a2 ile camera driverını güncelemiştim ama o sıra acoustic yapmadım.Çünkü forumda bazılarında sesin tamamen gittiği olmuştu o yüzden riske girmek istemedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29984494/tm.htm burdaki konuyu buldum ama onunda tüm linkleri ölmüş.Telefonun orjinalinde karşı tarafdan gelen ses çok kısık geliyor.Gelen sesi artırmak için hangi acoustiği yüklemem lazım?
    Birde a2 linki sorunlu, belki 4sharedla ilgili bir sorundur bilemiyorum.Download %99 geldiğinde hata veriyor.Farklı tarayıcılarda denedim hep aynı yerde download bağlantısı koptu.

• quote:

Orijinalden alıntı: leoing

tolyo öncelikle bu yararlı konu için çok teşekkürler baya emek harcamışsın.

Sorumu gelince w910i kullanıcısıyım daha önce a2 ile camera driverını güncelemiştim ama o sıra acoustic yapmadım.Çünkü forumda bazılarında sesin tamamen gittiği olmuştu o yüzden riske girmek istemedim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29984494/tm.htm burdaki konuyu buldum ama onunda tüm linkleri ölmüş.Telefonun orjinalinde karşı tarafdan gelen ses çok kısık geliyor.Gelen sesi artırmak için hangi acoustiği yüklemem lazım?
    Birde a2 linki sorunlu, belki 4sharedla ilgili bir sorundur bilemiyorum.Download %99 geldiğinde hata veriyor.Farklı tarayıcılarda denedim hep aynı yerde download bağlantısı koptu.

Kardeş indirme hatası 4shared ten değil muhtemelen senin kullandığın virüs programıyla alakalı. Dosyaları indirirken virüs programını durdurursan sorun hallolur.

Acoustic konusunda da tavisyede bulunamam malesef çünkü W910i kullanmadım hiç yani hangi acoustic nasıl sonuç veriyor bilmiyorum (acousticler her telefonda aynı sonucu vermiyor) yani senin acousticleri deneyerek en iyisini bulman gerekiyor. Ses gider diye korkmana gerek yok sadece işlemlere başlamadan önce orjinal dosyalarını yedekle daha sonra sorun çıkarsa kullanırsın. Yedek alma işlemi de yanlış hatırlamıyorsam yedek alacağın dosyanın yada klasörün üzerinde sağ tıklayıp read diyorduk. Alınan yedeklerde ph_out isimli klasörde duruyordu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 2 Kasım 2011; 22:31:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Kardeş indirme hatası 4shared ten değil muhtemelen senin kullandığın virüs programıyla alakalı. Dosyaları indirirken virüs programını durdurursan sorun hallolur.

Acoustic konusunda da tavisyede bulunamam malesef çünkü W910i kullanmadım hiç yani hangi acoustic nasıl sonuç veriyor bilmiyorum (acousticler her telefonda aynı sonucu vermiyor) yani senin acousticleri deneyerek en iyisini bulman gerekiyor. Ses gider diye korkmana gerek yok sadece işlemlere başlamadan önce orjinal dosyalarını yedekle daha sonra sorun çıkarsa kullanırsın. Yedek alma işlemi de yanlış hatırlamıyorsam yedek alacağın dosyanın yada klasörün üzerinde sağ tıklayıp read diyorduk. Alınan yedeklerde ph_out isimli klasörde duruyordu galiba.

Şİmdi idm den de denedim inmedi ondada tekrar baştan indiriyor.Antivirüs de kapalı eğer elinde varsa yeniden upload edersen sevinirim.A2 olursa diğer işlemleri ben hallederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Şİmdi idm den de denedim inmedi ondada tekrar baştan indiriyor.Antivirüs de kapalı eğer elinde varsa yeniden upload edersen sevinirim.A2 olursa diğer işlemleri ben hallederim.

Tmm kardeş senin için rapid e upload ettim birde burdan indirmeyi dene bakalım.

https://rapid-share.com/files/2374051068/a2_uploader__22.09.09_.rar (rapid-share arasındaki - işaretini kaldırın link açılır)

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.