Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakir_bircan

Hacım ... Eline sağlık çok güzel bir listen var baktıkça insanın bakası geliyor ama neden w705 acousticleri yok Bol sterio sesli ve baslı bir w705 acoustci versene :))

http://www.mobil-forum.com/pro-modding-bolumu/26040-w705-promodding-bolumu.html

• Evet arkadaşlar yardım amaçlı size baya bi zahmet oldu her şey için sağolun
    Ama yine sorun-- se(dd)at kardeşim omnius7 ile sadece cihazı Red e döndürdüm ama cid yükselmedi. Sorun nerede aydınlatırmısınız?
    Şimdiden cevabınıza çok teşekkürler

Edit Ekleme--->Ayrıca telefon olarak W902 seçtim W902 Plus diye birşey daha vardı onu seçmedğiğim için mi olmamış olabilir?
    Bu haliyle cid 49 iken cid 52 yazılımı atsam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 27 Temmuz 2010; 23:36:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemmm4545

Evet arkadaşlar yardım amaçlı size baya bi zahmet oldu her şey için sağolun
    Ama yine sorun-- se(dd)at kardeşim omnius7 ile sadece cihazı Red e döndürdüm ama cid yükselmedi. Sorun nerede aydınlatırmısınız?

Edit Ekleme--->Ayrıca telefon olarak W902 seçtim W902 Plus diye birşey daha vardı onu seçmedğiğim için mi olmamış olabilir?

cidi yükselteceksen önce cihazı brown yap sonra cid52 yazılımı at telefona..
  • quote:

Orijinalden alıntı: se(dd)at

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_38460407/tm.htm

Far maneger.ın buradaki son sürümüyle telefona bir iki şey attım herşey normaldi. Telefona master reset atınca telefon bir daha açılmadı

Tel w902 versiyon yurtdışı olduğu için prototype.dır olasılıkla.

Yedeklediğim custom dosyasını attım ama açılmadı. Başka ne yapabilirim.?

Full yazılım atman gerekiyor
    A2Uploader ile at olmazsa Omnius-SE den atabilirsin.

Prototype model ise seninki ilk baş RED e dönüştür Omnius-SE de ve RED CID52 yazılımları at.

MAIN-FS
    http://topse.ru/forum/local_links.php?catid=837
    (k.adı: sedces şifre:aaaaaa)

CUSTOM
    http://www.4shared.com/file/Gw_zOcEL/W902_NORDIC__Turkey_.html

se(dd)at başta red e döndür demişti. sizde brown a çevir diyorsunuz. Bi gariplik yok mu? Hangi söylenene göre yapacağım ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 29 Temmuz 2010; 10:09:01 >

• Mesaj atalı bir gün oldu ama cevap alamadım

quote:

se(dd)at başta red e döndür demişti. sizde brown a çevir diyorsunuz. Bi gariplik yok mu? Hangi söylenene göre yapacağım ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 1 Ağustos 2010; 13:52:54 >
  • Ya beyler benim c702 usb kabloyu tak çıkar tak çıkar yalama oldu tutmuyo şarj bile almıyo açtım içini baktım şarj bağlantı yeri çok dandik yapılmış zamanla tak çıkar teller gevşemiş içinde normal sonyericsson larda
    Böyle değildi bu son çıkanlara dikkat diyorum tamirciye verdim yapamadı parçada bulunamadi öldü telefon kısaca
  • quote:

Mesaj atalı bir gün oldu ama cevap alamadım. Forumda aciliyet mesajları nedense tepkiyle karşılaşıyor. Bu yüzden bir gün bekledim ama ses seda gelmeyince yazmak zorunda kaldım.

Evet se sevenler ve kullanıcıları lütfen soruna öçzüm üretme konusunda biraz daha yardımsever olun.
    Forum kurallarınıda biliyorum üst üste mmesaj atmak zorundayım.
    Biraz sitemkar oldum ama sabırsız vs ithamları kusura bakmayınz üstüme alınmayacağım.

Evet cevap verecek yardım edecek mesajlar ve çözümler bekliyorum. En azından üstteki mesajda belirtiğim ikilemden kurtaracak kadar.

quote:

Anladığım kadarıyla senin tel zaten brown muş zaten o şekilde cid yükselte bilirdin

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Evet arkadaşlar yardım amaçlı size baya bi zahmet oldu her şey için sağolun

cidi yükselteceksen önce cihazı brown yap sonra cid52 yazılımı at telefona..

slm kaan arkadaşım sana her yerden ulaşmaya çalışıyorum,Çok ihtiyacım olduğundanburadanda yazıyorum.ben elf hakkında srunumu dikle getirecektim. ben telefonu browna çevirdim ordaki telefona ve hafıza kartına açılacak klasörleride yaptım,tüm dosyalar tam. ama olmadı bana ayrıntılı biçimde anlatabilirmisin şimdiden teşekkür ederim.Bide benim pc a2 uploaderi açmıyo vista olduğu için.Patchi telefona nasıl uyguluycaz lütfen yardıım et çok ihtiyacım var...Gerekli tüm bilgileri anlatırsan minnettar kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutyavuz -- 31 Temmuz 2010; 13:33:52 >

• Anladığım kadarıyla senin tel zaten brown muş zaten o şekilde cid yükselte bilirdin

Tekrar telefonu brown a dönüştürdük diyelim. Omnius 7 de w902 modeli için (belki tüm modellerde aynıdır bilmiyorum) direkt cid yükseltmeyi anlatırmısınız peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicentre -- 1 Ağustos 2010; 13:53:40 >
  • merhaba arkadaşlar ben w910i kullanıyorum.bi hafta oldu alalı ve ikinci el aldım.güzel telefon ancak menüleri değiştirmek istiyorum.flaş tema diyorlar.bi kaç tane tema indirdim am menü ikonları aynı bunun için ne yapmam lazım..burda yazılanları okudum ancak pek bişey anlamadım..birde karşıdan gelen ses çok az çıkıyor kulaklıktan bunu yükseltmenin bir yolu yok mu?birde yalova ve çevresinden w910i kasasını nerden alabilirim ?bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler..

yeni aklıma geldi son olarak mesajları resimleri falan şifrelemek için program varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wox -- 1 Ağustos 2010; 20:38:35 >
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Bi konuda bilginizi ihtiyacım var.forumda da gayet bilgili arkadaşlar mevcut.

W910i cep telefonum var ve mps-60 bagladıgımda çok az ses çıkıyor.ondan önceki telefonum w810i de çok daha dazla ve basslı bi ses vardı.
    çeşitli acousticler denedim - w810i acoustic de denedim fakat degişen bişi olmadı.
    Araştırdıgım kadarıyla SE Kapaklı Kızaklı Cihazlarda Acoustic Dosyalarında Extra Dosyalar bulunuyormuş.
    Extra hoparlor içinde bi acoustic dosyası varmış. bu adresten bakabilirsiniz.http://www.mobil-forum.com/a2-acoustic-wbxml/22969-kizakli-ve-kapakli-cihazlarda-acoustic-uyumlulugu-ve-acoustic-ayarlama-hakkinda-bilgiler.html
    LO_fm Fm = Mps-70 tarzı Hoparlorle radyo dinlerken sesi ayarlayan dosya
    LO_play = Extra hoparlor ile walkman den Müzik Sesini Ayarlayan Dosya

Bu şekilde w910i extra hopalör mps-60 sesini arttırabilirmiyiz?? Bilgilerini paylaşan arkadaşlara tşkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: wox
    merhaba arkadaşlar ben w910i kullanıyorum.bi hafta oldu alalı ve ikinci el aldım.güzel telefon ancak menüleri değiştirmek istiyorum.flaş tema diyorlar.bi kaç tane tema indirdim am menü ikonları aynı bunun için ne yapmam lazım..burda yazılanları okudum ancak pek bişey anlamadım..birde karşıdan gelen ses çok az çıkıyor kulaklıktan bunu yükseltmenin bir yolu yok mu?birde yalova ve çevresinden w910i kasasını nerden alabilirim ?bilen varsa cevaplarsa sevinirim teşekkürler..

yeni aklıma geldi son olarak mesajları resimleri falan şifrelemek için program varmı?

Flash tema yukleyeceksen temanın swf dosyalarını a2 uploader ile telin içine atman gerekiyo ayrıntılı anlatımı forumlarda var ayrıca flash temanın normal tema dosyasinida hafıza kartına yada tele yüklemen ve bu temayı kullan demen gerekiyor yoksa çalışmaz flash tema. Bu arada menü yüklemekle flash tema yüklemek farklı olaylar .

• kusura bakmayın ama ben bu a2 uploader i kurdum telefonuda c ye basılı olarak pc ye bağladım ancak program telefopnu görmüyor ne yapmam.lazım..birde telefona flaşlı temaları atarken tema dosyasınıdamı oraya atmam gerekiyor.yoksa sadece flşa dosyasınımı atmam gerekiyor..

• Peki k850 nin driverı t700 için olmaz mı?
  • SLM ARKADAŞLAR. GG DEN 300 LIRAYA K850İ ALDIM.BIR YIL KULLANİLMİŞ BIR YIL DAHA GARANTISI VAR.YEŞIL RENKLI OLANİ.BIRKAÇ GÜNE ELIMDE OLUR.FIYAT NASIL SIZCE.HANGI CAMDRIVER I YÜKLEMELİYIM.
  • KAEDEŞŞ HEPSİ COK GUZEL ANLATIM EKLENLER AMA BI SORUN VAR BENIM W995 FONT YUKLEMEYE CALSITIM DEDIGINIZ GIBI TPA PRESET SYSTM FONT İÇİNE ATTIM ICINDEKI OLANLARI SILDIM SONRA SHUDDOVN BASTIM SONRA TELEFON ACILMADI :d DENEDIM AMA BIR TURLU ACAMDIM YARIDMCI OLAN ARKADASLARA BURADAYIM BEKLEIYORUM SIMDIDEN SAYGILAR
  • Bataryayı çıkarıp taktın mı kardesm ?? cıkarıp takınca halloluyo o sorun genelde..
  • denedım de olmadı kardes fontu nasıl yukleycez onu kavrayamadım bılgın varsa beklıyorum
  • Kardesim atacağın font sony sketchse bu dosyayı a2 uploaderla misc file kızmından yükle acılması lazım. db3210 la 3350 lerin font değişimi aynı diye biliyorum. w715 de sorunsuz..

Tpa.zip
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.