Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: what!!!

tolyo kardesim aklıma yeni geldi,ne yaptıysam k850i modem olarak kullanamadım.pcye bağlayınca ağa bağlanıldı dior ama hicbir yere girmiyor.Biliyorsan tarif edermisin...

Arkadaşım öncelikle bütün driverlarını cdden kurmalısın telefonu tanıtırken peşpeşe bikaç kere kurmanı istiyo hepsini kuruyosun daha sonra ağ bağlantılarından ağ bağlantılarını görüntüle diyince orda telefonun bağlantısı görünmesi lazım öncelikle kendi ethernetini iptal edip telefonunkini etkin yapman gerekiyo.. hız olarakta ben 100kbps yi görmüştüm ama daha fazlasını göremedim. tolyonunda dediği gibi randıman pek olmuyor ve sürekli netten düşmeler olabiliyor.
  • Tesekkürler en kısa zamanda deneyeceğim.

Bircok yerde gördüm k850i tus takımı ısığı renkli(ilk iki sıra yesil,onun altındaki sıra mavi vs) cok güzel duruyor ama kimse nasıl yapıldığını yazmamıs yada bn bulamadım.Bunu light effects lemi yapıyoruz yoqsa donanımsal olarak değişiklikmi yapılıyor.
    videosunu ekliorum bakarsanız sevinirim...

http://www.nartube.com/f883d7f8292fd32ef47a3030458a86afccc4b27e:ILTO2_ao4Ow.html
  • Süper temalar varmış ana mesajda sağol...

Arkadaşlar w890 kullanıyorum acoustic programını nasıl yüklerim bana biri yardımcı olursa cok makbule gececek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shattered Glass -- 30 Nisan 2010; 21:31:33 >
  • Arkadaşlar sizler için yaptığım k 850 flash tema paketi ve menüsü denemenizi tavsiye ederim.Forumlarda birçok menü paylaşılıyor kimi kullanışlı değil kimi ikonlar uymamış bende K 850 nin menüsünü beğenmediğim için herkesin kullanabileceği kullanışlı,ayarlar bölümünde restart özelliği ve gösterişli menü ikonları ve java uygulamaları ile birlikte size sunuyorum.dosyanın içerisinde kullandığım flaşh temalarıda paylaşıyorum.bazı arkadaşlar bu tarz tema menüleri ekliyor ama çoğu Türkçe destekli değil verdiğim dosyalardan memnun kalacağınıza eminim.sizlerdende kullandığınız beğendiğiniz dosyaları paylaşmanızı rica ediyorum patch ekleniyor ama bir çoğu başka patch ile çakışıyor sonra bir sürü uğraş sorunsuz kullandığınız patchleri gfx leri türkçe isimleri ile paket halinde paylaşırsak çok daha yararlı olacağına eminim.

K 850 flash tema ve süper menü paketi

http://www.4shared.com/file/TDokgFOT/farukkk_k850_men_flah_temalar.htm tıkla indir
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Farukkk;

Paylaşımın için sağol öncelikle ben w890 kullanıyorum ama edindiğim bilgiye göre k850 nin şeyleri oluyor buna ki temaların hepsi olduda benim sormak istediğim koyduğun linteki temaları kullandım denedim swf klasöründeki menüleri nasıl menü haline getireceğim anlamadım. Hepsine baktım süper olmuşlar hareketli menüler ama menü haline getiremedim bir el atsan şuna
  • Onları a 2 uplader programı ile flaş tema olarak atacaksın flaşh tema atmayı biraz araştırırsanız bulabilirsiniz hazırladığım menü paketını doğru yere attınızmi? Oda yine a2 programı ile atılıyor.
  • Temaları nomal telefondan attım a2 ile atmadım çalıştı ama diğer hareketli menüleri yapamadım swf diye belirttiklerini. Onlarda sanırım a2 ile gerekli bölüme atılacak ama bu işlere daha önce girişmediğim için kaldım öylece sadece acoustic atmayı öğrendim başkada bişey bilmiyorum.

A2 ile dosyaları nereye atacağımı komutları yazsanız buraya sevindirseniz şu kpssden başı dönen genci
  • Öncelikle programın içinde Bulunan Usb Driver klasöründeki DPInst.exe tıklayıp driveri Pc Kurun
    Not : Driver Xp Ve Vistada Çalışıyor

Driver kurulduktan Sonra Telefonu Kapatın Kapalı Şekilde telefondaki C tuşuna Basarak Usb Kablosuna Bağlayın

PROGRAMI AÇIN FILE SYSTEM TOOL KISMINA TIKLAYIN TELEFONU BAĞLAYIN. SAĞ TARAFTA TELEFONUN İÇİNEKİ TÜM KLASÖRLER ÇIKACAK. DEĞİŞTİRMEK İSTEDİĞİNİZ YERE GELİN. YANİ DİYELİM Kİ CAM DRİVER DEĞİŞTİRMEK İSTİYOSUNUZ İFS/SETTİNGS/CAMERA ADRESİNİ AÇIN SONRA TELEFONA ATMAK İSTEDİĞİNİZ CAM DRİVER I MASA ÜSTÜNE ALIN VE UPLOADER İN SAĞ TARAFINA SÜRÜKLE BIRAK YÖNTEMİYLE KOPYALAYIN EN SON OLARAK MISC FİLES KISMININ ALTINDA ÇIKAN SHUTDOWN FS MANAGER BUTONUNA BASIN BU KADAR. HAYIRLI OLSUN KOLAY GELSİN HERKESE...

/tpa/preset/system/desktop/flash/ : Flash .swf Dosyaları

/tpa/preset/system/menu / : Menü İconları

• Oldu şimdi daha süper görünüyor temalar disco teması cok güzel olmuş menüsüyle.

Şimdi son bir sorum daha var bu a2 ile açtığım o telefondaki bütün dosyaların yedeği nasıl alınıyor?

Vede diyelim bir sürü şeyle modifiye ettim telefonu bir sürü şey attım içine o proglamla tekrardan hiç bişey atılmamış gibi en ham haline nasıl döndürebiliyorum?
  • quote:

Shattered Glass

Oldu şimdi daha süper görünüyor temalar disco teması cok güzel olmuş menüsüyle.

Şimdi son bir sorum daha var bu a2 ile açtığım o telefondaki bütün dosyaların yedeği nasıl alınıyor?

Vede diyelim bir sürü şeyle modifiye ettim telefonu bir sürü şey attım içine o proglamla tekrardan hiç bişey atılmamış gibi en ham haline nasıl döndürebiliyorum?

Kardeş yedeğin nasıl alındığını ilk sayfada tarif ettim biraz inceleyin konuyu sonra sorun soruyu.

Yedek almak istediğin klasöre yada dosyaya sağ tıklayıp Read seçeneğine tıklıyorsunuz ve A2 Uploader bulunduğu klasörde Ph_out isimli klasöre yedekliyor. Eğer komple FS dosyalarını yedeklemek istiyorsanız İFS ve TPA klasörlerini yedeklersiniz.

Telefonu ilk haline getirmek için telefona yazılım yüklemeniz gerek yani Main-Fs-C-Asia Custom dosyalarını yüklemeniz gerek. Tabi bu ddiğim herşeyi sıfırlar patch attıysanız gider, rehber,mesajlar vs. hepsi silinir!

Ama telefondaki patchler dursun sadece FS deki modifiyeler sıfırlansın derseniz sadece yedeklediğiniz orjinal dosyaları tekrar atmanız yeterli. İFS ve TPA yı komple tekrar yükleyerek eski haline getirebilirsiniz yani...

• tolyo hocam bende w705 var baya aradım ama akustik ve kamera için bulamadım güzel bi tane. size zahmet bu ıkısı ıcınn bana lınk verırmısnız? birde temaları atın dedıgınız yere attım a2den telde görünmedi ama usb-theme ye attım göründü? neden acaba
  • quote:

nebigil25

tolyo hocam bende w705 var baya aradım ama akustik ve kamera için bulamadım güzel bi tane. size zahmet bu ıkısı ıcınn bana lınk verırmısnız? birde temaları atın dedıgınız yere attım a2den telde görünmedi ama usb-theme ye attım göründü? neden acaba

Kardeş acoustic konusunda yapacağın şey dneyerek en iyisini bulmak. Camdriver içinde esatoda Brazukanın driverı var linkini vereyim.
    Tema konusunda bahsettiğin flash tema galiba, flash temaların devreye girmesi için .thm uzantılı dosyaları da kullanmak gerekir sadece .swf uzantılı olanları atarsan çalışmaz.

Camdriver linki:
    http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=177587

• tolyo hocam ya acil yardıma ihtiyacım var. bir sitede birinin bu dediklerini aynen yaptım. telefon mahvoldu. listeler silindi. yazılar silindi her taraf r4 ile başlayan yazılarla doldu r43250 r4324 gibi ya şimdi ben napmalıyım? nasıl düzelir bu lütfn acil yardım :(

""a2 anlatımında anlattım ama yine anlatayım

aşağıdaki linkteki 2 dosyayı indir rarlarından dışarı çıkar a2 uploaderin Add yazan butonuna basıp Önce MBN Olan Dosyayı Sonrada FBN olan Dosyayı Seç Flash Butonuna Basıp yüklet

Ìåíåäæåğ çàãğóçîê äëÿ Sony Ericsson - R1GA030_CID53 - Top SE Forum

işlem Bitince A2 Uploaderdan File System Tools bağlan
    Aşağıda verdiğim rardaki W705 Klasörünü dışarı çıkar

A2 uploadern Tpa/preset/custom klasörüne gel Dışarı çıkardığın W705 Klasörünün içinde Custom Klasörü var Bu Klasörün içindeki Tüm dosyaları A2 uploaderdan Tpa/preset/custom klasörüne kopyala

Daha sonra /tpa/preset/system/language klasörüne Gel Bu klasörün içindeki Tüm Dosyaları sil Sonra W705 Klasörünün içindeki language klasöründe bulunan Tüm dosyaları /tpa/preset/system/language klasörüne kopyala işlem tamamdır
    Eklenmiş Dosya W705.rar (1,99 MB (Megabyte), 1x kez indirilmiştir)""

• quote:

nebigil25

tolyo hocam ya acil yardıma ihtiyacım var. bir sitede birinin bu dediklerini aynen yaptım. telefon mahvoldu. listeler silindi. yazılar silindi her taraf r4 ile başlayan yazılarla doldu r43250 r4324 gibi ya şimdi ben napmalıyım? nasıl düzelir bu lütfn acil yardım :(

""a2 anlatımında anlattım ama yine anlatayım

aşağıdaki linkteki 2 dosyayı indir rarlarından dışarı çıkar a2 uploaderin Add yazan butonuna basıp Önce MBN Olan Dosyayı Sonrada FBN olan Dosyayı Seç Flash Butonuna Basıp yüklet

Ìåíåäæåğ çàãğóçîê äëÿ Sony Ericsson - R1GA030_CID53 - Top SE Forum

işlem Bitince A2 Uploaderdan File System Tools bağlan
    Aşağıda verdiğim rardaki W705 Klasörünü dışarı çıkar

A2 uploadern Tpa/preset/custom klasörüne gel Dışarı çıkardığın W705 Klasörünün içinde Custom Klasörü var Bu Klasörün içindeki Tüm dosyaları A2 uploaderdan Tpa/preset/custom klasörüne kopyala

Daha sonra /tpa/preset/system/language klasörüne Gel Bu klasörün içindeki Tüm Dosyaları sil Sonra W705 Klasörünün içindeki language klasöründe bulunan Tüm dosyaları /tpa/preset/system/language klasörüne kopyala işlem tamamdır
    Eklenmiş Dosya W705.rar (1,99 MB (Megabyte), 1x kez indirilmiştir)""

Kardeş dosyaları nerden aldın bilmiyorum ama burda yazılım yüklemeyi anlatmış anlatan kişi ve de doğru anlatmış ama telefonda sorun olduysa ya sen yapamadın yada dosyalarda bozukluk var.

Senin elinde C-Asia Custom var galiba onunla berber vereceğim linkten Main ve FS (c-asia olanı) yi indirip ilk sayfadaki anlatıma göre tekrar yükle telefona düzelmesi lazım.

Link:
    http://topse.ru/forum/local_links.php?catid=787

Üyelik yoksa kullanıcı adı: hendee şifre: hendee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 13 Mayıs 2010; 19:36:14 >

• hocam çok saol uyelık ıstemıor zaten ındırıorum ama harfıyen yaptım o arkadsın dedıklerını bakalım sızın dedıklerınız yuklım olcakmı.
  • hocam bende c-asıa custom var demıssınız ama ben anlyamadım varmı yokmu. yukardakı arkadasın verdıgı lınkte
    W705_R1GA030_FS_C-ASIA_RED53_RED
    W705_R1GA030_MAIN_GENERIC_RK_RED53

bunlar bide yukarda yazdığım dosya var w705.rar varya o. onun içinde de ıkı klasor var birine custom bırıne de language yazıyor.
  • hocam şükür oldu ama bu sefer de ingilizce oldu menü türkçe olmadı.

bir de hocam bu yüklediklerimiz tam olarak ne işe yarıyor?
  • hocam şu dili nasıl türkçe yapıcaz ya offf
  • orada ıkı secenek var biri AS ON SİM biri ENGLİSH ikisi de ingilizce yapıyor menüyü :(
  • quote:

nebigil25

hocam bende c-asıa custom var demıssınız ama ben anlyamadım varmı yokmu. yukardakı arkadasın verdıgı lınkte
    W705_R1GA030_FS_C-ASIA_RED53_RED
    W705_R1GA030_MAIN_GENERIC_RK_RED53

bunlar bide yukarda yazdığım dosya var w705.rar varya o. onun içinde de ıkı klasor var birine custom bırıne de language yazıyor.

Kardeş sen yukardaki mesajında aldığın dosyalar arasında custom da var yazmıştın bende elinde custom var nasılsa diyerek main ve fs yi verdim sana customla beraber yükle diye. Sen ya customu yüklemedin yada elindeki custom C-Asia değil!

Elindeki custom C-Asia ise tekrar Maini, FS yi ve C-Asia customu yükle. Eğer elindeki custom C-Asia değilse C-Asia olanı bulup yüklemen gerek. Nette bulamazsan diğer W705 kullanan arkadaşlardan rica et senin için custom klasörünü yedeklesinler onlardan alıp yüklersin.

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.