Şimdi Ara

A2(K850i-K630-K660-W595-W760-W890-W902-W910-W980-C702-C902-G502-T700-Z750...) Teller İçin Uploader (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.547
Cevap
5
Favori
227.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkulance

Arkadaşlar merhaba. Elimde K850i telefon var üzerinde ki yazılım R1FA035 cid 52. ben bunu R1FA37 yapmak istiyorum. bilgisayara bağlayıp yapmaya çalıştığımda telefonunuz için yeni yazılım yok hatası alıyorum. birde tel çok yavaşladı kasılıyor. bu flashın aşırı patlaması ve resimlerin beyaz çıkması bu yazılımdan kaynaklanıyormuş sanırım. başka cam driverlar denedim ama sonuç değişmedi. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Kardeş şu anki yazılımın zaten son çıkan yazılım FA037 diye SE nin çkardığı bi yazılım yok zaten yabancı forumlarda gördüğün FA037 yazılımı rusların edit yazılımı sadece. Flashın aşırı patlaması ve fotoların parlamasının sebebi büyük ihtimalle kamera lensinin yanındaki ufak sensör(pozometreydi galiba adı) ün toz sebebiyle kapanmasıdır!
    Sen bi kürdan gibi bişeyle o dediğim ufak deliği temizle sonra bak bakalım parlama oluyomu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

quote:

Turkulance

Arkadaşlar merhaba. Elimde K850i telefon var üzerinde ki yazılım R1FA035 cid 52. ben bunu R1FA37 yapmak istiyorum. bilgisayara bağlayıp yapmaya çalıştığımda telefonunuz için yeni yazılım yok hatası alıyorum. birde tel çok yavaşladı kasılıyor. bu flashın aşırı patlaması ve resimlerin beyaz çıkması bu yazılımdan kaynaklanıyormuş sanırım. başka cam driverlar denedim ama sonuç değişmedi. yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Kardeş şu anki yazılımın zaten son çıkan yazılım FA037 diye SE nin çkardığı bi yazılım yok zaten yabancı forumlarda gördüğün FA037 yazılımı rusların edit yazılımı sadece. Flashın aşırı patlaması ve fotoların parlamasının sebebi büyük ihtimalle kamera lensinin yanındaki ufak sensör(pozometreydi galiba adı) ün toz sebebiyle kapanmasıdır!
    Sen bi kürdan gibi bişeyle o dediğim ufak deliği temizle sonra bak bakalım parlama oluyomu.

Allah razı olsun sevgili kardeşim. Dediğin gibi küçük delikten baya bi toz çıktı. şu an parlama olayı yok sorun halloldu. Birde kulaklıktan ses aşırı yavaş duymakta zorlanıyorum bunun için iyi bir aqustic ve önerebileceğin iyi bir cam driver varsa memnun olurum. Allah sana saçların kadar baş versin ve hepsini hak yoluna feda edebilmeyi nasip etsin diyelim bizde... selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ihvaniyet -- 7 Mart 2010; 16:51:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkulance
    quote:

quote:

Turkulance

Allah razı olsun sevgili kardeşim. Dediğin gibi küçük delikten baya bi toz çıktı. şu an parlama olayı yok sorun halloldu. Birde kulaklıktan ses aşırı yavaş duymakta zorlanıyorum bunun için iyi bir aqustic ve önerebileceğin iyi bir cam driver varsa memnun olurum. Allah sana saçların kadar baş versin ve hepsini hak yoluna feda edebilmeyi nasip etsin diyelim bizde... selametle

http://www.4shared.com/file/234308478/8560470e/w910_hoparlr_kulaklk_acoustic.html

bunu dene....

• Arkadaşlar K850i ye oyun nasıl atılıyor. elimde rar uzantılı oyunlar var ama nasıl yükleneceğini bilmiyorum. birde uygulama dosyaları programlar nereya yükleniyor K850i de. teşekkürler
  • k850iyi aldığımdan beri neredeyse hiç dışhoparlörü kullanarak müzik dinlemedim, çok az bi kaç kere filan kullandım. son zamanlarda farkettim. sabahları alarm çalarken uyandırmak için ses son ayarında çıkıyo ve ses acayip bozuk çıkıyo boğuk bi şekilde. daha önce böylemiydi hiç bilmiyorum. uykulu olduğumdan farketmemiş olabilirim

farklı acoustiklerde attım. orjinal acoustik i de denedim ama ses yine kötü geldi. acaba kullandığım driverdan mıdır? hangisini tavsiye edersiniz? sesin yüksek olmasına gerek yok az net çıksın temiz çıksın.

yada driver önermeden teknik servis mi önerirsiniz

• quote:

Turkulance

Eyvallah kardeşim ne demek sorun çözüldüyse sevindim. Acoustic olarak ben kendi mix imi kullnıyordum K850i varken sanada tavsiye ederim.(Hoparlör sesini sonuna kadar açma çızırtı olur. Zaten sonuna kadar açmana gerek kalmaz 2 yada 3 kademe eksikken iyi ses alırsın.
    Camdriver olarakta aslında manuel driver olan ''Cybershot Xperience 8.0 by Witchking'' i tavsiye ederim ama sen acemi olabilirsin bu konuda ister bunu kullan istersende standart olan tolyo_2.4 ü tavsiye ederim yada şuda olabilir ''Cyber-Shot BestPic_color v6.1_By_tolyo''

Birde java uygulamaları nasıl kurcaz diye sormuşsun. Uygulamaları yani.jar uzantılı dosyaları H.kartına yada tel. hafızasına diğer klasörüne at sonra menüden oraya gir ve kur de zaten tel. kendi kurar. Kurulan uygulamalarda senin tercihine göre ya uygulamalar bölümüne yada oyunlar bölümüne kaydedilir.

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

k850iyi aldığımdan beri neredeyse hiç dışhoparlörü kullanarak müzik dinlemedim, çok az bi kaç kere filan kullandım. son zamanlarda farkettim. sabahları alarm çalarken uyandırmak için ses son ayarında çıkıyo ve ses acayip bozuk çıkıyo boğuk bi şekilde. daha önce böylemiydi hiç bilmiyorum. uykulu olduğumdan farketmemiş olabilirim

farklı acoustiklerde attım. orjinal acoustik i de denedim ama ses yine kötü geldi. acaba kullandığım driverdan mıdır? hangisini tavsiye edersiniz? sesin yüksek olmasına gerek yok az net çıksın temiz çıksın.

yada driver önermeden teknik servis mi önerirsiniz

Kardeş sanada arkadaşa önerdiğim acoustic i öneririm ama sen orjinal acoustic lede ses bozuk çıkıyo diyosun orjinal acousticle pek kötü çıkmaması lazım normalde! Hoparlöründe sorun olmasın.
    Dediğim gibi tolyo_mix i dene ama sesi son sese ayarlama 2 yada 3 kademe eksik kalsın.
    Bu arada kulaklıktan iyi ses almak için ekolaizer ayarını iyi yapın!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 8 Mart 2010; 12:40:44 >

• benim merak ettigim bi konu var.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkler.
    w910i telefonum var.telefonumu güncellerken başka bi telefona güncellesem ne olur?
    w910i yi - w595i ye güncellesem ne olur?
    yada sizin önerdiginiz bi modele güncellesem sonuç ne olur?
  • quote:

king-esmer

benim merak ettigim bi konu var.yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşkler.
    w910i telefonum var.telefonumu güncellerken başka bi telefona güncellesem ne olur?

Tavsiye etmem. 1. si telefonunun eromuna zarar verebilirsin bir kaç arkadaşın başına geldi ve eromun dönüşü yok zarar verirsen servis yolu görünür. 2. Telefona zarar vermesen bile dönüştürdüğün modeldeki bazı özellikler çalışmayabilir ve tabiki W910i deki bazı özelliklerde gider.
  • quote:

quote:

king-esmer

Tavsiye etmem. 1. si telefonunun eromuna zarar verebilirsin bir kaç arkadaşın başına geldi ve eromun dönüşü yok zarar verirsen servis yolu görünür. 2. Telefona zarar vermesen bile dönüştürdüğün modeldeki bazı özellikler çalışmayabilir ve tabiki W910i deki bazı özelliklerde gider.

öncelikle verdigin bilgiler için teşekürler Tolyo
    telefonun eromuna zarar verebilirsin derken neyi kastediyosun?erom ne oluyor?
    w910i ile w595 neredeyse aynı sayılırlar.w595 de bi kaç fazladan özellik var(adımsayar gibi medya menüsünde yeni şeyler var)
    ben telefonumu her türlü riske ragmen w595i e çevirmek istiyorum.bunu nasıl yapabilirim?(güncelleme yolu ile denedim fakat olmuyor.w595i ye güncelleyemiyor.w910i yi seçiyor)

• quote:

king-esmer

w910i ile w595 neredeyse aynı sayılırlar.w595 de bi kaç fazladan özellik var(adımsayar gibi medya menüsünde yeni şeyler var)
    ben telefonumu her türlü riske ragmen w595i e çevirmek istiyorum.bunu nasıl yapabilirim?(güncelleme yolu ile denedim fakat olmuyor.w595i ye güncelleyemiyor.w910i yi seçiyor)

Kardeş Erom un tam manasını bilmiyorum ama şöyle bişey var ''EROM = Extended ROM (can be over written, contains primary certificate). Yani burdan ne olduğunu az çok anlarsın.
    W910i ye başka bir modelin yazılımını A2 Uploader la yükleyeceğin modele ait Main-FS ve C-Asia Custom dosyalarını yükleyerek atabilirsin. Yani A2 uploader la normal yazılım yükler gibi yükleyeceksin.
    Fakat tekrar uyarıyorum sonra demedi deme.

• quote:

Orijinalden alıntı: king-esmer

quote:

quote:

king-esmer

Bunu denemiş biri olarak size şunları söyleyeyim....

A2 modellerinden
    (A2v1)
    K630 <---> V640 --->sorunsuz
    K660 <---> G502,W910,W890
    W910 <---> G502,W890,K660
    G502 <---> W910,W890,K660

(A2v2)
    W760 <---->W595
    T700 <---->W890
    C702 <---->W760,W595
    C902 <---->W902
    G705 <---->W705,W715----->(W715'de sorunsuz)
    C905 <---->W995

modellerine çevrilebiliyor...

A2v1 cihazlarına (W910,K660,W890 vs..) A2v2 (cid53 vede DB3210-DB3200-DB3350 dışında) bi modelin yazılımları sorunsuz yüklenir ama telefonu açınca "SonyEricsson" logosu asla gelmez..

Bazı hatalar sorun çıkarır mesela 2 mp ise,W890 yazılımında 3.2 mp kamera açılmaz,ekran parlaklık sorunu,Tuş takımı karışık sorunları gibi....

A2 modelleriyle fazla modellerin yazılımlarını denemeyin valla benim K660 gibi işemci "FLASH IC" yakabilirsiniz.
    Özellikle yazılım atarken asla usbden bağlantı kopmasın ve şarjınız %50 yi geçik olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 8 Mart 2010; 22:23:12 >

• quote:

quote:

king-esmer

Kardeş Erom un tam manasını bilmiyorum ama şöyle bişey var ''EROM = Extended ROM (can be over written, contains primary certificate). Yani burdan ne olduğunu az çok anlarsın.
    W910i ye başka bir modelin yazılımını A2 Uploader la yükleyeceğin modele ait Main-FS ve C-Asia Custom dosyalarını yükleyerek atabilirsin. Yani A2 uploader la normal yazılım yükler gibi yükleyeceksin.
    Fakat tekrar uyarıyorum sonra demedi deme.

Verdigin bilgi için tşkler *Tolyo*
    Bu hatayı araştırdım ve iyi bişi olmadıgını anladım.
    fakat telefona kesin bişi olurmu? yoksa belki mi olur?
    yada bu erom hatası verdiginde telefonu tekrar güncelleme yaparak w910i ye ayarlayamazmıyım.?

• @king-esmer

2 mesaj önceki yazdıklarımı iyi oku!!
    --W910i ye W595 yazılımlarını yükler ama telefonu açmaya kalkınca ekran ışıkları yanar vede SonyEricsson logosu gelmez.

Tekrar W910 yazılımı atman gerekir.
    Bence deneme bile...AÇILMAYACAK!!!
  • quote:

king-esmer

Verdigin bilgi için tşkler *Tolyo*
    Bu hatayı araştırdım ve iyi bişi olmadıgını anladım.
    fakat telefona kesin bişi olurmu? yoksa belki mi olur?
    yada bu erom hatası verdiginde telefonu tekrar güncelleme yaparak w910i ye ayarlayamazmıyım.?

Kardeş kesin bişey denmez bu konularda bu işi deneyenler oldu bazılarının başına bişey gelmedi ama bazılarının telefonları servislik oldu hatta servis bile yapamadı bazılarının telefonlarını!
    Bak @sedat bu konuda tecrübeli ve kesinlikle olmaz diyor daha bu işin üstüne gitmene gerek varmı?
    Bu konuda daha fazla soru sormazsın heralde artık...
  • Bunu denemiş biri olarak size şunları söyleyeyim....

A2 modellerinden
    (A2v1)
    K630 <---> V640 --->sorunsuz
    K660 <---> G502,W910,W890
    G502 <---> W910,W890,K660

(A2v2)
    W760 <---->W595
    T700 <---->W890
    C702 <---->W760,W595
    C902 <---->W902
    G705 <---->W705,W715----->(W715'de sorunsuz)
    C905 <---->W995

modellerine çevrilebiliyor...

A2v1 cihazlarına (W910,K660,W890 vs..) A2v2 (cid53 vede DB3210-DB3200-DB3350 dışında) bi modelin yazılımları sorunsuz yüklenir ama telefonu açınca "SonyEricsson" logosu asla gelmez..

Bazı hatalar sorun çıkarır mesela 2 mp ise,W890 yazılımında 3.2 mp kamera açılmaz,ekran parlaklık sorunu,Tuş takımı karışık sorunları gibi....

A2 modelleriyle fazla modellerin yazılımlarını denemeyin valla benim K660 gibi işemci "FLASH IC" yakabilirsiniz.
    Özellikle yazılım atarken asla usbden bağlantı kopmasın ve şarjınız %50 yi geçik olsun...

*************************************************************************************************
    Öncelikler verdigin bilgi için Teşekürler *se(dd)at*
    1- Ben şimdi w910i yi w595i ye çeviremezmiyim?
    w910i (A2v1) w595i (A2v2) olarak görünüyor.

2-dielim ki çevirme sonucunda senin dediin sorunlar oluştu: SonyEricsson" logosu asla gelmez. 2 mp ise,W890 yazılımında 3.2 mp kamera açılmaz,ekran parlaklık sorunu,Tuş takımı karışık sorunları gibi....)
    -Bunun sonucunda ben tekrar telefonumu eski haline getirebilirmiyim.tekrar güncelleme yaparak w910i ye çevirebilirmiyim?

3-Bu işlemi yapmam Tavsiye edilmiyor eger böyle bi konu olmasaydı ben belkide şimdiye kadar bu çevirmeyi yapıcaktım ve belkide telefon elimde kalıcaktı.bunu için birkez daha ilgilenen kişilere teşekkür ediyorum emeginize saglık.

Dielimki telefon açılmadı ben telefonu güncelleme yolu ile tekrar eski haline getiremezmiyim?
    off çok karasızım.ama sizin sesinize kulak vermem gerektigini hisstediyorum.

• quote:

Öncelikler verdigin bilgi için Teşekürler *se(dd)at*
    1- Ben şimdi w910i yi w595i ye çeviremezmiyim?
    w910i (A2v1) w595i (A2v2) olarak görünüyor.

2-dielim ki çevirme sonucunda senin dediin sorunlar oluştu: SonyEricsson" logosu asla gelmez. 2 mp ise,W890 yazılımında 3.2 mp kamera açılmaz,ekran parlaklık sorunu,Tuş takımı karışık sorunları gibi....)
    -Bunun sonucunda ben tekrar telefonumu eski haline getirebilirmiyim.tekrar güncelleme yaparak w910i ye çevirebilirmiyim?

3-Bu işlemi yapmam Tavsiye edilmiyor eger böyle bi konu olmasaydı ben belkide şimdiye kadar bu çevirmeyi yapıcaktım ve belkide telefon elimde kalıcaktı.bunu için birkez daha ilgilenen kişilere teşekkür ediyorum emeginize saglık.

Dielimki telefon açılmadı ben telefonu güncelleme yolu ile tekrar eski haline getiremezmiyim?
    off çok karasızım.ama sizin sesinize kulak vermem gerektigini hisstediyorum.

1-) A2 ilk versionlar birbirleri ile geçiş yapılabilir (K850,Z750,Z770 dışında)
    Ama A2v2 cihazlarının(DB3150,CID52-->örn:T700) MBN -FS yüklenebilir sorunusuz ama tele açılır-SE logosu gelmez.Sürekli ekran açık kalır...

2-)Evet getirebilirsin tekrardan w910 MAIN + FS yükleyerek

3-)Eğer deneyeceksen W890,K660,G502,-->(K630,V640--176x220 piksel ama 240x320 pikseller de açabiliyor :)) ile dene :)
    A2v2 ve üst leri atmana bile gerek yok hepsi denendi çünkü....

İllaki deneyip W910 yazılımını tekrar atıp , benim gibi telefonunun kabul etmezse yapacak birşey yo
    Benden de bilme....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 8 Mart 2010; 23:58:21 >

• Uğraşacak bir derdim olsun diyorsan. Ve en azından denedim içimde kalmadı demek istiyorsan. Telefon işlem sonunda servislik olabilir bunu da göze alıyorsan. Arkadaşlar uyardı ama ben yine de şansımı bir deneyeyim riskleri seviyorum diyorsan. Hiç durma dene :))
  • Benim Merak Ettigim Tek Şey w910i yi w595i ye çevirirsem. telefonumun ölme ihtimalinin olup olmadıgı.telefonumun elimde kalma olasılıgı varmı?birdaha çalışmama gibi? çöpe atılacak hale gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM
    Uğraşacak bir derdim olsun diyorsan. Ve en azından denedim içimde kalmadı demek istiyorsan. Telefon işlem sonunda servislik olabilir bunu da göze alıyorsan. Arkadaşlar uyardı ama ben yine de şansımı bir deneyeyim riskleri seviyorum diyorsan. Hiç durma dene :))

Ben herşeyi göze alarak K660i yi başka modele çevirip açabildiğim modeller: K630,V640,W910,W890 ve G502 .....Z770,K850 de hata veriyor.......En iyiy çalıştırabildiği model W910...

"C702,C902,W595,T700,W760,W980,Z780" modellerin yazılımlarınıda denedim ama SonyEricsson logosu birtürlü gelmedi! Tekrardan kendi yazılımlarını atarak dönebildim!!! Naite,C510,W995 yazılımlarınıda denedim ama chip sınıf farklı ve CID farklı olunca yazılımı yüklemeden hata veriyor :)

"En sonunda kendi K660 yazılımı atarken usb bağlantısı birden kesilince FS de o yer "block"ta yanma oluştu ve hiçbir FS yi kabul etmiyor cihaz...ÇÖP oldu :)"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.Spears -- 9 Mart 2010; 0:10:57 >

• quote:

Benim Merak Ettigim Tek Şey w910i yi w595i ye çevirirsem. telefonumun ölme ihtimalinin olup olmadıgı.telefonumun elimde kalma olasılıgı varmı?birdaha çalışmama gibi? çöpe atılacak hale gelirmi?

Ölmez ,tekrardan W910 yazılımı atarak hayata döndürebilirsin ama DENEME...OLMAYACAK!!!!
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.