Şimdi Ara

A2 ehliyeti yaşı yükseliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün motorcu abilerime selam olsun abilerim motor sevdalısı biriyim ehliyet almayı düşünüyorum fakat seneye araba ehliyeti ile birlikte alayım diye sabrediyordum fakat A2 ehliyeti yaşı 17 den 20 ye yükseliyor diye bir söylenti var doğru mudur ? bu sene yürürlüğe girer mi eger net bir bilgiyse şimdiden alayım ehliyetimi diyorum ama işte ehliyeti alirsam motorda alırım bu seferde en önemli senemde derslerimi boşlarım diye düşünüyorum yardımci olur musunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.ma[TR]ax -- 24 Haziran 2014; 11:03:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.ma[TR]ax -- 24 Haziran 2014; 16:36:56 >
  • Oyle biseyler duydum ama yanlis bilgi vermeyeyim simdi.
    Eger olursa tam zamaninda aldim demektir.

• resmi açıklamamı onu araştır bence medyaya güvenme onların işi haber yapmaktır doğru yada yalan ayırt etmeden
  • Resmi gazetede yayınlanacak muhabbetleri dönüyor 1-2 ay sürebilir.
  • Haberi çıkan uygulamalar eninde sonunda gerçekleşir, ama ne zaman netleşir belli değil. Belki 6ay belki 1 yıl sonra.

• Motor alınca, ders çalışmak yerine her gün mahallede tur mu atcan? Zamanın okul-dersanede geçecek sürekli istesen de o kadar atamazsın zaten.

Evdekiler seni dışarı salar mı, o da zor. Motor alırlar mı, yok. Ehliyet alır almaz hemen motoru da almak zorunda mısn, hayır.

E yani bi zahmet iradeni kontrol et de motor almayıver o zaman. Yasayı bırak senin daha baştan zihniyetin yanlış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaş ehliyet yok
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ehliyetimi aldığım an motoru alma sözleri var irademe sahip olamamaktan korkuyorum yoksa her gün dışarı çıkacak biri degilim ama ilk almanın heyecanı ile aklım orada kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.ma[TR]ax -- 25 Haziran 2014; 12:49:21 >
  • Yeni yasa ile 20 ye çıkacakmış

• Neyse ben yinede şansımı zorlayayım benim için en hayırlısı önümüzde ki yaz almak olacak inşallah olmaz böyle bir şey sürücü kursları'da karşı çıkar diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.