Şimdi Ara

A2 Direksiyon Sınavı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
2.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet yatıracağım.
  • hocam ben de ehliyet almayı düşünüyorum da şimdiki sorumdan da anlaşılacagı gibi acayip tecrübesizim.
    a2 ehliyeti için hangi motorsiklet türüyle pratik vs yapıyorsunuz.
    ben chopper tarzi kullanacaksam bana supermotor üzerinden anlatmazlar konuyu değil mi ?
  • Merhaba. B sınıfı ehlıyetın varsa zaten yazılı derse ve sınava gırmıyorsun. Sadece dıreksıyon sınavı var.
    Onun ıcın de egıtım veren kurslar once scooter ıle daha sonra da 125 cc cın malı bır motor ıle egıtım verıyorlar.
  • bana da aynı şey oldu yolu karıştırdım ama geçtim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • b ehliyetim var sadece direksiyon sınavına gireceğim kurs benden 75 tl direksiyon sınavı için istiyor bu normal bir durum mu arkadaşlar
  • 5 temmuzda direksiyon sınavından geçen arkadaşlarım dosyalarını kurstan aldılar mı acaba?

    bizim kurs keyfe keder çalıştığı için 10-15 gün sürecek
  • Bize bayramdan sonrayı bulur dediler bekliyoruz bakalım
  • Beyler yarın ben de a2 ye giricem. Güzergahı 1 kere gördüm karıştırmam heralde fakat sola dönülen bi yer var 1. mi 2. mi dönüşü bilmiyorum.. Burayı karıştırırsam sorun olurmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IRau

    5 temmuzda direksiyon sınavından geçen arkadaşlarım dosyalarını kurstan aldılar mı acaba?

    bizim kurs keyfe keder çalıştığı için 10-15 gün sürecek

    Ben de 5 temmuzda sınava girmiştim. Bugün dosya ve sertifikayı aldım. Pazartesi ehliyet için emniyete gideceğim.
  • arif32 A kullanıcısına yanıt
    biz daha beklicez hayırlısı diyelim.
  • Sınavlar acıklandı arkadaşlar. Durumlar nedir? Hayırlı olsun bakalım.
  • Bugun oglen bayrampasa bahaus arkasinda sinava girdim 8 tane duba bide 10 santim kalinliginda ince bi kaucuk seritin ustunden gecerek sonra slalom yaptirdilar 20 dk boyunca bunu tekrarladim hic trafige falan cikarmadilar.havaninda sicakligi ise yaradi pek sallamadilar ,cok sukur gelen mesajla sinavi gecmisim :) vitesli motorsiklet le 1 gun once yarim saat pratik yapan herkes gecer ben ole yaptim hic vitesli kullanmayan biri olarak hic sikinti yapmayin :) Allah herkese almayi nasip etsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bizde pek öyle olmadı. Geçilen platform kauçuktan değil demir malzemedendi. Kukaların arasından geçerken her dönüşte sinyal verdik. Sekiz çizerken de dahil. Ayrıca ben güzergahta bi dönüşü karıştırıyodum şansıma başka bi kursiyer önümde yer aldı ona burdan selam olsun sayesinde şaşırmadım Dönüşte de tekrar kukadan geçmemi istediler.. Sonra tamam dediler, yeni sınava giricek arkadaş için ayrıca park etmemi istediler. Giderken de pis pis sırıtarak adayın kaldı bişeyi? yapmadı dediler, ne demek istediler anlamadım. Ama iyiki makaraymış akşam 6 ya 10 kala mesaj geldi başarılı diye eh dedim eytere bea Hayırlısı yeni giricek arkadaşlara Allahtan dilerim ki sorunsuzca ehliyetlerini alsınlar. Ben sınav sonucunu beklerken tahammül edemedim. Yolda indirip kaldın deseydi heralde söverdim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keşiş

    Valla bizde pek öyle olmadı. Geçilen platform kauçuktan değil demir malzemedendi. Kukaların arasından geçerken her dönüşte sinyal verdik. Sekiz çizerken de dahil. Ayrıca ben güzergahta bi dönüşü karıştırıyodum şansıma başka bi kursiyer önümde yer aldı ona burdan selam olsun sayesinde şaşırmadım Dönüşte de tekrar kukadan geçmemi istediler.. Sonra tamam dediler, yeni sınava giricek arkadaş için ayrıca park etmemi istediler. Giderken de pis pis sırıtarak adayın kaldı bişeyi? yapmadı dediler, ne demek istediler anlamadım. Ama iyiki makaraymış akşam 6 ya 10 kala mesaj geldi başarılı diye eh dedim eytere bea Hayırlısı yeni giricek arkadaşlara Allahtan dilerim ki sorunsuzca ehliyetlerini alsınlar. Ben sınav sonucunu beklerken tahammül edemedim. Yolda indirip kaldın deseydi heralde söverdim

    Seni baya bi ugrastirmislar gecmis olsun 😄 sinyal hic bi zaman vermedim aklima bile gelmedi ,sansli gunumdeydim galiba, hic hocalar sallamadi bile biliyomusun diye sordu eh biraz dedim ,iyi biraz isinma turu at dedi gel 20 dk isindik tamam bitti gidebilirsin dedi eyvallah hocam dedim uzadim😃 platforma gelirsek bizdekide yuksekmis sabah sinavinda ben oglenden sonra girdim 13.45 te sagolsunlar onceki girenler platforum ustunden gece gece demir olan yerler ezilmiş cikarmislar sadece kaucuk olan kismi yere atmislardi 😄 o yuzden cok basit oldu bu kadar kolay olacagini hic tahmin etmiyordum . Ama tabi yeni girecek olanlarida boyle seyler soyluyorum die sinyal fln vermemezlik yapmasinlar 😃 hocalarin suyuna gore şerbeti vericeksiniz artik 😄 herkese kazasiz belasiz surusler:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yok ya o kadar da uğraşmadık demek isterdim ama mevzuatta ne varsa yaptık hemen hemen. Hele cocugun birini motosikleti kontrol etmeden direkt üstüne oturduğu için bıraktılar. Bilmiyorum neden böyle oldu belkide cocuga kıl olmuşlardır böyle şeylerde var. enteresan. Ben bizimkilerin ne oldugunu bilmiyorum yaka kartlarına baktım hep denetmen yazıyodu. Heralde müfettişe denk gelsek o zaman kan alırlardı gibime geliyor. Yasalar bile memurlara göre değişiyor. Ne ala memleket.
  • Keşiş kullanıcısına yanıt
    Bizim grupta kiz motoru yatirdi dediler heycandirdir hocam bisey olmaz falan iyi niyetlilerdi ,Biziimkiler hepsi mtsk denetci yaziyordu belkide o yuzden yirrtik pacayi neyse biz aldik cok sukur 😊darisi alamayanlarin basina😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhbalar
    Sonunda bugün sınava girdim ve geçtim fakat acelem olduğu için kurstakilerle konuşamadım. Sorum şu olacak
    A2 direksiyon sınavına girdikten kaç gün sonra trafiğe çıkabiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bubor

    Merhbalar
    Sonunda bugün sınava girdim ve geçtim fakat acelem olduğu için kurstakilerle konuşamadım. Sorum şu olacak
    A2 direksiyon sınavına girdikten kaç gün sonra trafiğe çıkabiliriz

    ehliyeti elinize aldığınız zaman trafiğe çıkabilirsiniz. Bu da yaklaşık 3 hafta falan sürüyor. Sertifikanın kursa gelmesi 1 hafta-10gün. emniyetten randevu almak kısmı biraz sıkıntılı (istanbul'da ciddi zor) Randevu gününden itibaren de 1 hafta sonra ehliyetinizi teslim alabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar ben 1998 doğumluyum (Liseli tavrı yapmayın lütfen forumda trolleyen liselilerden değilim) ve internette izlediğim videoda 2015 yılında doğum günüm geçtikten sonra ehliyet alabileceğim söyleniyor doğrumudur sizce? Yani 2015 Temmuz'dan sonra gidip kursa kaydolabilirmiyim A2 için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoppeR.

    Arkadaşlar ben 1998 doğumluyum (Liseli tavrı yapmayın lütfen forumda trolleyen liselilerden değilim) ve internette izlediğim videoda 2015 yılında doğum günüm geçtikten sonra ehliyet alabileceğim söyleniyor doğrumudur sizce? Yani 2015 Temmuz'dan sonra gidip kursa kaydolabilirmiyim A2 için?

    cevap evet. Ama bence almışken 1 yıl daha bekle B ehliyeti ile birlikte al. 2 kere kursa gitme.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.