Bildirim
A101 Sütaş kefir 1 lt 22.5 oluyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Danem ya da Kefirzadem iyidir, diğerleri kefirli içecek, kefirimsi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
1 fişte 1 kez yararlanabiliyor olmak kötü olmuş ama işime yaradı. Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Çok kötü bi kefir alacakları uyarayım da danem ve kefirzadem gibi ürünlerle alakası yok
_____________________________ AMD Ryzen 7 7800x3D CPU ∞ MSI X670 Gaming Plus MB ∞ HyperX Fury Renegade 2x16 GB RAM ∞ WD SN850 Black 1TB NVMe ∞ WD Blue 1TB NVMe ∞ PNY RTX 4070 GPU ∞ Evga GQ 750 Gold Semi-Moduler PS ∞ Phanteks P350X Case ∞ Scythe Mugen 5 Air Cooler ∞
∞ GÜNCEL IMDB Listesi ∞

-
hocam bu dediğiniz markalar hangi marketlerde oluyor, gördüğümü hatırlamıyorum
edit: migrosta varmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 1 Kasım 2023; 10:54:16 >_____________________________ -
Ben evde yapıyorum gayet güzel oluyor. Tabi emek isteyen bir şey.
_____________________________ Paylaşım evrenseldir. -
geçen BİM'de 27 tl olarak satılan Sütaş mıydı, Pınar mıydı hatırlamıyorum ama kefirle su karıştırılmış gibiydi. Altınkılıç'dan şaşmıyorum, indirime girdikçe alıyorum :) bir de bu tarz ürünleri meyveli tüketmek, ürünün amacına pek hitap etmiyor gibi geliyor bana.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android