Şimdi Ara

A101 marketler çekme karavan ve Tiny House satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A101 marketler çekme karavan ve Tiny House satıyor
    A101 marketler zincirinin yeni hafta aktüel kataloğunda çekme karavanlardan tiny house modellerine, elektrikli mopedden benzinli mopede, katlanabilir bisikletlere kadar farklı ürünler bulmak mümkün olacak. 

2 Ekim A101 aktüel teknoloji ürünleri

2 Ekim A101 aktüel teknoloji ürünleri arasında Erba markasına ait 4 metrelik çekme karavan; 2 kişilik ranza, 205W güneş paneli, O2 tip onay belgeli, 30 amper MPTT, 80L temiz su tankı, 750Kg altı, 12V buzdolabı, LED aydınlatma gibi özelliklerle 299000TL olarak satılacak.

Ayrıca Bkz.A101 marketler D kasa PlayStation 5 ve DualSense kontrolcüsü satıyor

Diğer taraftan Escamp markasına ait  6500 Flat Tiny House minimal yapıda. Bir yatak odası, bir salon ve bir banyo yer alıyor. 2 adet torsiyon frenli dingili olan ürün, tekerlekli yapısı ile imar iznine gerek bırakmıyor. Altyapı ısı tesisatı olan evde 24’lü sigorta kutusu, kaçak akım rölesi, mutfak tezgâhı, dolap, havalandırma sistemi, laminat parke kaplama gibi ekstralar da bulunuyor. Firma tarafından 30 gün içerisinde teslimatı olan Tiny House modeli 385000TL ve kredi kartına 6 taksit yapılıyor.

• Biraz kendilerini geliştirip, paketli hazır tüketim gıdaları satsalar daha iyi olacak. Yemek yapmakla uğraşmak yerine, sağlıklı hazır ve hızlı tüketim gıdaları satsalar, büyük bir derdi giderecekler ama o vizyon yok. Bizim millet hem ekmeksiz doymuyor hem de tıkabasa yiyeceğim diye sağlıksız bir ton yemek yiyor.

Dünyanın obezi en çok olan ülkelerinden birisiyiz. Paketli gıda tükettiği halde, bazı ülkelerde bu kadar obez yok.
  • Biraz kendilerini geliştirip, paketli hazır tüketim gıdaları satsalar daha iyi olacak. Yemek yapmakla uğraşmak yerine, sağlıklı hazır ve hızlı tüketim gıdaları satsalar, büyük bir derdi giderecekler ama o vizyon yok. Bizim millet hem ekmeksiz doymuyor hem de tıkabasa yiyeceğim diye sağlıksız bir ton yemek yiyor.

Dünyanın obezi en çok olan ülkelerinden birisiyiz. Paketli gıda tükettiği halde, bazı ülkelerde bu kadar obez yok.

• Pandemi döneminde kitlediler tüketiciye, youtuberler felan da pohpohlayınca daha bi kitlediler. Sonra tam fiyatlar oturdu derken deprem oldu. Yine işler hareketlendi, şimdi ise 2-3 yıl evvel sattıkları fiyata satıyorlar ama yüzüne bakan yok. Karavanların, Tiny houselerin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

bilmediğim için soruyorum; uygun fiyata mı satıyorlar sizce?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.