Şimdi Ara

A101 Lezita 120 gram Izgara Tavuk Fileto 2.5TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Karragenan deinlen sey böcek...aroma verici de monosodyum glutamat..bilgileri varmi acaba
    sallama yav
    karragenan, denizyosununun ürettiği şeker türüdür

https://www.gidahatti.com/karragenan-nedir-karragenan-nelerde-vardir-karragenan-helal-mi-148285/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    aldığın tavuk da antibiyotikli

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yav mahmıt ben sanki tavuklar çok çok sağlıklı diye iddia ediyorum. Envay çeşit katkı maddesi katılmış, işlenmiş ürün yerine git çiğ al, kendin katkısız yap diyorum.

Ayrıca 2006'da çıkan yasayla tavuklara yem katkısı dışında düzenli antibiyotik vermek yasak ve verilen miktarlar da AB standartlarıyla aynı. Yani hasta olmayan tavuklara antibiyotik verilmiyor.

Beyaz et konusunda genel bir belirsizlik var. Bunda Yavuz Dizdar gibi kanser tellalarının da etkisi var.

Ortaya çıkıp, hiçbir bilimsel araştırma olmadan (berat şivesiyle) vay efenim tavughlar hormonlu, gırk gunde gocaman oluyollar, zabah ağşam antibiyotik yiyollar demek de sallamak olur.
  • Bundaki ızgara kokusu aynı mangal favorim. Ama kesinlikle 4.5 etmez

• Yemek zorundasınız ha onu ha bunu

• sanki her şeyin en doğalını,sağlıklısını yiyoruzda gelmiş burda bi ton laf ediyorsunuz. Gerçekten sizin yüzünüzden insanın başlık açası gelmez.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.