Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.419
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

VA panelde renk soluklugu olmaz doğallığı olur. IPS paneller aşırı pastel renkler aşırı bir şekilde gözleri yorar. Tabi bu zevk meselesi. IPS panel olsaydı almazdım. Film dizi için en iyi tercih kendi adıma VA panellerdir.

Alıntıları Göster
    Sizde va panel olanmı var ?
  • VA panel satılıyordu. IPS yeni satilmaya başlanmış. Ben 28 Kasım'da aldım. Bundan önce LG ve Vestel TV ler kullandım IPS panelli. LG pert oldu vesteli kullanmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

birkaç kişi renklerin solukluğundan şikauet etmiş. bu konuda yorum yapar mısınız?

Alıntıları Göster
    Renk soluklugu Kasım ayında satılan va panellerde mevcut . Şu an yeni seride renkler oldukça canlı . Ben ips'e alışkın olduğum için renk ve görüntü mükemmel diyebilirim . Va panele alışkın olmayan birisinin hem gözü yorulur hemde renkler sorun çıkaracaktır haberiniz olsun .

• Bende kasım ayında alanlardanım.

-Kanal geçişlerine birşey diyemicem. kullanmıyorum.
    -Açılış süresi biraz yavaş. ama önemsenecek bir durum değil.
    -netflix ve youtube gayet güzel. 4k özelliğini kullanabiliyorsunuz. bağlantınız yavaş ise youtube videosunda "otomatik kalite"yi değil de manuel olarak elinizle seçin. çünkü yavaş bağlantı da kalite oynuyor. 1080p izlediğinizi zannedip çamur izlersiniz ve tv'ye suç atabilirsiniz.
    -wireless display var. Telefonu direkt olarak bağlayabiliyorsunuz wifi'den. Gecikme falan olmuyor.
    -wifi bağlantısı yine kullandığınız modeme göre değişir. tv'nin içinde ki ağ kartı gayet başarılı "bence".
    -Renk solukluğu ayarlardan hallediliyor. Takıntısı olanlar ufak birkaç ayar ile kendi isteğine göre şekillendirebilirler.
    -pc'de oyun oynanır. FPS oyunlarını tavsiye etmem. koca ekran. takip etmek biraz zor olur "bence". Ama RTS,RPG,spor gibi oyunlar gayet keyifli olur. Yani Age of empires, mount&blade warband,minecraft,stellaris,pes,fifa vb oyunlar gayet keyifli oluyor. Şahsen oynuyorum ve keyif alıyorum. FPS oyunlarında ghostring olabilir. Denemedim.
    -Hertz'ine dikkat etmedim bakıcam. Bilgilendirme akşam yaparım.

Başka sorusu olan varsa sorabilir. Hızlıca yanıtlamaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar.s -- 17 Ocak 2020; 16:46:3 >

• Kargo gelince açmadan aldik. Kutuyu açınca kırık çıktı. Ne yapabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden kutuyu açtınız . Servisi kuruluma çağırıp kutuyu onlara açtiracaktiniz . Tutanak tutarlardi ve iade olurdu . Şimdi servisi arayıp bilgi verin .

• quote:

Orijinalden alıntı: MarionCobretti

VA panelde renk soluklugu olmaz doğallığı olur. IPS paneller aşırı pastel renkler aşırı bir şekilde gözleri yorar. Tabi bu zevk meselesi. IPS panel olsaydı almazdım. Film dizi için en iyi tercih kendi adıma VA panellerdir.

Alıntıları Göster
    ben de sipariş verdim. bölgede 1 adet kalmış. getirecekler yarın. hangi panel gelecek merakediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zanix23

Neden kutuyu açtınız . Servisi kuruluma çağırıp kutuyu onlara açtiracaktiniz . Tutanak tutarlardi ve iade olurdu . Şimdi servisi arayıp bilgi verin .
    kendimiz kurunca kesin olarak garanti dışı mı kalıyor

• quote:

kendimiz kurunca kesin olarak garanti dışı mı kalıyor

Alıntıları Göster
    Garanti dışı kalmaz. Ama kırık TV yi iade almaları zor. Aldığınız yere danışın. Boşuna servis çağırmayın. Servisten telefonla bilgi alın. Ya da tanıdık servis bulun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Garanti dışı kalmaz. Ama kırık TV yi iade almaları zor. Aldığınız yere danışın. Boşuna servis çağırmayın. Servisten telefonla bilgi alın. Ya da tanıdık servis bulun.

Alıntıları Göster
    kesin bilgi mi? Ona göre kendim açacağım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Servisi arayıp sorun. A101 bana öyle dedi. Ama kırık çıkarsa başınız ağrır. Bende sorun çıktı iyiki servis çağırmışım

• Arkadaşlar televizyonum geldi temmuz ayında evleneceğim şimdi kurdursam bir sorun var mı diye baksam nasıl olur sizce yoksa hiç ellemesem mi daha 6 ay var, o zaman kurdurunca sorun olmasından çekiniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf4235 -- 17 Ocak 2020; 19:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf4235

Arkadaşlar televizyonum geldi temmuz ayında evleneceğim şimdi kurdursam bir sorun var mı diye baksam nasıl olur sizce yoksa hiç ellemesem mi daha 6 ay var, o zaman kurdurunca sorun olmasından çekiniyorum
    Evlenince servisi çağırıp kurulumu yaptırırsınız.Sıkıntı çıkarsa muhattabı servistir.Sonuçta kutuda darbe vs yok.
  • Şurada tv ile ilgili amatör de olsa bir inceleme yapmış birisi.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bence siz açmayın . Kırık çıkarsa başınız ağrır . Servisin açması iyidir .

• yusuf4235 kullanıcısına yanıt
    Bence kurulumu yaptırın . 6 ay sonra bir problem çıkarsa muhatap bulmak biraz sorun olabilir .

• Hocam ben de öyle düşüyorum ya en kötü sağlam olduğunu görür kaldırırım

• yusuf4235 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle . Servis kurulumu yapsın . Garantiyi başlatsin . Kaldırın köşede kalsın . Mantıklı olan bu sağlıkla kullanın

• zanix23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam sağolun bir kuralım deneyimlerimi de yazarım

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.