15-20 dakika önce gittim abi çok geç kaldın dedi. 6 tane gelmiş hepsi bitmiş. Ulan ne gelse bizim buradaki A101'de sabahtan yiyorlar :) |
A101'de torku favarimo kek sade-kakaolu 20'li koli 8.95 (2. sayfa)
-
-
Torku eti Ülker vs farketmez. İçeriğinde yoğun şeker olan paketli endüstriyel ürünleri bırakmanız hatta başkalarını da zehirlememek daha iyi olur. Niyetinizi anlıyorum ama maalesef işin aslı da böyle.
Detaylı bilgi için
gıda dedektifiKek ve Pasta arşivleri - Gıda Dedektifihttps://gidadedektifi.com/category/urun-incelemeleri/gida-ve-sekerleme/kek-ve-pasta/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk_o -- 4 Kasım 2021; 20:39:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevzu o değil ki! İçinde glikoz olup olmamasıydı konu sen çok yanlış anladın sanırım :)) yoksa bende zorda kalmadıkça almıuorum bu ürünleri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Glikoz'un Torkucası invert şurubu. Şehirler arası otobüslerin standart yiyeceği.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pancar şekeri , yok diyet ürün. Hepsi ticari aldatmaca. Tabi siz bilirsiniz yine de.
Tamam sağol :)
Şansıma gittiğim mahalle a101 de 4 koli vardı 1 adet aldım ama biraz yavan geldi bana
çocukları zehirlemeyin
-
Yerli muzda bazı marketler fiyatları indirmiş.
Muz alıp dağıtmanız daha sağlıklı olur. Alan var alamayan var.
-
Hangilerinde ne kadar muz daha saglikli tabi de
Konyaaltindayim hocam sen nerdesin buldun mu hazineyi varsa soylersen deneyelim ☺
sadesını aldım cok guzelmiş, keşke dıger kutuyu da alsaydım
-
Bu gıda dedektifine kalırsak yiyecek bir şey bulamayız.
-
kakaolusundan aldım tadı hiçte fena değil fiyat performans ürünü.. A101 ın kendı 45gr lık keki bile 0,80 kurus olmuş... 0,45 kurus a torku 30gr kakaolu kek bence ıyı yanı
-
yok muratpasadayım bim bitmıs geldı bitti dedı kasıyer
-
kimi mağazaya 2 , kimine 5 , kimine hiç kutu gönderiyorlar. maksat bunu aramaya gidince, bulamazsan da(büyük olasılık) başka şeyler alırsın. yıllardır işleyen taktik. kekten zarar etse ne olur, saçma sapan bir sürü şeyden kazanıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Iyi fiyat da trendyolda hangi market bölgede olmayabilir bu kistas degil ki
Şok migros a101 bim olsa haklisin
Abur cuburdan başka yiyecek bilmeyen cahil bir arkadaşımız. Siz bu bu abur cubur fast food vs tıka basa yiyin size karışan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X