Şimdi Ara

A101 çalışanları neden bu kadar suratsız ve egoist? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

akşama kadar senin psikolojini bozan biriler varsa başında zorlada olsa gülünmüyor
    Bimde çalışanlara terapi yapıyorlar galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o maaşla sen de çalışsaydın senin de suratın asık olurdu. yaptıkları işleri bir bilseniz... sadece kasa'da durmuyorlar. ve aldıkları maaş anca asgari ücret.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JohnReesee

İşleri gerçekten zor. Anlayışlı olmak lazım. Günde 12 saat ayakta sürekli git gel git gel o kadar insanla muhattap oluyorsunuz. Gerçekten zor iş. Aldığınız para da çok çok yetersiz.İnsanlar mecbur olmasa yapılacak iş değil.
    Bim ile kiyaslarsak a101 deki kadın kasiyerler daha agresif daha çabuk laf sokmaya meyilli ve bezgin. Şirketin politikası Bim e göre ağır mi yoksa sallama mi çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edirneli86 -- 20 Mart 2019; 9:4:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokens

Diyorum ya ben bunu bi tek A101 çalışanlarında görüyorum. Parayı kasaya bırakmak olabilir. İslam dininde kadının yabancı erkekle teması yasak zaten bunu erkeğin düşünmesi lazım başkasının inancına saygı duyması lazım o ayrı bi mesele.

Ama derdin varsa müşteriye belli etmezsin gidince hoflarsın poflarsın di mi?
    İnanca saygı eyvallah ama sen erkeğin eline dokunmamak adına bin takla atıp yüzüne maaşının yarisi kadar boyayı sürüyor isen pekte inandırıcı olmuyor.

Sanki podyumdalar. Haa denebilir ki yüzüne bakılan yerdeler bakımlı olmalı bu bakım değil tamamen grafiti gibi.

• Çünkü DH'liler hep Bim kasiyerlerine aşık olduğu için onları kıskanıyorlar.

• edirneli86 E kullanıcısına yanıt
    O da doğru katılıyorum dostum Maalesef geneli öyleler A101'de çalışanları
  • abi o zaman orda çalışmasın. BİM'de HAKMAR'da neden kızlar insan gibi davranıyor da A101'dekiler hayvan muamelesi yapıyor? a101 daha mı ağır aynı iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokens

abi o zaman orda çalışmasın. BİM'de HAKMAR'da neden kızlar insan gibi davranıyor da A101'dekiler hayvan muamelesi yapıyor? a101 daha mı ağır aynı iş
    oradakiler de farklı değil ki.. benim bulunduğum çevrede hepsi var, bütün çalışanlar mutsuz ve suratları asık. ama şu olabilir, mesela a101'de daha angarya işlere koşturuyorlardır hakmar'da bu biraz daha azdır. ama maaşların azlığı ve ülkenin şu an içinde bulunduğu durum sebebiyle herkes mutsuz aslında. biz mektep medrese gördük ne oldu? şimdiki aklım olsa ilkokul'dan sonra sanayii'de bir ustanın yanına girer zanaat öğrenirdim. mok var üniversite okudum hiç bir işe de yaramadı...
  • tabikide müdürleri yüzünden, mağazada birileri varken gözü önünde seslice çalışanlara fırça atarsan çalışanlarda öyle olur, çok fazla baskı var, sorunun kaynağına bakmak lazım

• her işte angarya var. yüzümüzdeki mutsuzluğun sebebi parasal değil çokta bence insanlara olan tahammülsüzlük. İllaki parasını da beğenmiyodur. A101'de çalışanların çoğusu zaten geçici olarak çalışıyor marketçilerin çooğu öyle. Kızlar evlenip giderim diyip erkekler daha iyi bi iş bulurum diyip giriyor. Bu da sanırım böyle memnuniyetsizliğe yol açan bi durum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.