Şimdi Ara

A101 7 Mayıs Aldın Aldın HI-LEVEL 49-55” SmartTV / Torku1kg Tereyağı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
17.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • A 101 den İnternet üzerinden alabilirsiniz istediğiniz ürünleri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar ben 55 inc olanini aldım cok beğendim bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gece sitesinden sipariş vermiştim gündüz mağazada 1 tane buldum onuda aldım siteden iptal talebinde bulundum ama halen onaylandı görünüyor iptal edilmedi başka ne yapmam gerekiyor bilen var mı?

A101 7 Mayıs Aldın Aldın HI-LEVEL 49-55” SmartTV / Torku1kg Tereyağı

Orijinalden alıntı: heamvivna

55" olun sunny garantili.
    Aşağıda ki tv de sunny etiketli. Özellikleri aynı ama ürün aynımı bilemiyorum. Yorumlar biraz kafa kurcalıyor..
    https://www.hepsiburada.com/sunny-55-140-ekran-uydu-alicili-4k-smart-led-tv-p-HBV000006MJOL
    2799 tl ye 4k, androidli, wifi ve optik çıkışları olan bir TV alıyorsunuz ve hala beğenmeyen var. Samsung, LG daha iyi diyen var daha iyi ise o zaman buyrun 2 katı para verip alin.

Android yavaş diyenler var 7, 8 bin TL verip aldığınız TV deki android de öyle emin olun. Gidip 300, 40p TL ye bir android box alırsanız hiic dersiniz kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hakkan H kullanıcısına yanıt
    Beğenmemek değil ustam. Zaten ben gidip Android li tv almam. 2 yıl sonra çekilmez oluyorlar. Evimde 8 yıllık seg tv var. Mi box aldım kendisine, bildiğin tv Android oldu.

Ayrıca babama bakıyorduk tv. Daha sonra vestel 49ud9160 modelinde karar kıldık. Onu aldık. Anneler günü indirimi ile 2800tl ye geldi.

hep can sıkıntısından
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Televizyon yok hocam. Perşembe gününden beri sorduruyoruö bulamadım hiçbir yerde.

• Ben 49 olanı aldım. Smart kısmı başarılı. Netflixte hiçbir problem yok. Akıcı olarak izleniyor. İnternet tarayıcısından da canlı tv açıp izledim. Smart kısmında Tivibu veya TV+ uygulaması olsa iyi olurdu ama yok. Netflix YouTube PrimeVideo TRT ATV KanalD EBA smartta olan uygulamalardan bazıları. 49 olanı Vestel uretimi, Vestel servisi kurulum yaptı.

Orijinalden alıntı: Cifaretto

televizyonlar alınır bence. bim ve a101 e gelen tv'ler eğer çok iyi görüntü beklentiniz yoksa gayet alınabilir. ama bu markalarda kurulum ve kurulum sonrası servis işleri sıkıntı olabiliyor.
    A101 den vestel üretimi toshiba 49" aldım.

Vestel servis kuruluma geldi 24 saat içinde. kuruldu filan gittiler. yarım saat 45 dk içinde browser denerken farkettim ki üst kısımda gölgelenme var. aradım kurulum ekibini (beni aradıkları numaradan) durumu izah ettim. kayıt aldılar. bir iki gün içinde ikinci vestel ekibi geldi. üretim sorunu olduğunu onay verdiler değişim talep ettiğimi bildirdiler. aynı gün mesaj geldi değişiminiz onaylanmıştır 7 gün içerisinde tv yeni tvnin geleceğini belirtmişler. 7. gün yeni tv geldi. değiştirdiler eskisini kutusuyla alıp götürdüler.

vestele ben önyargılıydım lakin olayda bu şekilde gelişti.

gelgelim tv nasıl ?
    toshiba diye (teknoloji vestel yazılım vestel. isim toshiba) biraz daha pahaliya aldik. sadece bana kalsa hi-level alırdım.

youtube hızlı
    netflix hızlı
    amazon vs hepsi hızlı.

browser iyi. çakma dizi sitelerinden video açabiliyor.

ekran orta. ışığı çok yansıtmıyor. görüş açısı bence 130-150 arası.
    o muhteşemn siyah yok ama iş görecek renkler var.

bozulmazsa 5 yıl götürürse görevini tamamlamış olur.
    Güneş gibi ol şefkatte,merhamette. Gece gibi ol ayıpları örtmekte. Akarsu gibi ol keremde,cömertlikte. Ölü gibi ol öfkede ,asabiyette. Toprak gibi ol tevazuda,mahviyette. Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Johny Constantine

Şu Hascevher tava tencereleri inceledim. Bunlarda granit yazıyor diğer ürünlerinde granit efektli yazıyor. Güzel midir daha önce bu modelini kullanan oldu mu efektli ise hiç almayalım ama nereye baksam A101'e gelecek üründe efekt yazmıyor. Diğer Hascevherlerde efektli yazıyor. Örneğin;
    https://www.a101.com.tr/ev-yasam/hascevher-lotus-granit-tava-26-cm/ Bunda granit diyor.
    https://www.a101.com.tr/ev-yasam/hascevher-ezme-granit-karniyarik-tencere-26-cm-kahve/ Bunda efektli diyor.
    hocam hascevher kahramanmaraşlı bir firma türkiyenin belkide en büyük üreticisi. bildiğiniz yabancı markaların da çoğu burda üretiliyor.
    kısaca hascevher hangi kalite ürün üretmek isterse o kalite üretebiliyor.

az çok bildiğim kadarıyla;

teflon ile granit tava arasındaki, fark kaplamanın farklı olması. ucuz modellerde teflon desen yerine granit desen ile kaplanıyor olay sadece bu.

ben a101 den akyıldız aldım. ki oda kahramanmaraş firması. çok memnun kaldım.

teflon yada granit alırken aluminyumun kalınlığı önemli. fiyat/kalite kalınlıkla ölçülüyor. bu tava tencereler presleme ile o şekle geldiği için uç kısmının kalın olmasına bakmamak lazım kenar ve alt kısımlarına bakmak lazım. kısaca ağırlığına bakmak lazım.
    Güneş gibi ol şefkatte,merhamette. Gece gibi ol ayıpları örtmekte. Akarsu gibi ol keremde,cömertlikte. Ölü gibi ol öfkede ,asabiyette. Toprak gibi ol tevazuda,mahviyette. Ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.

• Hi-Level'i kaçırıp a101'den alamamıştım hepsiburada'da dijitsu indirime girmiş alınır mı bu fiyata?

• quote:

Orijinalden alıntı: m.sun

Hi-Level'i kaçırıp a101'den alamamıştım hepsiburada'da dijitsu indirime girmiş alınır mı bu fiyata?

https://www.hepsiburada.com/dijitsu-djtv55m-55-140-ekran-android-smart-4k-ultra-hd-led-ekran-dijital-uydu-alicili-tunerli-tv-p-HBV00000RGALW?magaza=Hepsiburada
    Alınır hilevel 55" aynısı sadece marka farklı

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Gurme bir damağım yoktur ama iyi bir tereyağı bulmak zor :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.